Allah Aşki...

2.132 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
ADBA

ADBA

Üye · 33 mesaj

__ALLAH aşkıyla yanıp,kavrulmuş bir dertliye bir gün ''bize ALLAH sevgisini anlat''derler.O, ''siz anlamassınız'' der.Anlatmaya yanaşmak istemez. Israr ederler.... Mecbur kaldıgını hisseder: -''Siz anlamassınız ama bu kuş anlar'' deyıp,pencerenin pervazındaki küçüçük serçecigi gösterır.Ve sonra dilinin bütün yetkinligini, gönlünün bütün ateşini dışarı vurur. Anlatır.... Anlatır...Anlatır.....Serçecik oldugu yerde durur......hiç kıpırdamadan dinler...dinler....dinler .En sonunda cansız bedeni pervazdan düşene kadar.... Aşık,insanlara döner: -''İşte'' der,''ALLAH AŞKI BÖYLEDİR.'' -KUL ,TÜM KALBİYLE ALLAH A YÖNELİRSE,ALLAH DA MÜMİNLERİN KALBİNİ ONA YÖNELTİR.... -Allah ın selamıyla selam olsun kardeşlerim ...İsterseniz kendinize şu soruyu sorun:''Yaşamımda ALLAH sevgisiyle içimin çoştugu, burnumun direginin sızladıgı zamanlar oldu mu?...ve özellikle bu zamanlarda,beni seven, hemde çok seven bir Varlıga ait gizli bir el tarafından korundugumu teselli edildigimi, yönlendirildigimi hissettiren garip,kolay acıklanamaz olaylar yaşadım mı?...... -''ALLAH'' ı sevmenin ve O nun tarafından sevilmenin''........... -YENİDEN DİRİLİŞ GÜNÜNDE,''RABBİ ONLARDAN RAZI,ONLARDA RABLERİNDEN RAZI...seslenişinin muhataplarından olabılmemiz duasıyla..... -esselamüaleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu vema fıreta ebeden daima ...
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

ve aleyküm selamm çok güzel bi paylaşımdı:( Allah razı olsun paylaştığınız için hayırlı geceler...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Allah, Resûl aşkıyle yandım, bittim, kül oldum!..
Öyle zayıfladım ki, sonunda herkül oldum.

selamün aleyküm
rabbim böyle aşık olmayı bizlere nasip etsin ,
emeginize saglık çok güzeldi
mevla yar ve yardımcınız olsun
selametle
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim.
Emeğinize sağlık..Güzeldi paylaşımınız. Allah c.c sevgisini, sadece musibetler anında değil, her daim yüreğimizde derinlemesine hissedenlerden ve ahirette O'nun sevgi ve merhametine nail olarak huzuruna çıkabilenlerden olmak duası ile inşallah..Allah c.c razı olsun, sevabınızı yazsın inşallah..Selam ve dua ile.
ADBA

ADBA

Üye · 33 mesaj

rabbım sızlerdende razı olsun inşllh herzaman bırbırımıze bu guzel dualarla kalalım ......
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Böyle AŞK nasip eylesin MEVLAM cümlemize...
bende başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim...Üniveristede okurken bir arkadaşım rahatsızlanmıştı. Hastaneye gitmiştik. Arkadaşımla acilde beklerken ben biraz hastane kokusundan rahatsız oldum ve koridora çıktım. Koridorda karşı taraftaki odaya bakıyordum ki. tanımadığım bir bayan acilden çıkarken şuurunu kaybederek bana çarptı ve yere serildi, bayılımıştı...tabi ben olan biteni sonradan anladım..yani demek istediğim ALLAHın izni ile ben olmasaydım bayan kafasını duvara çarparak daha kötü bir vaziyet alabilirdi.

yani RABBİM beni bir vesile kılarak O kuluna yardım etmişti...ALLAHa şükürler olsun...

Selamünaleyküm...
esfaka

esfaka

Aktif Üye · 71 mesaj

amin kardeşim amin inşallah.çok güzel bi paylaşım MEVLAM razı olsunsenden ve bu güzel duaları eden kardeşlerimizden.hayırlı geceler
sudelet

sudelet

Kıdemli Üye · 236 mesaj

selam-ün aleyküm ALLAH razı olsun .dua ile

''ALLAH AŞKI BÖYLEDİR.'' -KUL ,TÜM KALBİYLE ALLAH A YÖNELİRSE,ALLAH DA MÜMİNLERİN KALBİNİ ONA YÖNELTİR....
ADBA

ADBA

Üye · 33 mesaj

esselamüaleykum ..EVET KARDESIM İNŞLLH CÜMLEMÜZE NASIP ETSIN BU AŞKI....HERŞEYDE BIR HAYIR MUHAKKAK VARDIR ..HAYIR VE ŞERRIN ONDAN GELDIGINI BILMEK...RABBIM HER İŞİMİZİ HAYIRLARA VESILE ETSIN ALLAH EMANET OL .DUANDA UNUTMA KARDESIM ...S.A
ADBA

ADBA

Üye · 33 mesaj

ALLAH SIZLERDEN DE RAZI OLSUN RABBIM ASKIYLA YANAN KULLARINDAN EYLESIN CÜMLEMİZİ İNŞLLH
YALANCI VE SAHDE AŞKLAR DEGIL HAKIKI AŞK .....RAHMANA GİDEN YOLDA İLAHİ BİR AŞK...selam ve dua ıle kalın..
GÖREN GÖZLER

GÖREN GÖZLER

Aktif Üye · 64 mesaj

göz,dil,ayaklar bunlara sahip olursak inşallah neden olmasın
GÖREN GÖZLER

GÖREN GÖZLER

Aktif Üye · 64 mesaj

nefs nekadar azgın olursa olsun terbiye kelime-i TEVHİD sonrası samimiyet
GÖREN GÖZLER

GÖREN GÖZLER

Aktif Üye · 64 mesaj

sevgi nasıl bir sevgidir ki seven sevdiğinin dediklerine kulak vermez.CAN CANANI BULMUŞKEN CANAN CANI BIRAKIRMI.Ne istersek veren RABBİM'e nekadar aşık,ne kadarmuhabbet,nekadarözlem,nekadar şükür, nekadar hasretiz.yana yanamı? dua ile
harded

harded

Aktif Üye · 69 mesaj

ALLAH rüyamızda peygamberimizi görmeyi nasp eder inşallah
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.