bir özlü söz
49.665 görüntülenme · 399 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Fakih de olsa, mürşid veya mürid de olsa, kişi bu alçak dünyaya bir kez kapıldı mı, bala düşmüş sineğe döner.
Sadi-i Şirâzî
Sadi-i Şirâzî
Zamana uyun, sözü cahil ve zavallıların söylemidir. Zaman size uymuyorsa zamanla savaşın...
Muhammed İkbal
Muhammed İkbal
ÖZLÜ SÖZ
Kazanmak adına attığın bir adım sana bir şey getiriyor ise de, Kaybetmek adına attığın bir adım senden iki şey götürüyor.
Kazanmak adına attığın bir adım sana bir şey getiriyor ise de, Kaybetmek adına attığın bir adım senden iki şey götürüyor.
BİR KALPTE İKİ SEVGİ OLMAZ.İYİ DüŞüNMEK LAZIM ALLAHI SEVİYOR MUYUZ?SEVİYORSAK SORUN YOK.FAKAT BEN BAŞKASINI DA SEVİYORUM ONU DA DİYEMEZSİNİZ.İYİ DüŞüNüN MUTLAKA BİRİ SAF DIŞI KALACAKTIR Kİ BU FANİ DüNYADAKİLER OLMALI...
Ama Biz Ne Yapiyoruz ''''ayaklari şişinceye Kadar Namaz Kilan Peygamberin Gözleri şişinceye Kadar Uyuyan ümmetiyiz'''
Allahim Affet(amin)
Allahim Affet(amin)
TEVHİD_GÜLÜAma Biz Ne Yapiyoruz ''''ayaklari şişinceye Kadar Namaz Kilan Peygamberin Gözleri şişinceye Kadar Uyuyan ümmetiyiz'''
Allahim Affet(amin)
Aleyna ve aleyküm selam kardeşim Rabbim razı olsun güzel bir paylaşım olmuş. A.E.O. Selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30938-bir-ozlu-soz · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.