nerdesin sen yoksun cevdet kardeşim
954 görüntülenme · 5 yanıt
mustafa11s a cevdet kardeşim nerelerdesin yoksun bir kaç gündür. sen gelene kadar bende yokum kardeşim......
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HAYIRDIR SEN NEREYE BAK KARDEŞİM BEN BİR KARDEŞİME BİRAZ KIRILDIM AMA GECER İNŞALLAH BİRAZ BANA İZİN VERİN ZATEN KİMSE ANLAMADI BİLE YANİ OLSAMDA OLMASAMDA FARKETMEDİ SİZ BURADA KALIN KARDEŞLERİMİZİN SİZE İHTİYACI VAR DÜŞÜNMENİZ VE ARAMANIZ İCİNDE COK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Cevdet abicim hayırdır kötü bisey yokya kime kırıldınız
konusa konusa hersey cözülür biyerlere cekilerek bisey cözülmez bu benim düsüncem tabiki ama bende sizin burda olmamizdan üzüntü duyorum
inşaALLAH en kisa zamanda
aRamizDa oLurSunuZz...
Selametle
ALLAHA EMANETSİNİZ....
konusa konusa hersey cözülür biyerlere cekilerek bisey cözülmez bu benim düsüncem tabiki ama bende sizin burda olmamizdan üzüntü duyorum
inşaALLAH en kisa zamanda
aRamizDa oLurSunuZz...
Selametle
ALLAHA EMANETSİNİZ....
CEVDET-71
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HAYIRDIR SEN NEREYE BAK KARDEŞİM BEN BİR KARDEŞİME BİRAZ KIRILDIM AMA GECER İNŞALLAH BİRAZ BANA İZİN VERİN ZATEN KİMSE ANLAMADI BİLE YANİ OLSAMDA OLMASAMDA FARKETMEDİ SİZ BURADA KALIN KARDEŞLERİMİZİN SİZE İHTİYACI VAR DÜŞÜNMENİZ VE ARAMANIZ İCİNDE COK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN
Selemu alaykum,hayırlı cumalar abi
Olsamda olmasamda farketmedi diye düşünmeyiniz değerli abimiz.Bir kimsenin bile bu kimse ister iyi niyetli olsun ister kötü niyetli olsun aramızda olmamasını istemiyiz.Neden kötü niyetli bile aramızda olmasını istedim çünkü onu iyiliğe güzelliğe doğru yönelmesinde yardımcı olmak zorundayız çünkü bu bizim vazifemizdir.Bizler diğer bütün kardeşlerimizi de sizin gibi iyi yürekli abimizide Allah c.c. rızası için çok çok seviyor ve aramızda olmanızı çok çok istiyoruz.Bizler kırıp dökücü değilde yapıcı olmak zorundayız.Hemen herşeye kızmamalı ve sinirlenmemeli ve birbirmirize darılmamalıyız.Müslüman müslümanla beraber hareket etmeli;)Rabbime emanet olun,esselemu alaykum..
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
mustafa11s a cevdet kardeşim nerelerdesin yoksun bir kaç gündür. sen gelene kadar bende yokum kardeşim......
A.S. KARDEŞİM GELDİM ARTIK BURADAYIM ALLAH RAZI OLSUN DÜŞÜNMENİZ YETER KALP KALBE KARŞIDIR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR

CEVDET-71A.S. KARDEŞİM GELDİM ARTIK BURADAYIM ALLAH RAZI OLSUN DÜŞÜNMENİZ YETER KALP KALBE KARŞIDIR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
çok şükür kardeşim........
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30941-nerdesin-sen-yoksun-cevdet-kardesim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Cevdet Kardeşim Neden Yok Biliyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Hafize Cevdet-71 Ishakyakup Kardeşlerime Nasihatler 19 cevap
- Cevdet Baybara-Kerem Emre Ulucan Abimiz Filipinler'de öldürüldü Gündem 4 cevap
- Şimdi Sen Yoksun Ya Şiirler 5 cevap
- Mevsim Hazan Sen Yoksun Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 14 cevap
- Sen Yoksun! Şiirler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.