Yaşanmiş Ibretlik Bir Hikaye

4.952 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

kardeşim konu hakkında sizin dediğinizi desteklemek amacı ile örnek verdim.bu tarz durumlarda farkında olmakta fayda var.sizi anladım kardeşim.dikkatiniz ve uyarınız için mevlam razı olsun.selam ve dua ile aklın selametle.mevlamam emanet olun.

mücahit58bende tnur kardeşimin iyi bir niyetle yazdığını düşünüyorum.fakat kardeşim sen beni anlamışsın.amacım allahcc için uyarmaktı.selametle....
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

mücahit58bende tnur kardeşimin iyi bir niyetle yazdığını düşünüyorum.fakat kardeşim sen beni anlamışsın.amacım allahcc için uyarmaktı.selametle....

UYARIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE KAL SANA KIRGINDA DEĞİLİM SEN KUSURUMA BAKMA
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

mücahit58, post: 616783, member: 76903tnur kardeşim ben senden daha önce özür dilemiştim.ama özrümü kabul etmedin heralde.sürekli bir hata ettim yüzüme vuruyorsun.tekrar özür dilerim.ama şunu söyleyeyim amacım allah için seni uyarmak.başka bir niyetim yok.yaşadıklarına saygı duyuyorum.ve allahcc ın sevgili kuluymuşsunki hidayet nasip olmuş.ama kendini bu şekilde anlatman dinen sakıncalı...uyarmak istedim sadece...selametle....

UYARIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE KAL SANA KIRGINDA DEĞİLİM SEN KUSURUMA BAKMA :A
Leyla_Ebedi

Leyla_Ebedi

Kıdemli Üye · 331 mesaj

mücahit58 kardeşimi şimdi anladım ..hakkını helal et kardeşim Allah(c.c) razı olsun ebeden ve daimen .. bende sonuç için sevindim . Allah'a emanet olun

Selam ve Dua ile
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

mücahit58, post: 616783, member: 76903tnur kardeşim ben senden daha önce özür dilemiştim.ama özrümü kabul etmedin heralde.sürekli bir hata ettim yüzüme vuruyorsun.tekrar özür dilerim.ama şunu söyleyeyim amacım allah için seni uyarmak.başka bir niyetim yok.yaşadıklarına saygı duyuyorum.ve allahcc ın sevgili kuluymuşsunki hidayet nasip olmuş.ama kendini bu şekilde anlatman dinen sakıncalı...uyarmak istedim sadece...selametle....

ABİ SEN HAKLISIN SENİ ASLIN BENİ İNCİTTİM HAKKI HELAL ET BEN SANA KIRGIN FALAN DEĞİLİM SEN KUSURUMA BAKMA NASİHATLERİN UYARILARIN BENİM İÇİN COOKK ÖNEMLİ ALLAH RAZI OLSUN TAMAM MI

SELAM VE DUA İLE
Leyla_Ebedi

Leyla_Ebedi

Kıdemli Üye · 331 mesaj

vardır bir hayır demiştim Elhamdülillah iki güzel insanın birbirini anlamalarına vesile oldu çok şükür :evet
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Leyla_Ebedi, post: 616837, member: 58965vardır bir hayır demiştim Elhamdülillah iki güzel insanın birbirini anlamalarına vesile oldu çok şükür :evet

EVET KARDEŞİM HAKLISIN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN
delabra17

delabra17

Üye · 14 mesaj

arkadaşlar yazıyı göremedim nerde acaba..
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

delabra17arkadaşlar yazıyı göremedim nerde acaba..

Kardeşim yazıyı sildim bazı nedenlerden dolayı gündemden kaldırdım ilgine teşekkürler sana tek diyebileceğim ben şimdi cok mutluyum geçmişte cook sıkıntı cektim ama şimdi kalbim cook huzurlu ve mutluyum. geçmişide hatırlamak istemiyorum
selam ve dua ile kal
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Görmek isterdim :)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.