forumlara nasıl resim ekleniyo
3.002 görüntülenme · 46 yanıt
efzairem, post: 608039, member: 71287anlatsanıza belki anlarım
Kardeşim sakın yanlış anlamayınız ben kendi açımdan öyle dedim. anlatamayabilirim diye.özür dilerim...
kardeşim GELİŞMİŞde cevap yazarken yukarıda bir adım geri simgesinin sol tarafında bir ataç işareti var. ATAÇ işaretine tıklayınız. açılan pencerede dosyayı bilgisayarınızdan yükleyin kısmı var gözat tıklayarak eklemek istediğiniz resmi seçiniz. sonra yükle yi tıklayarak yükleyebilirsiniz...ama küçük resim olarak çıkacaktır. üstüne tıklarsanız büyüyecektir...
Şunu da deneyebilirsiniz. o resmi imageshack buraya yükleyin. size bir kod verecektir. o kodu mesajınıza yazarsanız resim görüntülenecektir...
Kardeşim tekrar beni sakın yanlış anlamayınız. ben kendimi kastetmiştim...Hayırlı akşamlar...
Im_muslimKardeşim sakın yanlış anlamayınız ben kendi açımdan öyle dedim. anlatamayabilirim diye.özür dilerim...
kardeşim GELİŞMİŞde cevap yazarken yukarıda bir adım geri simgesinin sol tarafında bir ataç işareti var. ATAÇ işaretine tıklayınız. açılan pencerede dosyayı bilgisayarınızdan yükleyin kısmı var gözat tıklayarak eklemek istediğiniz resmi seçiniz. sonra yükle yi tıklayarak yükleyebilirsiniz...ama küçük resim olarak çıkacaktır. üstüne tıklarsanız büyüyecektir...
Şunu da deneyebilirsiniz. o resmi imageshack buraya yükleyin. size bir kod verecektir. o kodu mesajınıza yazarsanız resim görüntülenecektir...
Kardeşim tekrar beni sakın yanlış anlamayınız. ben kendimi kastetmiştim...Hayırlı akşamlar...
yokya yanlış anlama ben kırılmadım :evet çok sagol ugraşıyorum olucak galiba:H
sayenizde bende ögrenecem inşallah ama bir şey soracam arkadaşınkinde adres cıktı direk resim çıkmazmı o nasıl oluyor
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31137-forumlara-nasil-resim-ekleniyo · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.