Bir isteğim olacak...

2.003 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
emali11

emali11

Yeni Üye · 2 mesaj

Kardeşler ben bu sene öss ye gircem kazanmam için bana dua edebilir misiniz???
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Rabbim yardimcin olsin insallah tum ogrencilerimiz için dua ederiz tabiki.. turkiyede universiteye girmek çok zor yaa bi duzenleme getirilse keske selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

Kardeşim Allah yardımcın olsun sınavda başarılı olursun inşallah ...

salih cingöz

salih cingöz

Kıdemli Üye · 323 mesaj

selamun aleykum kardeşi senin için en hayırlı ne ise ALLAH (C.C.)onu eylesin.selam ve dua ile RABBİME emanet olun
ayytenli

ayytenli

Yeni Üye · 1 mesaj

Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısını nasib etsin.inşallah kazanırsın
emali11

emali11

Yeni Üye · 2 mesaj

teşekkür ederim arkadaşlar
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

inşaallah kazanısın kardeşim ssende bizlere dua et
son osm@nlı
6310

6310

Aktif Üye · 77 mesaj

Allah Yardimcin Olsun Arkadasim Bende Giricem Bu Sene Gecen Sene Girememistim Sinava Ins Bu Sene Kazaniriz Hepimiz;)
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

Rabbim hayırlısı ne ise onu nasib eylesin size.Allaha emanet olun.
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

S.A.ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.HAKKINDA HAYIRLI İSE NASİP EYLESİN SELAM VE DUA İLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
allah gonlune gore versın
allah hayırlısıyla kazanmanı nasıp etsın amın
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH RABBİM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARTMASIN İNŞ. KAZANMAN DUASIYLA RABBİME EMANETSİN
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

Allah Yardimcin Olsun Kardeşim Allah Zihin Açikligi Versin Ihşallah Sinavin çok Iyi Geçer Istedigin Bölümü Kazanirsin Amin Amin Amin
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

emali11Kardeşler ben bu sene öss ye gircem kazanmam için bana dua edebilir misiniz???

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
______RABBİM DÜNYA VE AHİRETİN İÇİN HAYIRLISIYLA BU SINAVI KAZANMANI,AİLENE VE VATANA HAYIRLI BİR İNSAN OLMANI NASİP EYLESİN..
_______BENİM KARDEŞİM MUSTAFA DA BU SINAVLARA GİRECEK İNŞALLAH,ONUN İÇİN DE DUA EDER MİSİNİZ,DEĞERLİ İSLAMİYET GEN ÜYELERİ OLAN ÜMMET_İ MUHAMMED....
selam ve dualarımla..:H:H
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

______RABBİM DÜNYA VE AHİRETİN İÇİN HAYIRLISIYLA BU SINAVI KAZANMANI,AİLENE VE VATANA HAYIRLI BİR İNSAN OLMANI NASİP EYLESİN..
_______BENİM KARDEŞİM MUSTAFA DA BU SINAVLARA GİRECEK İNŞALLAH,ONUN İÇİN DE DUA EDER MİSİNİZ,DEĞERLİ İSLAMİYET GEN ÜYELERİ OLAN ÜMMET_İ MUHAMMED....
selam ve dualarımla..:H:H
dualarımız hayırlara vesile olsun inşallah..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.