çok komik izleyin sonuna kadar :D:D:D
1.532 görüntülenme · 7 yanıt
lütfiselamın aleyküm kardeşim paylaşımın için teşekkür ederim çok komikmiş allah razı olsun
ellerine sağlık...
yaa siz hastamısınız....?
ne paylaştı ki, sizinle..? allah razı diyorsunuz..
allah bundan razı olurmu...ekrandaki o kadınlar sizin pc'de gözükmüyormu..o yarı çıplak hayvanları görmüyormusunuz....ki.."allah razı olsun" diyorsunuz...allah'ın rızası bunun neresinde..? allah senide bizide affetsin desenize..
Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü
Çevirdim yüzümü...
Çevirdim yüzümü...
mücahit58, post: 601088, member: 10047S.A çok komik bunlar kardeşim yav.
mücahidim; sen nasıl düştün böyle bir hataya...neresi komik bunun...
telefondaki kadın'ın ne dediğini duymuyormusun..
"benim bir arkadaşım var aynı zaman da kuzenim olur...o şahan'a yani recep ivedik'e TAPIYOR..."
bu sözün geçtiği..bir sahneye nasıl komik dersin...
orada küfür yok mu..?
yarı çıplak kadınlar var..orada haram yokmu..?
orada ALLAH'a isyan yok mu..?
efendi kardeşim ...bu görüntüden nasıl rahatsız olmuyorsunuz...
bu fakiri dinleyin, tevbe edin bir dahada böyle hataya düşmeyin...
selametle...
Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü
Çevirdim yüzümü...
Çevirdim yüzümü...
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
selamünaleyküm kardeşim.daha üsluplu bir paylaşım olabilirdi.orada edep ve haya adına ters düşen görüntü sahneleri mevcut.haram işleniyor görsel ve sözel anlamda.farkındasınız değil mi?orada bayanların dış görünüşü ve sarf edilen cümleler.vs.
bu yazılanlara karşı yorum yazacak elbet ucuk fikirli kardeşlerimiz olacaktır.önce haddi aşmayalım ve yazmadan önce ilim olarak eksik olduğumuzdan 10,100 yada 1000 kez düşünelim olur mu?
selam ve dua ile kalın kardeşim.size tavsiyem paylaşımı silin bu başlığa yakışır ve site içeriğini zedelemeyen bir paylaşım bulun.selametle.
bu yazılanlara karşı yorum yazacak elbet ucuk fikirli kardeşlerimiz olacaktır.önce haddi aşmayalım ve yazmadan önce ilim olarak eksik olduğumuzdan 10,100 yada 1000 kez düşünelim olur mu?
selam ve dua ile kalın kardeşim.size tavsiyem paylaşımı silin bu başlığa yakışır ve site içeriğini zedelemeyen bir paylaşım bulun.selametle.
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
konu hakkında farkında olmanız ve yazılanlara çirkin bir şekilde karşılık vermediğiniz için size teşekkür ederim.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun selametle.
kubatewt pısman oldum koyduguma bıda olmaz
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30536-cok-komik-izleyin-sonuna-kadar-d-d-d · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- sonuna kadar izleyin kardeşlerim bişey kaybetmessiniz... Dini sohbet 5 cevap
- Uzun ama çok etkileyici mutlaka sonuna kadar okuyun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Sonuna kadar okuyun pişman olmayacaksınız... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 14 cevap
- Saliha bir hanım istiyorum(lütfen bu yazıyı sonuna kadar okuyun ve yorumlabekliyorum Kıssadan Hisse 1 cevap
- Sonuna kadar açılmış dev kapı TEVBE kapısı Dini sohbet 7 cevap
- Bir Vefâ Öyküsü (sonuna kadar okuynz) Sırlar Dünyası 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.