Allah Aşki...
2.132 görüntülenme · 13 yanıt
__ALLAH aşkıyla yanıp,kavrulmuş bir dertliye bir gün ''bize ALLAH sevgisini anlat''derler.O, ''siz anlamassınız'' der.Anlatmaya yanaşmak istemez. Israr ederler.... Mecbur kaldıgını hisseder: -''Siz anlamassınız ama bu kuş anlar'' deyıp,pencerenin pervazındaki küçüçük serçecigi gösterır.Ve sonra dilinin bütün yetkinligini, gönlünün bütün ateşini dışarı vurur. Anlatır.... Anlatır...Anlatır.....Serçecik oldugu yerde durur......hiç kıpırdamadan dinler...dinler....dinler .En sonunda cansız bedeni pervazdan düşene kadar.... Aşık,insanlara döner: -''İşte'' der,''ALLAH AŞKI BÖYLEDİR.'' -KUL ,TÜM KALBİYLE ALLAH A YÖNELİRSE,ALLAH DA MÜMİNLERİN KALBİNİ ONA YÖNELTİR.... -Allah ın selamıyla selam olsun kardeşlerim ...İsterseniz kendinize şu soruyu sorun:''Yaşamımda ALLAH sevgisiyle içimin çoştugu, burnumun direginin sızladıgı zamanlar oldu mu?...ve özellikle bu zamanlarda,beni seven, hemde çok seven bir Varlıga ait gizli bir el tarafından korundugumu teselli edildigimi, yönlendirildigimi hissettiren garip,kolay acıklanamaz olaylar yaşadım mı?...... -''ALLAH'' ı sevmenin ve O nun tarafından sevilmenin''........... -YENİDEN DİRİLİŞ GÜNÜNDE,''RABBİ ONLARDAN RAZI,ONLARDA RABLERİNDEN RAZI...seslenişinin muhataplarından olabılmemiz duasıyla..... -esselamüaleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu vema fıreta ebeden daima ...
Allah, Resûl aşkıyle yandım, bittim, kül oldum!..
Öyle zayıfladım ki, sonunda herkül oldum.
Öyle zayıfladım ki, sonunda herkül oldum.
selamün aleyküm
rabbim böyle aşık olmayı bizlere nasip etsin ,
emeginize saglık çok güzeldi
mevla yar ve yardımcınız olsun
selametle
rabbim böyle aşık olmayı bizlere nasip etsin ,
emeginize saglık çok güzeldi
mevla yar ve yardımcınız olsun
selametle
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim.
Emeğinize sağlık..Güzeldi paylaşımınız. Allah c.c sevgisini, sadece musibetler anında değil, her daim yüreğimizde derinlemesine hissedenlerden ve ahirette O'nun sevgi ve merhametine nail olarak huzuruna çıkabilenlerden olmak duası ile inşallah..Allah c.c razı olsun, sevabınızı yazsın inşallah..Selam ve dua ile.
Emeğinize sağlık..Güzeldi paylaşımınız. Allah c.c sevgisini, sadece musibetler anında değil, her daim yüreğimizde derinlemesine hissedenlerden ve ahirette O'nun sevgi ve merhametine nail olarak huzuruna çıkabilenlerden olmak duası ile inşallah..Allah c.c razı olsun, sevabınızı yazsın inşallah..Selam ve dua ile.
Böyle AŞK nasip eylesin MEVLAM cümlemize...
bende başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim...Üniveristede okurken bir arkadaşım rahatsızlanmıştı. Hastaneye gitmiştik. Arkadaşımla acilde beklerken ben biraz hastane kokusundan rahatsız oldum ve koridora çıktım. Koridorda karşı taraftaki odaya bakıyordum ki. tanımadığım bir bayan acilden çıkarken şuurunu kaybederek bana çarptı ve yere serildi, bayılımıştı...tabi ben olan biteni sonradan anladım..yani demek istediğim ALLAHın izni ile ben olmasaydım bayan kafasını duvara çarparak daha kötü bir vaziyet alabilirdi.
yani RABBİM beni bir vesile kılarak O kuluna yardım etmişti...ALLAHa şükürler olsun...
Selamünaleyküm...
bende başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim...Üniveristede okurken bir arkadaşım rahatsızlanmıştı. Hastaneye gitmiştik. Arkadaşımla acilde beklerken ben biraz hastane kokusundan rahatsız oldum ve koridora çıktım. Koridorda karşı taraftaki odaya bakıyordum ki. tanımadığım bir bayan acilden çıkarken şuurunu kaybederek bana çarptı ve yere serildi, bayılımıştı...tabi ben olan biteni sonradan anladım..yani demek istediğim ALLAHın izni ile ben olmasaydım bayan kafasını duvara çarparak daha kötü bir vaziyet alabilirdi.
yani RABBİM beni bir vesile kılarak O kuluna yardım etmişti...ALLAHa şükürler olsun...
Selamünaleyküm...
sevgi nasıl bir sevgidir ki seven sevdiğinin dediklerine kulak vermez.CAN CANANI BULMUŞKEN CANAN CANI BIRAKIRMI.Ne istersek veren RABBİM'e nekadar aşık,ne kadarmuhabbet,nekadarözlem,nekadar şükür, nekadar hasretiz.yana yanamı? dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30936-allah-aski · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sevgiliye Olan Vuslat Aşki Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Sarhoşun cami aşki Boykot 14 cevap
- Bülbülün Güle Aşki Edebiyat 4 cevap
- De ALLAH ALLAH ALLAH Şiirler 10 cevap
- Allah Allah Hak Bir Allah Şiirler 1 cevap
- Allah namına ver.. Allah namına al.. Allah namına başla.. Bismillah.. Dini sohbet 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.