Kıyamet gününde nebilerin ve şehitlerin gıpta edeceği kimseler
1.956 görüntülenme · 23 yanıt
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
essalamünaleykümverahmetullahiveberakatuhu
“İşte o kardeşlerimde abdestlerinden hasıl olan nur sebebi ile abdest uzuvları pırıl pırıl parlayarak mahşere gelirler. Ben ise onları Kevser havuzumun yanında beklerim. Dikkat edin, bir kısım kimseler de şaşkın develerin kovalandığı gibi kevser havuzumdan kovulur. ‘Buraya gelin’ diye onlara seslenirim. Denilir ki, ‘onlar senden sonra hal ve durumlarını değiştirdiler.’ Ben de o zaman, ‘helak oldular, helak oldular’ derim.” (6)
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
selamun aleykum
Allah razı olsun kardeşim,
çok güzel bir paylaşım. Rabbimiz razı olsunB)
"onlar senden sonra hal ve durumlarını değiştirdiler".....böyle olmaktan da korusun cümlemizi inşaallah.
selam ve dua ile...
Allah razı olsun kardeşim,
çok güzel bir paylaşım. Rabbimiz razı olsunB)
"onlar senden sonra hal ve durumlarını değiştirdiler".....böyle olmaktan da korusun cümlemizi inşaallah.
selam ve dua ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30624-kiyamet-gununde-nebilerin-ve-sehitlerin-gipta-edecegi-kimseler · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- şehitlerin Ve Nebilerin Bile Gipta Edeceği Kimseler Dini Hikayeler 12 cevap
- KIYAMET GÜNÜ NEBİLERİN VE ŞEHİTLERİN GIBTA EDECEĞİ KİMSELERR Ahiret ve Kıyamet 9 cevap
- KIYAMET GÜNÜ NEBİLERİN VE ŞEHİTLERİN GIBTA EDECEGİ KİMSELER Dini sohbet 2 cevap
- Kıyamet günü nebilerin ve şehidlerin gıbta edeceği kimseler Dini sohbet 2 cevap
- Peygamberlerin ve Şehitlerin Gıpta Ettiği İnsanlar Hadis-i Şerif 7 cevap
- Allah'ın yardım edeceği kimseler Nasihatler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.