Sümeyye EDDEP (hiç dinlediniz mi)
11.534 görüntülenme · 35 yanıt
gülnisaselamunaleykum öğretmenım
elıne yureğıne sağlık
cok guzel
allaha emanet ol
Ve aleykümselam saygıdeğer öğretmenim...ALLAH razı olsun...size bir şiir yazmıştım Tebve Kampanyasına yazmışsınız ya...ALLAHa emanet olunuz...
aleyküm selam,
maşallah maşallah maşallah....
rabbim nazarlardan korusun
emeginize saglık rabbim yar ve yardımcınız olsun
selametle
selametle
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm muhterem hocam..
Rabbimiz c.c razı olsun, bu güzel sadâyı bizlere sunduğunuz için. Sümeyye Eddeb'i TV 5'teki çocuklar arası hatim yarışmalarından ve TV 5'in Avrupa Etkinlikleri'ni izlerken görmüştüm ilk kez..Maşallah, sübhanallah harika okuyor..Kendisi Mısırlı bir hafız ve henüz 12 yaşında..Rabbimiz c.c, nazarlardan korusun inşallah.. Değerli emeğinize sağlık olsun inşallah hocam..Rabbimize emanet olun..Selam ve dua ile.
Rabbimiz c.c razı olsun, bu güzel sadâyı bizlere sunduğunuz için. Sümeyye Eddeb'i TV 5'teki çocuklar arası hatim yarışmalarından ve TV 5'in Avrupa Etkinlikleri'ni izlerken görmüştüm ilk kez..Maşallah, sübhanallah harika okuyor..Kendisi Mısırlı bir hafız ve henüz 12 yaşında..Rabbimiz c.c, nazarlardan korusun inşallah.. Değerli emeğinize sağlık olsun inşallah hocam..Rabbimize emanet olun..Selam ve dua ile.
aliye_aliyeSelamün Aleyküm muhterem hocam..
ALLAH sizlerden de ve cümlemizden razı olsun Aliye kardeşim...evet çok güzel okuyor...VİYANA'da yapılan KUR'AN okuma yarışmasında görmüştüm imrenerek dinliyorum bende...ALLAHa emanet olunuz...
aminenur, post: 600625, member: 49534aleyküm selam,
selametle
maaşallah değil mi. ALLAH razı olsun kardeşim...amin amin..ALLAHa emanet olunuz...
cerennurumdinlediğimde hüngür hüngür ağladım ya rabbim nazarlardan korusun allah razı olsun kardeşim
Ne güzel kardeşim...ALLAHım döktüğünüz her gözyaşı için ALLAHım misli misli sevabınızı yazsın, günahlarınızı bağışlasın...ALLAHa emanet olun...
Im_muslimNe güzel kardeşim...ALLAHım döktüğünüz her gözyaşı için ALLAHım misli misli sevabınızı yazsın, günahlarınızı bağışlasın...ALLAHa emanet olun...
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnn allah razı olsun
selamun aleykum hocam
RABBIM razı olsun senden.
ama inan ALLAHA tüylerim diken diken oldu.içim ürperdi.
ALLAH O YAVRUYU HER TÜRLÜ BELADAN VE MUSİBETTEN ESİRGESİN.AMİN.SELAMETLE.
kasım hadiselamun aleykum hocam
Ve aleykümselam abim..amin amin amin inşaallah çok güzel okuyor...selam ve dua ile abim...
Selamün Aleyküm Hayırlı akşamlar emek verip bu güzelliği bizlere sunduğunuz için RABBİM razı olsun Sümeyye kardeşime MaşaAllah diyorum dinledikçe kalbim mutmain oluyor
SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
afakisevdaSelamün Aleyküm Hayırlı akşamlar emek verip bu güzelliği bizlere sunduğunuz için RABBİM razı olsun Sümeyye kardeşime MaşaAllah diyorum dinledikçe kalbim mutmain oluyor
Aleykümselam kardeşim...sizden de RABBİM razı olsun inşaallah...siz olmazsanız bu güzellikleri sunamazdım...hayırlı akşamlar...selam ve dua ile kalın...
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30575-sumeyye-eddep-hic-dinlediniz-mi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.