:AFenerbahçe, Teknik direktörü Zico maçtan sonra bakın ne demiş "Penaltılarda hem Volkan, hem de Tanrı beni dinledi ve galibiyete ulaştık.” Olacak şey mi ya hu..... biraz olgunluk lütfen. Bizim arkadaşlar da kapılmışlar bir duyguya gözleri hiçbirşeyi görmüyor... Herşeyin bir yeri var....
Böyle Teknik direktörlük mü olur
790 görüntülenme · 1 yanıt
selamun aleyküm Kardeşim maçı izlemedim ama Böyle olaylara gerçekten çok üzülüyorum ... Gözümüzün içine baka baka Müslüman bir ülkede "Penaltılarda hem Volkan, hem de Tanrı beni dinledi ve galibiyete ulaştık.” denebiliyor ... Herkes galibiyet sarhoşu olmuş ... gerisinin bi önemi yok milletimiz için ....

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30892-boyle-teknik-direktorluk-mu-olur · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bilim ve Teknik Dergisi 2011 Bilim ve Teknoloji Haberleri 1 cevap
- youtube videolarını protesto etmede teknik bilgi...önemli Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- İLİM-TEKNİK........DÜNYADA İLKLER İslam ve Bilim 4 cevap
- Dindar nesil böyle mi yetiştirilir?Yazıklar olsun böyle eğitim sistemine!. Çocuk ve Eğitim 1 cevap
- Böyle Bir Dua, Böyle Bir İman (Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?) Nasihatler 2 cevap
- Böyle Bir Dostunuz Oldu Mu ? , Yada Böyle Bir İnsan Tanıdınız Mı ? Dini sohbet 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.