hatim için yardım edin lütfen...
6.254 görüntülenme · 42 yanıt
selamün aleyküm. daha önce başka bir forum da açmiştım bu hatim için bunu da açma gereği duydum.... babaannemi kaybettim onun için hatmi şerif indiriyoruz inşallah yardımlarınızı esirgemeyin... adı zeynepti.
hatim listesi ====> 1. cüz fatmana
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm Fatıma kardeşim.
Başınız sağolsun. Rabbimiz c.c mekanını cennetül baki eylesin, af ve mağfiret etsin, sizlere de sabırlar versin inşallah.. Şu an 18. cüzü okuyacağım inşallah. Merhume babaanneniz niyetine okuyabilirim..Şu an başka cüzlerim de olduğu için fazla alamıyorum kardeşim. Rabbimiz c.c kabul buyurur hepimizden inşallah..Rabbimize emanetsiniz. Selam ve dua ile. Hayırlı Geceler.
Başınız sağolsun. Rabbimiz c.c mekanını cennetül baki eylesin, af ve mağfiret etsin, sizlere de sabırlar versin inşallah.. Şu an 18. cüzü okuyacağım inşallah. Merhume babaanneniz niyetine okuyabilirim..Şu an başka cüzlerim de olduğu için fazla alamıyorum kardeşim. Rabbimiz c.c kabul buyurur hepimizden inşallah..Rabbimize emanetsiniz. Selam ve dua ile. Hayırlı Geceler.
aliye_aliyeSelamün Aleyküm Fatıma kardeşim.
ALEYKÜM SELAM ALİYE KARDEŞİM...
MEVLA RAZI OLSUN... ÖZ BABAANNEM DEĞİL AMA ONU GÖRDÜM...MEVLA RAZI OLSUN....
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selamün aleyküm keşke bilsemde bende okusam
İnşallah rabbim tez zamanda öğrenip okumayı nasip eder
Rabbim niyetlerinizi ve hatimlerinizi kabul eder inşallah
Dua ile
İnşallah rabbim tez zamanda öğrenip okumayı nasip eder
Rabbim niyetlerinizi ve hatimlerinizi kabul eder inşallah
Dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30251-hatim-icin-yardim-edin-lutfen · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.