benim yeğenim oldu:)
2.285 görüntülenme · 23 yanıt
selamün aleyküm arkadaşlar cumanız mübarek olsun hayırlı cumalar dün ablamın oğlu oldu MUHAMMED EREN çok güzel bi duygu ilk defa teyze oluyorum.RABBİM (c.c) herkese hayırlı evlatlar versin..sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum SELAM VE DUA İLE....
A.S.NE MUTLU SİZE ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.SELAM VE DUA İLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
canım kardeşim bu duyguyu bende tatttım sanki canımdan pi parcaymıi gibi hissediodum teyze olmak harıka bi duygu rabbim muhammed erenin annesine babasına hayırlı bır evlat olamyı nasip etsin içinde iman sevgisi ve muhammed aşkı olmayı nasıp eylesin allahım hayırlı kullarından ve rabbıme yakışır kullarından eylesın adı giib güzel ebbek hoşgeldin muhammed eren
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
aleyküm selam
Gözünüz aydın. Evladınız hayırlı olur inşallah
Yaradana hayırlı kul sizlerede hayırlı evlat.
Bende anne olmadan teyzelık duygusunu tattım çok güzel bir şey RABBİM herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah
Dua ile
Bende anne olmadan teyzelık duygusunu tattım çok güzel bir şey RABBİM herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah
Dua ile
Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Allah c.c hamd olsun çok güzel bir haber desenize inşallah bir mucahide daha kavuştuk.Rabbim kardeşimize hayırlı uzun yıllar versin inşallah
Allah c.c hamd olsun çok güzel bir haber desenize inşallah bir mucahide daha kavuştuk.Rabbim kardeşimize hayırlı uzun yıllar versin inşallah
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
gizemmsevgiselamün aleyküm arkadaşlar cumanız mübarek olsun hayırlı cumalar dün ablamın oğlu oldu MUHAMMED EREN çok güzel bi duygu ilk defa teyze oluyorum.RABBİM (c.c) herkese hayırlı evlatlar versin..sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum SELAM VE DUA İLE....
ve ALEYKUM SELAM VERAHMETULLAH rabbim hayırlı eylesin inşallah anne VE babalı büyütmek nasip etsin
gizemmsevgiselamün aleyküm arkadaşlar cumanız mübarek olsun hayırlı cumalar dün ablamın oğlu oldu MUHAMMED EREN çok güzel bi duygu ilk defa teyze oluyorum.RABBİM (c.c) herkese hayırlı evlatlar versin..sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum SELAM VE DUA İLE....
ayyy ne kadar sevindim anlatamam yaa ben hiç teyze olmadim sasnki benim kiziminda teyzesi olmayacak sen benim kiziminda teyzesi olurmusun ? Allah anne ve babasina bagislasin çooook tatli oluyorlar ve çoook guzel kokuyorlar Allah,a emanet olun selam ve dua ile..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
BULENT TUNALIA.S.NE MUTLU SİZE ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.SELAM VE DUA İLE
Allah(c.c.) razı olsun kardeşim
ÜMMÜGÜLSÜMİREMcanım kardeşim bu duyguyu bende tatttım sanki canımdan pi parcaymıi gibi hissediodum teyze olmak harıka bi duygu rabbim muhammed erenin annesine babasına hayırlı bır evlat olamyı nasip etsin içinde iman sevgisi ve muhammed aşkı olmayı nasıp eylesin allahım hayırlı kullarından ve rabbıme yakışır kullarından eylesın adı giib güzel ebbek hoşgeldin muhammed eren
Amin amin kardeşim rabbim olmayanlarada hayırlı evlatlar versin nebilim çok güzel bi duygu gercektende..Allaha(c.c.)Emanet Ol
Arzu_76aleyküm selam
Dua ile
Allah(c.c.) razı olsun kardeşimYaradana hayırlı kul sizlerede hayırlı evlat.cümlemize inşallah AMİN.
Rabbim hayırlı evlat etsin, analı babalı büyütsün inşallah.Huzurlu ömür nasip etsin. :):H
istikbalVe alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
AMİN KARDEŞİM ALLAH(cc) razı olsun selametle
huzunlu_gurbetayyy ne kadar sevindim anlatamam yaa ben hiç teyze olmadim sasnki benim kiziminda teyzesi olmayacak sen benim kiziminda teyzesi olurmusun ? Allah anne ve babasina bagislasin çooook tatli oluyorlar ve çoook guzel kokuyorlar Allah,a emanet olun selam ve dua ile..
olurumkardeşim olmaz olurmuyum artık teyze oldum yaa herkesin teyzesi olurum evet çok güzel kokuyorlar.Allah razı olsun selam ve dua ile..
selamun aleyküm kardeşim..
bende teyze olduğum zaman senin gibi çok sevinmiştir..
çok güzel bir duygu, teyze demek anne yarısı demektir derler..
rabbim anneli babalı büyütsün inşaallah..... hayırlı bi evlat olsun inşallah ..
rabbime emanet olun dua ile..
hayırlı cumalar..
bende teyze olduğum zaman senin gibi çok sevinmiştir..
çok güzel bir duygu, teyze demek anne yarısı demektir derler..
rabbim anneli babalı büyütsün inşaallah..... hayırlı bi evlat olsun inşallah ..
rabbime emanet olun dua ile..
hayırlı cumalar..
kasım hadi
selamun aleykum.
gözün aydın olsun TEYZE.
ALLAH hayılrlı ömürler versin.amin.selametle:H
AMİN Allah RAZI OLSUN ABİ İNANIN HALA TUAFIMA GİDİYOO..:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31033-benim-yegenim-oldu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.