Diiikkkatt!!!!
1.280 görüntülenme · 15 yanıt
Arkadaşlar Bu Site Bende Bazen Hata Verio Ve Girilmiyo Bu Sadece Bendemi Oluyo Yoksa Sizlerdede Oluyomu Mesela Dün Hiç Giremedim Bu Siteye Ve çildirdim:( Sadece Bendemi Oluyo Bu Sorun Sizdede Varmi Neden Ben Bazen Giremiom Neden Hata Verioo Sizdede Varmi Buuu Yazarsaniz Bilgilendirirsenin Sevinirim.. Allaha Emanet Olun Hayirli Akşamlar....
S.a Kardesim Bende Daha Olmadi Ama Normaldir.site Yoruluyoo Bu Kadar Guzel Insani Doyuramiyoo... Sasiriyoo Kafayi Siyiriyoo Makina... Hehehe
Allah Aemanet Olun Selam Ve Dua Ile
Allah Aemanet Olun Selam Ve Dua Ile
IMAN BIR OKYANUS KADAR BUYUK VE BIR O KADAR DA DERIN OLANIDIR.
MUDİRBu Durumda Internet Bağlantinizi Resetleyin Ve Internet Ayarlarindan Geçmiş Klasörleri, çerezleri Silin. Faydali Olacaktir. Hayirli Akşamlar
S.A KARDESIME KATILIYORUM... MODEMI RESETLEMEK VE TEMP DOSYALARINI SILMEK ISE YARACAKTIR...
IMAN BIR OKYANUS KADAR BUYUK VE BIR O KADAR DA DERIN OLANIDIR.
ozden-ihlya ben bu siteyi burdaki kardeşliği çok seviommm:) ayrılamıom saat 12 oldu herkes yatmış benimde yatmam lazım yarın iş var ama bırakamıorum bide dün hiç giremedim:( bakınom kaçırdıklarımı okuom....hayırlı geceler....
ORDA 12 OLDU BURADA 02:00 BİDE BANA SORUN.
ozden-ihlArkadaşlar Bu Site Bende Bazen Hata Verio Ve Girilmiyo Bu Sadece Bendemi Oluyo Yoksa Sizlerdede Oluyomu Mesela Dün Hiç Giremedim Bu Siteye Ve çildirdim:( Sadece Bendemi Oluyo Bu Sorun Sizdede Varmi Neden Ben Bazen Giremiom Neden Hata Verioo Sizdede Varmi Buuu Yazarsaniz Bilgilendirirsenin Sevinirim.. Allaha Emanet Olun Hayirli Akşamlar....
Zaman zaman bende de oluyor kardeşim, özellikle 17:00 ila 20:00 saatleri arasında siteye ya giremiyorum ya da çok geç açıyor. Yoğunluktan olabilir diye düşünüyorum. Allah'a Emanet Olun.
ozden-ihlohh bee bi bende sandım ama değilmiş ama bazen hiç giremiom üzülüyorum :( neyse Alaha emanet olun hayırlı akşamlar...
SELAMUN ALEYKÜM ASLINDA BİRAZ UZAK KALDIN MI DAHA ÇOK ÖZLERSİN ÖYLE DEĞİL Mİ:) YİNEDE ÜZÜLECEK BİR DURUM YOK. SİTE BİR YERE KAÇMIYOR VE BİZ BURADAYIZ ALLAHA ŞUKUR
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30375-diiikkkatt · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İçinden geçeni paylaş... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 25.047 cevap
- SELAM' ı Yayalım...(ALLAH Rızası İçin) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21.359 cevap
- Güne Gül'e Salavatla Başlayalim. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13.725 cevap
- Çaya Bekliyom 😋☕🫖 Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6.488 cevap
- Namaz Kilmaya Gidiyoruz.Gaflette Olan,Nefsine Yenik Düşen Kalmasın. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6.144 cevap
- Birebir olarak alinti yapmadan tane tane söyliyerek yazalim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4.238 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.