chat batakliktir(alinti)

840 görüntülenme · 2 yanıt

Paylaş:
nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

Chat bataklıktır.Bütün kötülüklerin başıdır.Chatten ne dost olur,ne de eş!Zaten insanı yüce Allah'tan uzaklaştırıp gaflete daldıran bişi nasıl gerçek aşk ya da sevgi olablir ki!
Sağlıklı bir insan chatte sevgi ,dost aramaz.Zaten bu nette sapığı var,manyağı var afedersiniz ancak gerçekler bunlar.
Kızlar ablanız olarak diyorum aman chatten uzak durun.zaten akli basinda erkek chatten asla kendine es aramaz.Saglikli dusunen bir kizda chatte tanistigi bir erkekten kendisine hayir gelmeyecegini bilir.Kizlara sesleniyorum,erkeklerin tek niyeti nette gonul eglendirmektir.Gercek hayattan bulup Allah tan korkan iriyle evlenin,netteki erkeklerden size hayir gelmez.Tek dertleri gonul eglendirmektir.
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

nurusChat bataklıktır.Bütün kötülüklerin başıdır.Chatten ne dost olur,ne de eş!Zaten insanı yüce Allah'tan uzaklaştırıp gaflete daldıran bişi nasıl gerçek aşk ya da sevgi olablir ki!
Sağlıklı bir insan chatte sevgi ,dost aramaz.Zaten bu nette sapığı var,manyağı var afedersiniz ancak gerçekler bunlar.
Kızlar ablanız olarak diyorum aman chatten uzak durun.zaten akli basinda erkek chatten asla kendine es aramaz.Saglikli dusunen bir kizda chatte tanistigi bir erkekten kendisine hayir gelmeyecegini bilir.Kizlara sesleniyorum,erkeklerin tek niyeti nette gonul eglendirmektir.Gercek hayattan bulup Allah tan korkan iriyle evlenin,netteki erkeklerden size hayir gelmez.Tek dertleri gonul eglendirmektir.

hayırlı geceler ablacım t.ederız yorumlarınız için..sanırım sızın basınızdan böyle birşey gectı:(.
nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

selamunaleyküm

selamunaleyküm

yok canim kardesim benim basimdan allaha sükür böyle birsey gecmedi ama maalesef cevremizde tanimadigi insanlarla chat yapan insan cok oldugu icin ben Allah rizasi icin uyarmak istedim...cünkü benim arkadaslrimda chat yapiyor..o yüzden ben de böyle bir arastirma yapma ihtiyaci hissettim..selam ve dua ile,,allaha emanet olun...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.