Gel Istifar Eyle
2.290 görüntülenme · 13 yanıt
cok güzel ve anlamli bir paylasim Allah razi olsun emeginize saglik, sanirim okuyanda sizsizin , eger sizseniz nefesinize saglik yok siz degilseniz okuyan kardesimizin nefesine saglik... ins gec kalmadan istigfar edenlerdn oluruz...
selametle.....
selametle.....
ervaaacok güzel ve anlamli bir paylasim Allah razi olsun emeginize saglik, sanirim okuyanda sizsizin , eger sizseniz nefesinize saglik yok siz degilseniz okuyan kardesimizin nefesine saglik... ins gec kalmadan istigfar edenlerdn oluruz...
selametle.....
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN HAYIR BEN DEĞİLİM NERDE BİZDE ÖYLE SES DEMİ ÖYLE YETENEĞİM OLSA YETER AMİN AMİN KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE :T
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

DuaLarALLAH RAZI OLSUN
çok begenerek seyrettim ve dinledim
emeginize saglık...
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM HAYIRLI CUMALAR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

gülnisaselamunaleykum
COK GUZEL OLMUŞ ELINIZE ,YUREĞINIZE SAĞLIK
ALLAHA EMANET OLUN
ve aleyküm selam kardeşim allah razı olsun beğendiğine sevindim rabbime emanet olun selam ve dua ile

Esselâmü Aleyküm ve Rahmetullâhi ve Berakâtüh
Hayırlı akşamlar Abi yine güzellikler sunmuşsun emeğine yüreğine sağlık RABBİM razı olsun ilmini artırsın. GÖZÜMÜZDEN YAŞ YÜZÜMÜZDEN TEBESSÜM GÖNLÜMÜZDEN SIZI DİLİMİZDEN DUA VE TÖVBE EKSİK OLMASIN....
SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL
Hayırlı akşamlar Abi yine güzellikler sunmuşsun emeğine yüreğine sağlık RABBİM razı olsun ilmini artırsın. GÖZÜMÜZDEN YAŞ YÜZÜMÜZDEN TEBESSÜM GÖNLÜMÜZDEN SIZI DİLİMİZDEN DUA VE TÖVBE EKSİK OLMASIN....
afakisevda, post: 600228, member: 50627Esselâmü Aleyküm ve Rahmetullâhi ve Berakâtüh
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HAYIRLI AKŞAMLAR BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN AMİN AMİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30518-gel-istifar-eyle · 03.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- - “EY NEBÎ! KÂFİRLERLE, MÜNÂFIKLARLA CİHAD EYLE; ONLARA SERT Çık!..” (9/73 Mektubat-ı rabbani 11 cevap
- Beni Kendinle Meşgul Eyle... Dini Hikayeler 12 cevap
- Gel Tövbe Eyle İlahiler ve Ezgiler 27 cevap
- RABBİM BÖYLE DOSTLUK NASİP EYLE!!!!!!!!!!! İslami Bilgi ve Kaynaklar 4 cevap
- şefaat eyle Yarab :( Dua Bölümü 9 cevap
- Beni Kendinle Meşgul Eyle... Dini Hikayeler 16 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.