abdurrahman önül programa başladı

1.078 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

selamun aleykum
gözüm aydın:D abdurrahman önül her çarşamba berat tvde programa başladı ayrıca 2 kişiyede kendisiyle birlikte umreye gönderecekmiş her çarşamba saat 21.00 da
allaha emanet olun

:B:B
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

ekremeee

ekremeee

allah berat tvden razı olsun allaha emanet olun

RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

ekremeeeselamun aleykum
gözüm aydın abdurrahman önül her çarşamba berat tvde programa başladı ayrıca 2 kişiyede kendisiyle birlikte umreye gönderecekmiş her çarşamba saat 21.00 da
allaha emanet olun

ve aleykümselam kardeşim hakikaten de gözün aydın yani:Ktam sana göre bir program olacağı kesin:evetRabbim şevkini,feyzini artırsın maşAllah..ne zamandır yokum ben ama gel görki senin Abdurrahman Önül sevgin artmış gün be gün:Kneyse biraz daha yazarsam Hasan Dursuna bişey dersin.:B.hadi kendine iyi bak kardeşim,Rabbime emanet ol,dualarında bizleri de unutma,selamun aleyküm
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
ekremeee

ekremeee

RECEB-I KAMER, post: 607981, member: 64706ve aleykümselam kardeşim hakikaten de gözün aydın yani:Ktam sana göre bir program olacağı kesin:evetRabbim şevkini,feyzini artırsın maşAllah..ne zamandır yokum ben ama gel görki senin Abdurrahman Önül sevgin artmış gün be gün:Kneyse biraz daha yazarsam Hasan Dursuna bişey dersin.:B.hadi kendine iyi bak kardeşim,Rabbime emanet ol,dualarında bizleri de unutma,selamun aleyküm

aleykume selam evet abi tam bana göre bi program allah razı olsun
yok hasan dursunuda severim ama abdurraham nönülü daha çooooooook
şu andada hasan dursunu dinliyorum merhaba ilahisi çok güzel allaha emanet ol

RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

ekremeee, post: 609631, member: 33601aleykume selam evet abi tam bana göre bi program allah razı olsun
yok hasan dursunuda severim ama abdurraham nönülü daha çooooooook
şu andada hasan dursunu dinliyorum merhaba ilahisi çok güzel allaha emanet ol

selamun aleyküm kardeşçik bak sonunda doğru yolu buldun:Khasan dursun dinlemekle:Kşaka bi yana kardeşim alınmayasın aman samimiyetine binaen latife yapıyorum..hadi Allaha(c.c.)emanet ol kardeşim..dua et bizlere de:H
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.