Mause'nizi Gezdirin Yeter
4.425 görüntülenme · 49 yanıt
aliye_aliyeSelamün Aleyküm nur damlası.. Çok güzellerdi gerçekten. Emeğine, yüreğine sağlık olsun inşallah canım kardeşim.. Sonuncusu açılmadı bende..Ama diğerleri gerçekten güzeldi:).. Rabbimize emanetsin, dualarımımdasın inşallah..Rabbimiz c.c yar ve yardımcın olsun..Selam ve baki dua ile inşallah..B)
aleykum selam gül tanem gözlerine ellerine saglık beyenmene çok sevindim neden açılmadıgını anlamadım:(
rabbimize emanetsin inşallah canım ablacım
selam ve dua ile
<<B)>>
rabbimize emanetsin inşallah canım ablacım
selam ve dua ile
<<B)>>
gülnisa, post: 615254, member: 49515selamunaleykum damlacım
harıka olmuş hepsı
elıne sağlık
allah razı olsun
allaha emanet ol
aleykum selam gülnisa ablacım
amin inşallah rabbim sende de razı olsun
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
amin inşallah rabbim sende de razı olsun
selam ve dua ile
<<B)>>
lütfiSelamün aleyküm Damla kardeşim çok mükemmel olmuş emeğine yoreğine sağlık Allah razı olsun.Selam ve dua ile
Bir tanesi kalmış onuda ben indirdim Yıldızlar geçidi adı altında .Saygılarımla
aleykum selam abi ellerine gözlerine saglık amin inşallah rabbim senden de razı olsun
onada hemen bakalım abi eminin çok güzeldir emeğinize saglık
selam ve dua ile
<<B)>>
teşekkur
teşekkur
damla ya kardeş bunlar muhtesem ben arabım bunlar tam benlık dahası varsa mumkunse
teşekkur
damla ya kardeş bunlar muhtesem ben arabım bunlar tam benlık dahası varsa mumkunse
zeynep.sSELAMUN ALEYKÜM...ABLACIM ELLERİNİZE , EMEĞİNİZE SAĞLIK ... ALLAHA EMANET OLUN. HAYIRLI AKŞAMALR...
aleykum selam zeynepcim gözlerine saglık beyendiğine sevindim sanada hayırlı akşamlar inşallah
selam ve uda ile
<<B)>>
selam ve uda ile
<<B)>>
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/31026-mause-nizi-gezdirin-yeter · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.