ayrımcılık yapıyormusunuz ?

1.479 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

sitede yapılan çogu açılan formlara bakıp gecip tanıdıklarınızın formlarına yazı yazanlardanmısınız aurım yapıyormusunuz samimi olarak
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm aslında değilim ama girer girmez bazı sevdiğim kardeşlerimin yazılarını okumadan yorum yazmadan çıkmıyorum e tabi doğal olarak sınırlı kaldığım için diger kardeşlerimin yazılarını ziyaret edemiyorum...
hayırlı akşamlar Rabbimize emnaet olun inşaallah...
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
ılgı alanlarıma daha cok bakıyorum
ama sohbet ettığım kışılere oncelık verıyorum ama bu tanımadığım kardeşlerımı okumuyor anlamına gelmez
allaha emanet olun
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

her kardeşimizin yazısını okumaya çalışıyorum...ama bazen tabi biraz tanıdıklarımın yazılarına öncelik vermekten kendimi alamıyorum...ama herkese cevap yazmaya gayret gösteriyorum...bir de site içinde dolaşmaya pek vaktim olmuyor sadece ön panelde olan mesajlara bakıyorum....
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm canım kardeşim hiç ayırımcılık olurmu hepimiz bu siteden manevi bir haz alıyoruz şahsım adına ben buradaki yardımlaşmayı dayanışmayı ALLAH CC RIZASINA SEVGİYİ hiçbir yerde görmedim hepimiz kardeşiz hepimiz birbirimizi ALLAH CC rızası için seviyoruz böyle şeyler düşünmeyin ALLAHA CC emanet olun
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

yani burda form açılcak önemsenmiycek boşuna açılmış olcak islami sitede islami bilgilere yönelik bilgi alış verişinden çok gereksiz konular üzerinde sohbet yapar gibi acılıyor formlar bir islam alimlerini tanıma adına paylaşım olmuyor mesela ŞEMS gibi yoldaş lazım
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Ben formların başlıkları dikkatimi çekerse girerim tanıdık veya tanımak fark etmez ama tanıdığım kişilerin isimlerini de görünce nedir? deyip bakarım forum ayrımı asla yapmam
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

zunnun_u_misrisitede yapılan çogu açılan formlara bakıp gecip tanıdıklarınızın formlarına yazı yazanlardanmısınız aurım yapıyormusunuz samimi olarak

selamün aleyküm,
ben de biraz sizin gibi düşünüyorum ama inşallah yanılıyordurum
rabbime emanetsiniz
selametle
su misali

su misali

Kıdemli Üye · 154 mesaj

zunnun_u_misrisitede yapılan çogu açılan formlara bakıp gecip tanıdıklarınızın formlarına yazı yazanlardanmısınız aurım yapıyormusunuz samimi olarak

bende sizin gibi düşündüğümden konu açmıyorum ve çok fazla konulara yorum yapmıyorum
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Selamun Aleyküm Kadeşim Tüm Yazilari Okumaya Calişirim Encokta Darda Kalanlarinkine Cevap Yazarim Tanidiklarimada öncelik Vermeye Calişirim Ama Herkeze Yazirim Ayrit Etmem. Hepsine Cevap Yazmaya Onlari Anlamaya Calişirim Tipki şuan Seni Tanimasamda Cevap Yazdiğim Gibi.........
Selam Ve Dua Ile
alifurkan

alifurkan

Aktif Üye · 53 mesaj

ben forumda kimseyi fazlaca tanımadığım için ilgi alanlarıma giren konuları okuyor ve yorum yapıyorum...
evla

evla

Kıdemli Üye · 141 mesaj

evet kesinlikle haklısınız konu açmayı düşünüyorum ilgilenilmediğini bildiğimden açmıyorum zaten bazıları msn gibi bir birleriyle muhabbet ediyorlar ben sadece dini seylere zikir gibi giriyorum zaten kimseyi tanımıyorum
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Selamün Aleyküm

Ayrimcilik Yapmam.genelde Ana Sayfaya Taşinmiş Konulara Bakarim önce. Ama Malasef Hepsine Yazamiyorum Hatta Bazen Bakip çiktisini Aliyorum Vaktim Olmuyo.ayrimcilik Yapanlarada Celalleniyorum Hayret Bişey Birde Açik Açik Söylüyolar Ayrimcilik Var Diye Pes Yani.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.