En son hangi kitabi okudunuz???
2.060 görüntülenme · 20 yanıt
Arkadaslr en son hangi kitabi okudnuz...???Ben Fahrettin CAN in cile diye bir romanini okudum en son..??? ya siz ??? devam ettirelim insallah Allah in izniyle aslinda benim amacim okudugunuz kitaplar tavsiye olur diye niyetlenerek böyle bir konu actim..Selamunaleyküm..
s.a..
risale-i nur külliyatından
emirdağ lahikası...
ABDULKADİR GEYLANİ HAZRETLERİ;
FUTUHUL GAYB...SIRRUL ESRAR...
S.A
emirdağ lahikası...
S.A
Vealeykümselam..
Vealeykümselam..
Alaykümselam kardesim güzel tercih..Allah razi olsun insallah..selam ve dua ile...
Vealeykümselam..
Alaykümselam kardesim güzel tercih..Allah razi olsun insallah..selam ve dua ile...
FATMA-ZEHRAs.a..
emirdağ lahikası...
S.A
S.A.KUR'AN DA İHLAS-HARUN YAHYA
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
nurusArkadaslr en son hangi kitabi okudnuz...???Ben Fahrettin CAN in cile diye bir romanini okudum en son..??? ya siz ??? devam ettirelim insallah Allah in izniyle aslinda benim amacim okudugunuz kitaplar tavsiye olur diye niyetlenerek böyle bir konu actim..Selamunaleyküm..
Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Allah c.c. sizden razı olsun kardeşim güzel düşünmüşsünüz.Rabbim hayırlarınızı kabul eylesin amin.
En son okuduğum kitap: Allah'a Davetçiler Kervanı ,Yazarı:Muzaffer Bağdadi Es-Seyyadi Er-Rifai.Kitab insanın yaşamakta ki amac ve gayesi ne olması gerektiği üzerinde durmuştur.Kardeşlerime tavsiye ederim...
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
istikbal, post: 610248, member: 58970Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Allah c.c. sizden razı olsun kardeşim güzel düşünmüşsünüz.Rabbim hayırlarınızı kabul eylesin amin.
En son okuduğum kitap: Allah'a Davetçiler Kervanı ,Yazarı:Muzaffer Bağdadi Es-Seyyadi Er-Rifai.Kitab insanın yaşamakta ki amac ve gayesi ne olması gerektiği üzerinde durmuştur.Kardeşlerime tavsiye ederim...
Allah hepimizden razi olsun insallah kardesim..Selam ve dua ile...
BULENT TUNALI, post: 607652, member: 16903S.A.KUR'AN DA İHLAS-HARUN YAHYA
harun yahya yın bi kitabını okumuşsunuz ben merak ediyorumda bu kişinin kitapları gerçekten okunmak için uygunmu bazı şahıslar bu yazarı pek onaylamıyor da bende okumak istedim ama dinimiz hakkında yanlış bilgi öğrenirim die korktum bilgilendirirsen sevinirimhayırlı geeler.Allaha emanet olun
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
nurusArkadaslr en son hangi kitabi okudnuz...???Ben Fahrettin CAN in cile diye bir romanini okudum en son..??? ya siz ??? devam ettirelim insallah Allah in izniyle aslinda benim amacim okudugunuz kitaplar tavsiye olur diye niyetlenerek böyle bir konu actim..Selamunaleyküm..
Es-Selamün aleyküm....
Abdülkadîr Rahbavî'den Ahiret Gününü okudum dehşet verici bir kitaptı bu kitabı okuduğumdan beri uyuyamıyorum..
€bru;610976Es-Selamün aleyküm....
Abdülkadîr Rahbavî'den Ahiret Gününü okudum dehşet verici bir kitaptı bu kitabı okuduğumdan beri uyuyamıyorum..
Bende bu kitabı okumuştum sanki gerçekten çok güzel bir kitap....:B
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Kur'an ve Sünnete göre Müslüman Kadının Örtüsü / Muhammed Nasruddin Elbani
Cennettle Müjdelenen Hanımlar
1) Hz. Meryem
2) Hz. Fatıma
3) Hz. Asiye
4) Hz. Sümeyye
5) Hz. Rümeysa
1) Hz. Meryem
2) Hz. Fatıma
3) Hz. Asiye
4) Hz. Sümeyye
5) Hz. Rümeysa
Yazar : Ahmet Temam
Şu an da daha bitirmedim Hz. Peygamber SEVGİLİLER SEVGİLİSİ
RAGIP GÜZEL
bu kitabı okuyorum bundan önce en son okuduğum kitabı Daha bitirmeden bu kitaba geçtim ama o da ÜMMETİN YILDIZLARI (Halid Muhammed Halid)
Ara ara ondan da bölümler okuyorum.:):)
RAGIP GÜZEL
bu kitabı okuyorum bundan önce en son okuduğum kitabı Daha bitirmeden bu kitaba geçtim ama o da ÜMMETİN YILDIZLARI (Halid Muhammed Halid)
Ara ara ondan da bölümler okuyorum.:):)
bende şuan arkadaşım tavsiyesi üzerine aradığını bulan kadını okuyorum ondan öncede düzceli mehmedi okudum hayırlı sabahlar
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30999-en-son-hangi-kitabi-okudunuz · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.