Her yer bembeyaz...
3.757 görüntülenme · 43 yanıt
esfakane büyüksün MEVLAM.her yeri her şeyi ne güzel yaratmışsın.bize bu güzellikleri hediye ettiğin için şükürler olsun SANA.dualar seninde emeğine sağlık kardeşim . RABBİM E emanet olun
Allah razı olsun kardeşim gözlerinize saglık
Im_muslimYa ben kış mevsiminiçok seviyorum...ALLAH raı olsun kardeşim...emeğine sağlık çok güzeller...hayırlı akşamlar...
Bende kış mevsimini çok severim gözlerinize saglık kardeşim
Varlıgınız eksik olmasın inşALLAH...
Varlıgınız eksik olmasın inşALLAH...
HARİKA RESİMLER İÇİMİZ AÇILDI.GÖZÜMÜZ AYDINLANDI EMEĞİNİZE SAĞLIK
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
EBRARNISASelamün aleyküm.resimlerin hepside birbirinden güzel .bakmaya doyum olmuyor.resmin içinde olası geliyor insanın. istanbulda yaşayan biri olrak hasret kaldığımız manzaralar . paylaşım için allah razı olsun.
Aleykum selam kardeşim begendiginize sevindim gözlerinize saglık...
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm..
Emeğinize, yüreğinize sağlık..Bu güzel resimleri bizleri paylaştığınız için Rabbimiz c.c razı olsun..Kar'ı çok seviyorum ama İzmir'de yazık ki bu güzel manzaraları görmek pek mümkün değil. Teşekkürler bu güzel kareler için..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dua ile inşallah..B)
Emeğinize, yüreğinize sağlık..Bu güzel resimleri bizleri paylaştığınız için Rabbimiz c.c razı olsun..Kar'ı çok seviyorum ama İzmir'de yazık ki bu güzel manzaraları görmek pek mümkün değil. Teşekkürler bu güzel kareler için..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dua ile inşallah..B)
aliye_aliyeSelamün Aleyküm..
Allah razı olsun kardeşim güzel gözlerine saglık...
Muhteşem görüntüler emeğinize sağlık.
ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31142-her-yer-bembeyaz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.