"Senden iyi olmasın!" mı?

3.449 görüntülenme · 36 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam abim.değerli abim.dedikleriniz ve hissiyatınız kelimesi kelimesine doğru ve geçerlidir.selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle.

talipamca
EsSelamuAleyküm KAAN Kardeşim..
Öncelikle hatır şinaslığınız için sağolunuz..açıkçası "Kardeşimi" yakın hislerle tanıdığımı zannediyorum..buna yorunuz..hakkınızı helal ediniz adınıza bir açıklamayı öncelediğim için..
Allah(CC) razı olsun Kardeşim..

Selam ve dua ile ..

nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

talipamca

EsSelamuAleyküm Kıymetli Nihal Kardeşim..
Öncelikle Babanızın selamını aldık..derler ya getiren-götüren sağolsun..çok sağolun..
Yoo..böyle de olmuş..farklı bir kısmı var zaten..KAAN alınmaz sanırım böyle şeylere..hele ki siz biliyorsunuz..Onun dönüş yolundaki en yakın ısrarlı davetçilerinden en önde geleniydiniz..
Bazen ben de bu yönüyle kullanıyorum..ve önceki mesajda yazdığım gibi benim için gerçek değeri olan dostlarıma..
Hayırlı sabahlar olsun inşaAllah..
Selam ve baki dualarım ile Alla(CC)'a emanet olunuz..

Aleykümselam Talip abi ALLAH c.c. razı olsun ...sizde sağolun...
gerçek dostlardan ayırmasın RABBİM zor günlerde belli oluyor dostlar...
Kaan alınmaz İNŞALLAH...
mesajınız dan sonra bir nebze de olsa ferahladım...teşekkür ederim...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle -hayırlı sabahlar
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
nihalim

nihalim

-KAAN-değerli abim çok güzel ve yerinde doğru ve içten bir tespitle açıklık getirmişsiniz.mevlam razı olsun.sayın nihal hanım sizinde konunuz gerçekten çok güzel bu paylaşımı bizlere ulaştırdığınız için mevlam razı olsun ayrıca bu hassasiyet ve insani düşünceniz içinde teşekkür ederim.selam ve dua ile kalın selametle.hayırlı sabahlar.:G:H:evet

ALLAH c.c. razı olsun...teşekkür ederim yorumunuzu yeni okudum...
ben teşekkür ederim böyle düşündüğünüz için...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle-hayırlı sabahlar...:H
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
nihalim

nihalim

MUDİRkullanmak lazım allahın izniyle. selametle kalın

İNŞALLAH...kullanırız...selam ve dua ile...
selametle...

SAİD NURSİ
nihalim

nihalim

aliye_aliye
Selamün Aleyküm değerli Nihal Ablam..Rahman azze ve celle ebeden razı olsun sizden..Çok güzel bir anlatımdı..Emeğinize, gönlünüze sağlık olsun inşallah..Günlük hayatta karşı tarafa bir övgü gibi söylenen bu söz, gerçekten derinlemesine düşünüldüğü zaman, ''iyi insanlara bir sınırlama'' manasında imiş..Bu güzel yazı ile ufkumuz daha da genişledi ve artık çok daha geniş bir pencereden değerlendirmek gerektiğini anlıyoruz bu sözü.. Allah c.c her daim en hayırlı ve en iyi olanlarla karşılaştırsın, ''iyi''leri hayatında bol olanlardan eylesin cümlemizi inşallah..

Çok teşekkürler bu güzel paylaşım için..Kalbinizin sahibine emanetsiniz Nihal ablam..Baki selam ve dua ile inşallah..B)B)

Aleykümselam...kalbi güzel kardeşim RABBİM sizden de razı olsun...
duanıza AMİN AMİN AMİN diyorum...hayırlı ve en iyi olanlarla karşılaştırsın...beğendiğinize sevindim
ben teşekkür ederim kalbi güzel kardeşim...ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...B)

SAİD NURSİ
nihalim

nihalim

İsâ’ya (as) ve O’nun müjdelediği En İyi’ye (asm) hürmeten: Kalktığım koltuğa benden iyisi otursun. Sustuğum anda benden iyisi konuşmaya başlasın. Olmadığım odaları benden iyiler doldursn. Yetişemediğim yerlere benden iyiler yetişsin....

SAİD NURSİ
_İnşiraH_

_İnşiraH_

Aktif Üye · 94 mesaj

Ben gidiyorum, ta ki benden hayırlısı gelsin inşALLAH’
_İnşiraH_

_İnşiraH_

Aktif Üye · 94 mesaj

Senden iyi olmasın!” diyen dostlarımın bu duasına, İsa Aleyhisselâmın duasına “amin” deme hatırına “amin” diyemeyeceğimi söylüyorum. Şaka yollu, “Bana beddua ediyorsun galiba!” diyorum.
ELİZAN

ELİZAN

Kıdemli Üye · 418 mesaj

Allahcc razı olsun çok etkili bir yazı şimdi düşündümde gerçekten sonona kadar hak veriyorum yazara bizde bir söz vardır Allahcc bizi bizden iyilerle karşılaştırsın deriz
Allaha emanet olun sevgiler
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

_İnşiraH_
Ben gidiyorum, ta ki benden hayırlısı gelsin inşALLAH’

Senden iyi olmasın....
En sevmediğim bir söz...
Bunu diyen arkadaşlarımı uyarıyordum.
Demek ki varmış bir nedeni.
Senden iyi olmasın dediklerinde...
- Neden olması kardeşim...Olsun...derdim...

Elinize, emeğinize sağlık kardeşim...
Bu güzel paylaşımınız için teşekkürler...

Ben gidiyorum...Ta ki benden iyileri gelsin...
:a12:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
_İnşiraH_

_İnşiraH_

Aktif Üye · 94 mesaj

ELİZANAllahcc razı olsun çok etkili bir yazı şimdi düşündümde gerçekten sonona kadar hak veriyorum yazara bizde bir söz vardır Allahcc bizi bizden iyilerle karşılaştırsın deriz
Allaha emanet olun sevgiler

amin...amin inşaALLAH..
ALLAH razı olsun...
hayırlı akşamlar
_İnşiraH_

_İnşiraH_

Aktif Üye · 94 mesaj

mavciSenden iyi olmasın....
En sevmediğim bir söz...
Bunu diyen arkadaşlarımı uyarıyordum.
Demek ki varmış bir nedeni.
Senden iyi olmasın dediklerinde...
- Neden olması kardeşim...Olsun...derdim...

Elinize, emeğinize sağlık kardeşim...
Bu güzel paylaşımınız için teşekkürler...

Ben gidiyorum...Ta ki benden iyileri gelsin...
:a12:

evet efendim herşeyin nasıl da bir anlamı var görüyorsunuz değil mi?
ALLAHU EKBER!
ALLAH razı olsun..
hayırlı ve bereketli akşamlar..
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm güzel kardeşim..
Rahman c.c razı olsun inşallah.. Muhterem Senai Demirci yine hayatın, sözlerin inceliklerine vurgu yapmış:)..Hayırlı olanların birbiri ardınca gelmelerine de en güzel örnek, Nebi ve Resullerin gelişleri değil midir? Dava ve tebliğ tek bir kişinin tekelinde olsa idi, ilahi mesaj bugün küçücük bir yere hapsolmuş olurdu.. Emeğinize sağlık.. Rabbimize emanet olunuz inşallah..Selam ve Dua ile güzel kardeşim...
_İnşiraH_

_İnşiraH_

Aktif Üye · 94 mesaj

aliye_aliye
Selamün Aleyküm güzel kardeşim..
Rahman c.c razı olsun inşallah.. Muhterem Senai Demirci yine hayatın, sözlerin inceliklerine vurgu yapmış:)..Hayırlı olanların birbiri ardınca gelmelerine de en güzel örnek, Nebi ve Resullerin gelişleri değil midir? Dava ve tebliğ tek bir kişinin tekelinde olsa idi, ilahi mesaj bugün küçücük bir yere hapsolmuş olurdu.. Emeğinize sağlık.. Rabbimize emanet olunuz inşallah..Selam ve Dua ile güzel kardeşim...

ve aleyküm selam güzel kardeşim.
ALLAH razı olsun senden inşaALAH,
yüreğinde eminim sözlerin kadar güzel,
ALLAHA emanetimsin,
hayırlı ve bereketli günler
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

''Kalktığım koltuğa benden iyisi otursun...
Sustuğum anda benden iyisi konuşmaya başlasın...
Olmadığım odaları benden iyiler doldursun...
Yetişemediğim yerlere benden iyiler yetişsin... ''

Allah razı olsun paylaşımınız için...Artık benim de vedalaşma cümlelerim arasında yer alacak.

ben de bu duaya ekleyeyim kendi nefsime , ruhuma bakıp :

bulunduğum her ortamda benden daha iyileri , daha hayırlıları olsun ki , bu kalp , bu ruh her an kendine çeki düzen versin o iyileri görüp de ...

Amin...
aşk çiçeği

aşk çiçeği

Mübarek Üye · 526 mesaj

İsâ’ya (as) ve O’nun müjdelediği En İyi’ye (asm) hürmeten: Kalktığım koltuğa benden iyisi otursun Sustuğum anda benden iyisi konuşmaya başlasın Olmadığım odaları benden iyiler doldursn Yetişemediğim yerlere benden iyiler yetişsin
böyle güzel paylaşım için teşekkürler inşallah bizlerde böyle dualar ederiz kullandığımız kelimeler gerçekten çok önemli
allah razı olsun
aşk çiçeği

aşk çiçeği

Mübarek Üye · 526 mesaj

siteniz çok güzel şiirler süper
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.