ayrımcılık yapıyormusunuz ?
1.479 görüntülenme · 12 yanıt
sitede yapılan çogu açılan formlara bakıp gecip tanıdıklarınızın formlarına yazı yazanlardanmısınız aurım yapıyormusunuz samimi olarak
selamun aleyküm aslında değilim ama girer girmez bazı sevdiğim kardeşlerimin yazılarını okumadan yorum yazmadan çıkmıyorum e tabi doğal olarak sınırlı kaldığım için diger kardeşlerimin yazılarını ziyaret edemiyorum...
hayırlı akşamlar Rabbimize emnaet olun inşaallah...
hayırlı akşamlar Rabbimize emnaet olun inşaallah...
her kardeşimizin yazısını okumaya çalışıyorum...ama bazen tabi biraz tanıdıklarımın yazılarına öncelik vermekten kendimi alamıyorum...ama herkese cevap yazmaya gayret gösteriyorum...bir de site içinde dolaşmaya pek vaktim olmuyor sadece ön panelde olan mesajlara bakıyorum....
selamün aleyküm canım kardeşim hiç ayırımcılık olurmu hepimiz bu siteden manevi bir haz alıyoruz şahsım adına ben buradaki yardımlaşmayı dayanışmayı ALLAH CC RIZASINA SEVGİYİ hiçbir yerde görmedim hepimiz kardeşiz hepimiz birbirimizi ALLAH CC rızası için seviyoruz böyle şeyler düşünmeyin ALLAHA CC emanet olun
yani burda form açılcak önemsenmiycek boşuna açılmış olcak islami sitede islami bilgilere yönelik bilgi alış verişinden çok gereksiz konular üzerinde sohbet yapar gibi acılıyor formlar bir islam alimlerini tanıma adına paylaşım olmuyor mesela ŞEMS gibi yoldaş lazım
zunnun_u_misrisitede yapılan çogu açılan formlara bakıp gecip tanıdıklarınızın formlarına yazı yazanlardanmısınız aurım yapıyormusunuz samimi olarak
selamün aleyküm,
ben de biraz sizin gibi düşünüyorum ama inşallah yanılıyordurum
rabbime emanetsiniz
selametle
ben de biraz sizin gibi düşünüyorum ama inşallah yanılıyordurum
rabbime emanetsiniz
selametle
zunnun_u_misrisitede yapılan çogu açılan formlara bakıp gecip tanıdıklarınızın formlarına yazı yazanlardanmısınız aurım yapıyormusunuz samimi olarak
bende sizin gibi düşündüğümden konu açmıyorum ve çok fazla konulara yorum yapmıyorum
Selamun Aleyküm Kadeşim Tüm Yazilari Okumaya Calişirim Encokta Darda Kalanlarinkine Cevap Yazarim Tanidiklarimada öncelik Vermeye Calişirim Ama Herkeze Yazirim Ayrit Etmem. Hepsine Cevap Yazmaya Onlari Anlamaya Calişirim Tipki şuan Seni Tanimasamda Cevap Yazdiğim Gibi.........
Selam Ve Dua Ile
Selam Ve Dua Ile
Selamün Aleyküm
Ayrimcilik Yapmam.genelde Ana Sayfaya Taşinmiş Konulara Bakarim önce. Ama Malasef Hepsine Yazamiyorum Hatta Bazen Bakip çiktisini Aliyorum Vaktim Olmuyo.ayrimcilik Yapanlarada Celalleniyorum Hayret Bişey Birde Açik Açik Söylüyolar Ayrimcilik Var Diye Pes Yani.
Ayrimcilik Yapmam.genelde Ana Sayfaya Taşinmiş Konulara Bakarim önce. Ama Malasef Hepsine Yazamiyorum Hatta Bazen Bakip çiktisini Aliyorum Vaktim Olmuyo.ayrimcilik Yapanlarada Celalleniyorum Hayret Bişey Birde Açik Açik Söylüyolar Ayrimcilik Var Diye Pes Yani.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30426-ayrimcilik-yapiyormusunuz · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.