Sizin Asker Yakininiz Var Mi?

1.587 görüntülenme · 23 yanıt

Paylaş:
bbuussrraa

bbuussrraa

Aktif Üye · 62 mesaj

Bu hafta sonu 16 şehidimiz oldu hepsine Allahtan rahmet diliyorum Allah yakınlarına sabır versin..
bu forumu açmamın sebebi bu site de asker yakını olan varsa yazmanızı istiyorum.. nerde? ve şafak kaç? :)
Allah bütün askerlerimize yardım etsin..
Hayırlı geceler
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
var kardeşım
kıbrısta yeğenım
allah tum askerlerımızın yardımcısı olsun amın
bbuussrraa

bbuussrraa

Aktif Üye · 62 mesaj

Hiç mi asker yakınınız yok..:!
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

şu an benimde yok fakat.tüm müslüman asker kardeşlerimiz yakınlarımızdır.kardeşlerimizdir.selam ve dua ile kalın selametle.
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm Kardeşim Yaşıtlarımın hepsi çok yakın arkadaşlarım hepsi askerde Rabbim 1 tane bile şehit vermeden savaşların ve bu zulmün son bulması nasip etsin inşallah ( Dİyarbakır manisa elazıg her yerde var :) Allah yardımcıları olsun inşallah )

ŞAFAK ÇOKKKKKKKKK :)

vuslat_hasen

vuslat_hasen

Kıdemli Üye · 159 mesaj

selamün aleyküm

selamün aleyküm

Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin.yakınlarına sabır versin.
amcamın oğlu daha 2 günlük asker foça'ya gitti.
Rabbim yardım etsin tüm askerlerimize.
nesrin_77

nesrin_77

Mübarek Üye · 527 mesaj

Selam aleyküm.
Hayırlı akşamlar. Evet kardeşim askerde şuan Kıbrısta. Kardeşimin kan kardeşi Hakkari sınırda. Diğer arkadaşı Şırnakta.
Cenabı hak tüm asker kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Kardeşimin 3 ayı, Hakkarıde olan 7 ayı, şırnakta olan kardeşimizin 1 ayı kaldı. Cenabı hakkın izniyle.
Cenabı hak cümlesine güç, kuvvet, sabır versin.
Herkesin evladına hayırlısını versin gittikleri gibi dönmeyi cümlesine nasip etsin inşallah.
Dualarımız her daim onlarla beraber.
Tüm şehidlerimize Allah rahmet etsin. Ailelerine sabır versin.
Kardeşim ve tüm asker kardeşlerim Hakka emanet .
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm kardeşim...asker yakınım yok ama kendim şu an askerim...:)
ama cephedeki kardeşlerimden bir farkım var ben şu an asker öğretmenlik yapıyorum...
ALLAHım cephedeki bütün kardeşlerimize yardım eylesin onları düşmanlarımıza karşı MUZAFFER kılsın...

ama banada şafak kaç diye sorarsanız...temmuz da bitecek inşaallah...selametle kalınız...
su misali

su misali

Kıdemli Üye · 154 mesaj

benim kardeşim astsubay bitliste
Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun inşallah.
NİLGÜN

NİLGÜN

Kıdemli Üye · 147 mesaj

S.a Kardeşim Benim Kardeşimde Asker. Allah Izin Verirse 5,5 Ayi Kaldi Ağustosta Gelecek Inşallah. Sizde Ona Dua Edin Lütfen çünkü şirnakta Askerlik Yapiyor Ve şu An Irakta Savaşiyor. 1 Haftadir Kendisinden Haber Alamiyoruz. Askeriyede Hiç Bir Konu Hakkinda Bilgi Vermiyor. Allahim Cümlesiyle Beraber Benim Kardeşimide Sevdiklerine Bağişlasin. Hainlere Göz Açtirmasin. Hayirlisi Ile Hepsini Yuvasina Göndersin. Amin. Allaha Emanet Olun
bbuussrraa

bbuussrraa

Aktif Üye · 62 mesaj

Aleyküm selam nilgün kardeşim Allah sağ salim dönmelerini nasip etsin bütün askerlerimizin Bütün askerlerimize dualar ediyoruz Allah hepsini korusun benim de nişanlım izmirde asker oda ağustosta gelecek inşallah Allah a emanet olun
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Abim şu anda Şırnak'ta Uzman Çavuş.ALLAH abimin ve tüm askerlerin yardımcısı ola.

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
bbuussrraa

bbuussrraa

Aktif Üye · 62 mesaj

Allah şu anda sınırda çatışan askerlerimizin daha çok yardımcısı olsun inşallah
fatihokay

fatihokay

Üye · 26 mesaj

Selamün aleyküm kardeşim.
ALLAH(C.C) vatanımızın her köşesinde görev yapan tüm er erbaş kardeşlerimizin yardımcısı olsun .
Bu vesile ile tüm şehitlerimize ALLAH(C.C) RAHMET niyaz eder.
Acılı ailelerine ve tüm türk milletine ALLAH'tan sabr_ı cemil niyaz ederim..
Benide kardeşim var askerde AĞRI da daha yeni ALLAH yardımcıları olsun..
tüm vatan evlatlarının AMİN....
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Benimde asker tanıdıklarım var biri geçen gün Ankara ya gitti usta birliği daha şafağı çook
iki tane de kardeş var askerde büyük olanın 9 ayı var küçük olan ise 23 şubatta gitti daha çok yeni
Rabbim tüm mehmetçiklerimizi korusun onlara güç kuvvet versin sağ sağlim yuvalarına dönmeyi de nasip etsin inşallah Amin
Selametle
bbuussrraa

bbuussrraa

Aktif Üye · 62 mesaj

a.s rüyam 3 kardeşim sizin şafaklar çokmuş ama sayılı gün çabuk geçer inşallah Allaha emanet olun
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

nilgün abla Allah yardımcın olsun...... benimde erkek arkadşım ankarada asker 10 mayısta nasipse gelio bitio
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

ŞU AN ASKERDE ASKERLİK YAPAN YAKINIM YOK.
AMA BİR ŞEHİDİM VAR.AMCAM OGLU.
TUNCLİDE ŞEHİD OLDU.
SELAMETLE.
tanem28

tanem28

Aktif Üye · 77 mesaj

evet var hemde iki tane biri ablamın eşi van erciş te(şafak85) öbürü dayımın oğlu kuzey ırakta (şafak89)
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

NİLGÜN, post: 596883, member: 12772S.a Kardeşim Benim Kardeşimde Asker. Allah Izin Verirse 5,5 Ayi Kaldi Ağustosta Gelecek Inşallah. Sizde Ona Dua Edin Lütfen çünkü şirnakta Askerlik Yapiyor Ve şu An Irakta Savaşiyor. 1 Haftadir Kendisinden Haber Alamiyoruz. Askeriyede Hiç Bir Konu Hakkinda Bilgi Vermiyor. Allahim Cümlesiyle Beraber Benim Kardeşimide Sevdiklerine Bağişlasin. Hainlere Göz Açtirmasin. Hayirlisi Ile Hepsini Yuvasina Göndersin. Amin. Allaha Emanet Olun

selamün aleyküm ALLAH CC bütün askerlerimizin yardımcısı olsun sizin kardeşinizinde inşallah ALLAH CC kavuştursun
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.