abim için dularınızı yardımlarınızı bekliyorum

2.539 görüntülenme · 32 yanıt

Paylaş:
hayrunisa_247

hayrunisa_247

Kıdemli Üye · 158 mesaj

selamın aleyküm ben abim için sizlerden yardım bekliyorum abimin iş yerinde çok ciddi problemleri var iş yerinden ayrılmak istiyor fakat ayrılırsa işsiz kalacak ama başka bir iş için müracat ettiklerimiz yerler var onlarda bu hafta kurayla belli olacak sizlerden abim için dua etmenizi istiyorum ne olur allah rızası için dua edin abbimin hayırlı bir işe girmesi ve tezinden o iş yerinden belasız bir şekilde ayrılması için dua edin hayırlı bir işe girsin tezinden benim sizden istediğim ben bu hafta cumaya kadar yasin okumak istiyorum kaç tane olduysa selayla ezan arası bağışlanacak ne olur sizlerde dua edin ve yardım edin allah rızası için yasin okumak için bu günden başlıyoruz kaçtane olduysa cuma günü bağışlanacak allah okuyandanda okumayandanda razı olsun allaha emanet olun dua ile
zarife_76

zarife_76

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

3 tane okuabilirm
hayrunisa_247

hayrunisa_247

Kıdemli Üye · 158 mesaj

zarife_763 tane okuabilirm

allah razı olsun çok sevindim bitince haber verirmisiniz allaha emanet olun ne olur dua edin hayırlısıyla işi olur diye selametle
gulden_90

gulden_90

Üye · 32 mesaj

ben de 2 tane okuyacağım allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin aminn
hayrunisa_247

hayrunisa_247

Kıdemli Üye · 158 mesaj

gulden_90, post: 608446, member: 37970ben de 2 tane okuyacağım allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin aminn

allah razı olsun okuyunca haber verirseniz sevnirim çok sıkıntıda abim dua edin ne olur selametle
hayrunisa_247

hayrunisa_247

Kıdemli Üye · 158 mesaj

Okuyanlar

Bismillahirrahmanirrahim

Zarife_76……………. 3
Gulden_90……………2
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Bende 5 Tane Okurum.inşallah Abin Için En Hayirlisi Olur.o Işyerinden De Belasiz Bi şekilde Ayrilir.kurada Da çikar Inşallah.allaha Emanet Ol
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Bismillahirrahmanirrahim

Zarife_76……………. 3
Gulden_90……………2
isranur...............5
TOPLAM..............10

BELİRLİ Bİ SAYI YOKTUR CUMAYA KADAR NE KADAR OKUNURSA DUASI YAPILACAKTIR.ALLAH RAZI OLSUN HEPİMİZDEN
MEHBUL

MEHBUL

Aktif Üye · 67 mesaj

Bende 2 Tane Aliyorum Allah Abine Hayirli Bi Kapi Açar Inşaallah. Selametle Kal.
hayrunisa_247

hayrunisa_247

Kıdemli Üye · 158 mesaj

MEHBULBende 2 Tane Aliyorum Allah Abine Hayirli Bi Kapi Açar Inşaallah. Selametle Kal.

amin allah razı olsun
hayrunisa_247

hayrunisa_247

Kıdemli Üye · 158 mesaj

Zarife_76……………. 3
Gulden_90……………2
isranur...............5
MEHBUL.............2
TOPLAM..............12

BELİRLİ Bİ SAYI YOKTUR CUMAYA KADAR NE KADAR OKUNURSA DUASI YAPILACAKTIR.ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
hayrunisa_247

hayrunisa_247

Kıdemli Üye · 158 mesaj

isranurr, post: 609276, member: 1572Bende 5 Tane Okurum.inşallah Abin Için En Hayirlisi Olur.o Işyerinden De Belasiz Bi şekilde Ayrilir.kurada Da çikar Inşallah.allaha Emanet Ol

ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM RABBİM SENİNDE İŞ YERİNDEKİ SIKINTINDAN BİRAN ÖNCE KURTULMAYI NASİP ETSİN AMİNN
rabia_simsek

rabia_simsek

Yeni Üye · 8 mesaj

Rabbim hayirli olanini nasip etsin kardesim...
Ben bes tane alayim..
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

selamün aleyküm..bende 1 tane alayım...rabbim abinizin yardımcısı olsun..benim içinde dua ederseniz seviniri sınavlarımı vereyim ve benim için hayılı bir işe yerleşeyim...okuyunca haber evririm..zamanım olsada keşke daha fazla okusama am derslerim ağır.. hayırlı günler
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
hayrunisa_247

hayrunisa_247

Kıdemli Üye · 158 mesaj

fatmanaselamün aleyküm..bende 1 tane alayım...rabbim abinizin yardımcısı olsun..benim içinde dua ederseniz seviniri sınavlarımı vereyim ve benim için hayılı bir işe yerleşeyim...okuyunca haber evririm..zamanım olsada keşke daha fazla okusama am derslerim ağır.. hayırlı günler

SORUN DEĞİL ABLACIM DUAT ETMENİZ BİL YETER ALLAH RAZI OLSUN UMARIM SINAVLARINIZI TEZ ZAMANDA VERİRSİNİZ RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN ALLAHA EMANET OLUN SELAMETLE
hayrunisa_247

hayrunisa_247

Kıdemli Üye · 158 mesaj

Zarife_76……………. 3
Gulden_90……………2
isranur...............5
MEHBUL.............2
Rabia_simsek.......5
Fatmana.............1

TOPLAM..............18

BELİRLİ Bİ SAYI YOKTUR CUMAYA KADAR NE KADAR OKUNURSA DUASI YAPILACAKTIR.ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN

rabbim okuyandanda okumayandanda razı olsun allaha emanet
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

hayrunisa_247ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM RABBİM SENİNDE İŞ YERİNDEKİ SIKINTINDAN BİRAN ÖNCE KURTULMAYI NASİP ETSİN AMİNN

SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN.İNŞALLAH AMİİNN.İŞTEN PARAMI ALIP ÇIKMAK ÇOK ZOR GİBİ GÖRÜNÜYO HAYIRLISI OLSUN NEDİYEYİM BAŞKA BİŞEY DİYEMİYORUM ARTIK.NEYSE SİNİRİMİ BOZAMAM ŞİMDİ ONA.ÇOK MUTLUYUM DARISI BAŞINA ÇOK ŞÜKÜR ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR
sevda adocan

sevda adocan

Yeni Üye · 1 mesaj

ben sewda canım ALLAH İZNİYLE bende senin için 2 kere okuyacam işaallah allahın izniyle muradınıza erersiniz rabbim yardımcımız olsun yüreğini ferah tut allah yar we yardımcın olsun
hayrunisa_247

hayrunisa_247

Kıdemli Üye · 158 mesaj

sevda adocanben sewda canım ALLAH İZNİYLE bende senin için 2 kere okuyacam işaallah allahın izniyle muradınıza erersiniz rabbim yardımcımız olsun yüreğini ferah tut allah yar we yardımcın olsun

amin allah razı olsun kardeşim rabbim sizinde gönlünüzdeki dularınızı kabul etsin allah razı olsun selametle
hayrunisa_247

hayrunisa_247

Kıdemli Üye · 158 mesaj

Zarife_76……………. 3
Gulden_90……………2
isranur...............5
MEHBUL.............2
Rabia_simsek.......5
Fatmana.............1
sevda adocan.......2
TOPLAM..............20

rabbim okuyandanda okumayandanda razı olsun allaha emanet
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.