forumlara nasıl resim ekleniyo

3.002 görüntülenme · 46 yanıt

Paylaş:
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

selamün aleyküm forumlara nasıl resim ekleniyo yardım edebilecek varmı
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

ne olur yardım edin
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

efzairemselamün aleyküm forumlara nasıl resim ekleniyo yardım edebilecek varmı

Kardeşim eğer internetten ise kopyala yapıştır yeterli ama kendi bilgisayarınızdan ise biraz karışık orasını anlatmam zor olabilir...
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

anlatsanıza belki anlarım
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

5ze130867mt19tn.jpg
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

http://img430.imageshack.us/img430/2707/5ze130867mt19tn.jpg
Im_muslim

Im_muslim

efzairem, post: 608039, member: 71287anlatsanıza belki anlarım

Kardeşim sakın yanlış anlamayınız ben kendi açımdan öyle dedim. anlatamayabilirim diye.özür dilerim...

kardeşim GELİŞMİŞde cevap yazarken yukarıda bir adım geri simgesinin sol tarafında bir ataç işareti var. ATAÇ işaretine tıklayınız. açılan pencerede dosyayı bilgisayarınızdan yükleyin kısmı var gözat tıklayarak eklemek istediğiniz resmi seçiniz. sonra yükle yi tıklayarak yükleyebilirsiniz...ama küçük resim olarak çıkacaktır. üstüne tıklarsanız büyüyecektir...

Şunu da deneyebilirsiniz. o resmi imageshack buraya yükleyin. size bir kod verecektir. o kodu mesajınıza yazarsanız resim görüntülenecektir...

Kardeşim tekrar beni sakın yanlış anlamayınız. ben kendimi kastetmiştim...Hayırlı akşamlar...
Im_muslim

Im_muslim

......................
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

Im_muslimKardeşim sakın yanlış anlamayınız ben kendi açımdan öyle dedim. anlatamayabilirim diye.özür dilerim...

kardeşim GELİŞMİŞde cevap yazarken yukarıda bir adım geri simgesinin sol tarafında bir ataç işareti var. ATAÇ işaretine tıklayınız. açılan pencerede dosyayı bilgisayarınızdan yükleyin kısmı var gözat tıklayarak eklemek istediğiniz resmi seçiniz. sonra yükle yi tıklayarak yükleyebilirsiniz...ama küçük resim olarak çıkacaktır. üstüne tıklarsanız büyüyecektir...

Şunu da deneyebilirsiniz. o resmi imageshack buraya yükleyin. size bir kod verecektir. o kodu mesajınıza yazarsanız resim görüntülenecektir...

Kardeşim tekrar beni sakın yanlış anlamayınız. ben kendimi kastetmiştim...Hayırlı akşamlar...

yokya yanlış anlama ben kırılmadım :evet çok sagol ugraşıyorum olucak galiba:H
Im_muslim

Im_muslim

bende merak ettim vereceğiniz cevabı o saçmalıklara... diğer kodları da deneseniz...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

sayenizde bende ögrenecem inşallah ama bir şey soracam arkadaşınkinde adres cıktı direk resim çıkmazmı o nasıl oluyor
Im_muslim

Im_muslim

efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

hıh sagolasın
o forma benim için koyarsan sevinirim
ferahhfeza

ferahhfeza

inşallah olmuştur
ferahhfeza

ferahhfeza

aminenur inşallah olmuştur

kardeşim kusura bakmazsanız neden küçük çıktı resim
Im_muslim

Im_muslim

efzairem, post: 608087, member: 20924hıh sagolasın
o forma benim için koyarsan sevinirim

esteğfirullah kardeşim. zaten internete vermişsiniz bende kopyala yapıştır yaptım:):)
Im_muslim

Im_muslim

aminenurkardeşim kusura bakmazsanız neden küçük çıktı resim

kardeşim bilemiyorum ki büyüklük ayarları falan olabilir onlarla bi oynasanız...
ferahhfeza

ferahhfeza

inşallah olmuştur
ferahhfeza

ferahhfeza

........................
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.