benim yeğenim oldu:)

2.285 görüntülenme · 23 yanıt

Paylaş:
gizemmsevgi

gizemmsevgi

Kıdemli Üye · 185 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar cumanız mübarek olsun hayırlı cumalar dün ablamın oğlu oldu MUHAMMED EREN çok güzel bi duygu ilk defa teyze oluyorum.RABBİM (c.c) herkese hayırlı evlatlar versin..sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum SELAM VE DUA İLE....
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

A.S.NE MUTLU SİZE ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.SELAM VE DUA İLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
ÜMMÜGÜLSÜMİREM

ÜMMÜGÜLSÜMİREM

Üye · 29 mesaj

canım kardeşim bu duyguyu bende tatttım sanki canımdan pi parcaymıi gibi hissediodum teyze olmak harıka bi duygu rabbim muhammed erenin annesine babasına hayırlı bır evlat olamyı nasip etsin içinde iman sevgisi ve muhammed aşkı olmayı nasıp eylesin allahım hayırlı kullarından ve rabbıme yakışır kullarından eylesın adı giib güzel ebbek hoşgeldin muhammed eren
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

aleyküm selam

Gözünüz aydın. Evladınız hayırlı olur inşallah

Yaradana hayırlı kul sizlerede hayırlı evlat.

Bende anne olmadan teyzelık duygusunu tattım çok güzel bir şey RABBİM herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah

Dua ile
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Allah c.c hamd olsun çok güzel bir haber desenize inşallah bir mucahide daha kavuştuk.Rabbim kardeşimize hayırlı uzun yıllar versin inşallah
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
salih cingöz

salih cingöz

Kıdemli Üye · 323 mesaj

gizemmsevgiselamün aleyküm arkadaşlar cumanız mübarek olsun hayırlı cumalar dün ablamın oğlu oldu MUHAMMED EREN çok güzel bi duygu ilk defa teyze oluyorum.RABBİM (c.c) herkese hayırlı evlatlar versin..sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum SELAM VE DUA İLE....

ve ALEYKUM SELAM VERAHMETULLAH rabbim hayırlı eylesin inşallah anne VE babalı büyütmek nasip etsin
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

aleyküm selam
gözünüz aydın olsun
rabbim analı babalı büyürsün inşallah
hayırla kalın
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

gizemmsevgiselamün aleyküm arkadaşlar cumanız mübarek olsun hayırlı cumalar dün ablamın oğlu oldu MUHAMMED EREN çok güzel bi duygu ilk defa teyze oluyorum.RABBİM (c.c) herkese hayırlı evlatlar versin..sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum SELAM VE DUA İLE....

ayyy ne kadar sevindim anlatamam yaa ben hiç teyze olmadim sasnki benim kiziminda teyzesi olmayacak sen benim kiziminda teyzesi olurmusun ? Allah anne ve babasina bagislasin çooook tatli oluyorlar ve çoook guzel kokuyorlar Allah,a emanet olun selam ve dua ile..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Aleylüm selam kardeşim...gözünüz aydın...ALLAHım hayırlı imanlı ömür nasip eylesin inşaALLAH...İsmi ile yaşasın...hayırlı cumalar...
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

allah anneli babalı büyütsün ..... hayırlı bi evlat olur inşallah ... ömrü güzel ve hayırlı olsun ... selametle kal kardeşim
gizemmsevgi

gizemmsevgi

Kıdemli Üye · 185 mesaj

BULENT TUNALIA.S.NE MUTLU SİZE ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.SELAM VE DUA İLE

Allah(c.c.) razı olsun kardeşim
gizemmsevgi

gizemmsevgi

Kıdemli Üye · 185 mesaj

ÜMMÜGÜLSÜMİREMcanım kardeşim bu duyguyu bende tatttım sanki canımdan pi parcaymıi gibi hissediodum teyze olmak harıka bi duygu rabbim muhammed erenin annesine babasına hayırlı bır evlat olamyı nasip etsin içinde iman sevgisi ve muhammed aşkı olmayı nasıp eylesin allahım hayırlı kullarından ve rabbıme yakışır kullarından eylesın adı giib güzel ebbek hoşgeldin muhammed eren

Amin amin kardeşim rabbim olmayanlarada hayırlı evlatlar versin nebilim çok güzel bi duygu gercektende..Allaha(c.c.)Emanet Ol
gizemmsevgi

gizemmsevgi

Kıdemli Üye · 185 mesaj

Arzu_76aleyküm selam

Gözünüz aydın. Evladınız hayırlı olur inşallah

Yaradana hayırlı kul sizlerede hayırlı evlat.

Bende anne olmadan teyzelık duygusunu tattım çok güzel bir şey RABBİM herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah

Dua ile

Allah(c.c.) razı olsun kardeşimYaradana hayırlı kul sizlerede hayırlı evlat.cümlemize inşallah AMİN.
zamannamaz

zamannamaz

Kıdemli Üye · 438 mesaj

Rabbim hayırlı evlat etsin, analı babalı büyütsün inşallah.Huzurlu ömür nasip etsin. :):H
gizemmsevgi

gizemmsevgi

Kıdemli Üye · 185 mesaj

istikbalVe alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Allah c.c hamd olsun çok güzel bir haber desenize inşallah bir mucahide daha kavuştuk.Rabbim kardeşimize hayırlı uzun yıllar versin inşallah

AMİN KARDEŞİM ALLAH(cc) razı olsun selametle
gizemmsevgi

gizemmsevgi

Kıdemli Üye · 185 mesaj

huzunlu_gurbetayyy ne kadar sevindim anlatamam yaa ben hiç teyze olmadim sasnki benim kiziminda teyzesi olmayacak sen benim kiziminda teyzesi olurmusun ? Allah anne ve babasina bagislasin çooook tatli oluyorlar ve çoook guzel kokuyorlar Allah,a emanet olun selam ve dua ile..

olurumkardeşim olmaz olurmuyum artık teyze oldum yaa herkesin teyzesi olurum evet çok güzel kokuyorlar.Allah razı olsun selam ve dua ile..
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm kardeşim Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ... gerçekten çok Güzel bir duygu olsa gerek :D

Allaha emanet olun selam ve dua ile ..

keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

selamun aleyküm kardeşim..
bende teyze olduğum zaman senin gibi çok sevinmiştir..
çok güzel bir duygu, teyze demek anne yarısı demektir derler..

rabbim anneli babalı büyütsün inşaallah..... hayırlı bi evlat olsun inşallah ..

rabbime emanet olun dua ile..

hayırlı cumalar..
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

selamun aleykum.
gözün aydın olsun TEYZE.

ALLAH hayılrlı ömürler versin.amin.selametle:H
gizemmsevgi

gizemmsevgi

Kıdemli Üye · 185 mesaj

kasım hadi
selamun aleykum.
gözün aydın olsun TEYZE.

ALLAH hayılrlı ömürler versin.amin.selametle:H

AMİN Allah RAZI OLSUN ABİ İNANIN HALA TUAFIMA GİDİYOO..:)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.