En son hangi kitabi okudunuz???

2.060 görüntülenme · 20 yanıt

Paylaş:
nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

Arkadaslr en son hangi kitabi okudnuz...???Ben Fahrettin CAN in cile diye bir romanini okudum en son..??? ya siz ??? devam ettirelim insallah Allah in izniyle aslinda benim amacim okudugunuz kitaplar tavsiye olur diye niyetlenerek böyle bir konu actim..Selamunaleyküm..
FATMA-ZEHRA

FATMA-ZEHRA

Kıdemli Üye · 486 mesaj

s.a..
risale-i nur külliyatından
emirdağ lahikası...
ABDULKADİR GEYLANİ HAZRETLERİ;
FUTUHUL GAYB...SIRRUL ESRAR...
S.A
nurus

nurus

Vealeykümselam..

Vealeykümselam..

Alaykümselam kardesim güzel tercih..Allah razi olsun insallah..selam ve dua ile...
FATMA-ZEHRAs.a..
risale-i nur külliyatından
emirdağ lahikası...
ABDULKADİR GEYLANİ HAZRETLERİ;
FUTUHUL GAYB...SIRRUL ESRAR...
S.A
islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

Muhammed Bozdağ ın Ruhsal Zeka
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
ziya baranın
hafıza gucunuzu keşfedın
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

S.A.KUR'AN DA İHLAS-HARUN YAHYA
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

feridüddin attar; mantıku't t-tayr
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

nurusArkadaslr en son hangi kitabi okudnuz...???Ben Fahrettin CAN in cile diye bir romanini okudum en son..??? ya siz ??? devam ettirelim insallah Allah in izniyle aslinda benim amacim okudugunuz kitaplar tavsiye olur diye niyetlenerek böyle bir konu actim..Selamunaleyküm..

Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Allah c.c. sizden razı olsun kardeşim güzel düşünmüşsünüz.Rabbim hayırlarınızı kabul eylesin amin.
En son okuduğum kitap: Allah'a Davetçiler Kervanı ,Yazarı:Muzaffer Bağdadi Es-Seyyadi Er-Rifai.Kitab insanın yaşamakta ki amac ve gayesi ne olması gerektiği üzerinde durmuştur.Kardeşlerime tavsiye ederim...
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
nurus

nurus

istikbal, post: 610248, member: 58970Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Allah c.c. sizden razı olsun kardeşim güzel düşünmüşsünüz.Rabbim hayırlarınızı kabul eylesin amin.
En son okuduğum kitap: Allah'a Davetçiler Kervanı ,Yazarı:Muzaffer Bağdadi Es-Seyyadi Er-Rifai.Kitab insanın yaşamakta ki amac ve gayesi ne olması gerektiği üzerinde durmuştur.Kardeşlerime tavsiye ederim...

Allah hepimizden razi olsun insallah kardesim..Selam ve dua ile...
sokrates_01

sokrates_01

Üye · 25 mesaj

BULENT TUNALI, post: 607652, member: 16903S.A.KUR'AN DA İHLAS-HARUN YAHYA

harun yahya yın bi kitabını okumuşsunuz ben merak ediyorumda bu kişinin kitapları gerçekten okunmak için uygunmu bazı şahıslar bu yazarı pek onaylamıyor da bende okumak istedim ama dinimiz hakkında yanlış bilgi öğrenirim die korktum bilgilendirirsen sevinirimhayırlı geeler.Allaha emanet olun
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Ebu Kuteybe eş-Şâmi

Ebu Muhammed Âsım

Abdu'l-Mun'im Mustafa

isfa91

isfa91

Kıdemli Üye · 130 mesaj

Muhammet Bozdagın ruhsal zeka tavsıye ederım ben çok begendım. hayırlı akşamlar
nurus

nurus

isfa91Muhammet Bozdagın ruhsal zeka tavsıye ederım ben çok begendım. hayırlı akşamlar

Allah razi olsun insallah
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

nurusArkadaslr en son hangi kitabi okudnuz...???Ben Fahrettin CAN in cile diye bir romanini okudum en son..??? ya siz ??? devam ettirelim insallah Allah in izniyle aslinda benim amacim okudugunuz kitaplar tavsiye olur diye niyetlenerek böyle bir konu actim..Selamunaleyküm..

Es-Selamün aleyküm....

Abdülkadîr Rahbavî'den Ahiret Gününü okudum dehşet verici bir kitaptı bu kitabı okuduğumdan beri uyuyamıyorum..

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Kalbimde_bil

Kalbimde_bil

Yeni Üye · 3 mesaj

€bru;610976Es-Selamün aleyküm....

Abdülkadîr Rahbavî'den Ahiret Gününü okudum dehşet verici bir kitaptı bu kitabı okuduğumdan beri uyuyamıyorum..

Bende bu kitabı okumuştum sanki gerçekten çok güzel bir kitap....:B
nurus

nurus

€bru;610976Es-Selamün aleyküm....

Allah razi olsun.Ben de ölüm ve ötesi diye bir kitap okumustum....
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Kur'an ve Sünnete göre Müslüman Kadının Örtüsü / Muhammed Nasruddin Elbani

Cennettle Müjdelenen Hanımlar
1) Hz. Meryem
2) Hz. Fatıma
3) Hz. Asiye
4) Hz. Sümeyye
5) Hz. Rümeysa

Yazar : Ahmet Temam
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Şu an da daha bitirmedim Hz. Peygamber SEVGİLİLER SEVGİLİSİ
RAGIP GÜZEL

bu kitabı okuyorum bundan önce en son okuduğum kitabı Daha bitirmeden bu kitaba geçtim ama o da ÜMMETİN YILDIZLARI (Halid Muhammed Halid)
Ara ara ondan da bölümler okuyorum.:):)
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

bende şuan arkadaşım tavsiyesi üzerine aradığını bulan kadını okuyorum ondan öncede düzceli mehmedi okudum hayırlı sabahlar
evla

evla

Kıdemli Üye · 141 mesaj

islamın Anlaşılmasının Önündeki engeller
ABDURRAHMAN ÇOBANOĞLU
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.