aşağıdaki bayan saatlerinden hangisi güzel

3.351 görüntülenme · 31 yanıt

Paylaş:
maxmaxmax

maxmaxmax

Yeni Üye · 2 mesaj

birine bir bayan saati hediye edeceğim ama aralarından birini seçmem gerekiyor

sizin tercihleriniz dahilinde alacağım

sizce hangisi güzel

1:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4:

5 ve 6 numaralar 3. mesajda
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

Selam 4. Saat
maxmaxmax

maxmaxmax

Yeni Üye · 2 mesaj

5:

-----------------------------------------------------------------------
6:
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

daha var desene yine de 4. saat
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

s.a

s.a

alacağınız kişinin zevkini siz daha ii tahmin ediyorsunuzdur.bence 1
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

:)

:)

ben 1. sini beğendim bence 1. :D
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

bence 1. Veya 6. Ti...

Hayirli Geceler.
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

doğru yeri bulmuşsunuz sanırım...buna bayan kardeşlerimiz cevap versin selam ve dua ile...
vuslat_hasen

vuslat_hasen

Kıdemli Üye · 159 mesaj

Selamün Aleyküm
4. Saat Bence
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

s.a
bana alacaksanız 2. saat güzel ama bayana alacaksanız 1.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

begench_t

begench_t

Üye · 32 mesaj

kadinin takacagi saat ne kadar ince ve ne kdr ince islemelei yani susulu olsa o kdr iyi yakisir
yani kaba olmiyacak
bence 5 numarad daha ii
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

s a bence sen en güzeli tahtakaleye git sanırım burası bu iş için uygun bir yer değil..........
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

sayın kardeşimizin yeni üyeliğini 1.açtığı aynı konulu paylaşımda kutladım.hayırlı olsun dedim.bu vesile ile şunu da belirtmek isterim.

bu tarz mana içermeyen ve bilgi paylaşımı olarak değeri olmayan forumlar hoş olmuyor yakışık almıyor.yeni üye kardeşlerimizde bu tarz paylaşımları görerek bizleri şaşırtacak konular altında paylaşım sunabiliyorlar..

geçenlerde hatırlarsınız ....uçları diye bir forum açıldı.geçmiş zamanlarda müstehcen bir forum açıldı.şimdi buda onlar kadar olmasa bile manasız ve yersiz bir forum daha açıldı.

şahsi fikrim olarak sitede moderatörler olmadığından müdahalede olamıyor ve belirli bir zaman sonra şikayet yerinde bulunuyor ise değerlendirme sonrası yöneticiler tarafından siliniyor.bizler de bu tarz paylaşımlara lütfen dikkat edelim ve önem göstermeyelim.

şimdi biri çıkıp can sıkıcı bir forum açsa hoş olur mu?
yada bu forum sizce yerli mi?
çok gerekli mi?
sitenin içerik ve hizmetine ters düşmüyor mu?
zararsız ve sakıncasız mı?
sizce abartıyoruz mu?

benim söyleyeceklerim bundan iberettir.

karşılıklı fikirleri söyler iken edep ve hayayı kalbimizden eksik etmeyelim.kişilere saygı çerçevesi içersinde fikirlerimizi beyan edelim.(yazdıklarıma karşı)

selam ve dua ile kalın selametle.
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

-KAAN-sayın kardeşimizin yeni üyeliğini 1.açtığı aynı konulu paylaşımda kutladım.hayırlı olsun dedim.bu vesile ile şunu da belirtmek isterim.

bu tarz mana içermeyen ve bilgi paylaşımı olarak değeri olmayan forumlar hoş olmuyor yakışık almıyor.yeni üye kardeşlerimizde bu tarz paylaşımları görerek bizleri şaşırtacak konular altında paylaşım sunabiliyorlar..

geçenlerde hatırlarsınız ....uçları diye bir forum açıldı.geçmiş zamanlarda müstehcen bir forum açıldı.şimdi buda onlar kadar olmasa bile manasız ve yersiz bir forum daha açıldı.

şahsi fikrim olarak sitede moderatörler olmadığından müdahalede olamıyor ve belirli bir zaman sonra şikayet yerinde bulunuyor ise değerlendirme sonrası yöneticiler tarafından siliniyor.bizler de bu tarz paylaşımlara lütfen dikkat edelim ve önem göstermeyelim.

şimdi biri çıkıp can sıkıcı bir forum açsa hoş olur mu?
yada bu forum sizce yerli mi?
çok gerekli mi?
sitenin içerik ve hizmetine ters düşmüyor mu?
zararsız ve sakıncasız mı?
sizce abartıyoruz mu?

benim söyleyeceklerim bundan iberettir.

karşılıklı fikirleri söyler iken edep ve hayayı kalbimizden eksik etmeyelim.kişilere saygı çerçevesi içersinde fikirlerimizi beyan edelim.(yazdıklarıma karşı)

selam ve dua ile kalın selametle.

S A KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ÇOK HAKLISIN NE YERİ NE ZAMANI BENCE ..............
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam.mevlam razı olsun selam ve dua ile kalın selametle.

mustafa11, post: 599469, member: 75594S A KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ÇOK HAKLISIN NE YERİ NE ZAMANI BENCE ..............
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

ewet haklısın kardeşim yaf islamiyet forumunda satin işine bari bayanlar özele açsaydı...
abdülbaki

abdülbaki

Kıdemli Üye · 273 mesaj

sa

sa

evet saatler bılmıyorum hıc bayana hıtap etmıyor anlamıyorum bu kadar zevksız olunmaz .. nese benım fıkrım ...HİÇ BIRI....................
momentusun son versıyonlarını tavsıye eder ım..
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Hiçbiri Güzel Değil Bence
Resul Aydın

Resul Aydın

Mübarek Üye · 4.770 mesaj

"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,

inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"

B)
seastar

seastar