Nerdesiniz Gelin Artik

2.241 görüntülenme · 18 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim rahatsızlık verdiğim icin cok özür dilerim ve bu formu kapatıyorum rabbime emanet olun
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum cevdet abi nasilsin iyimisin? insallah iyisinidir ben burdayim selam ve dua ile..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

selamun aleyküm abi bende burdayım inşallah.Ferit kardeşim de askerde biliyosunuz,dün görüştük soranlara selamı var..selametle
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

huzunlu_gurbetselamunaleykum cevdet abi nasilsin iyimisin? insallah iyisinidir ben burdayim selam ve dua ile..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HAMDOLSUN İYİYİZ SİZLERİ SORMAK GEREK NERELERDESİNİZ GÖZÜKMÜYORSUNUZ ÖZLETMEYİN KENDİNİZİ İNŞALLAH HEP BURADA OLUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE B)B)

hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

ben zehra melek i ilk defa duyuyorum bu liste bayağı eski her halde
son osm@nlı
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

Esselamü Aleküm abıcım hamd olsun bizler burdayız... bırakmayada nıyetım yok:)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

AFRA_NURselamun aleyküm abi bende burdayım inşallah.Ferit kardeşim de askerde biliyosunuz,dün görüştük soranlara selamı var..selametle

ve aleyküm selam kardeşim burada olduğuna cok sevindim ferir kardeşimide cok özledim selamımı iletin rabbime emanet olun ve hep burada kalın

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

hafizkizben zehra melek i ilk defa duyuyorum bu liste bayağı eski her halde

selamün aleyküm kardeşim zehra kardeşim sitenin gercek meleği idi o bir tane idi ama şu sıralar yok sitede neşe kaynağımızdı rabbim sizdende ondanda razı olsun rabbime emanet olun

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selamünaleyküm cevdet abi.güzel bir konu olmuş.diğer kardeşlerimizi bende ALLAH cc rızası için özledim.ve merak ediyorum.

metfamu kardeşim
tayfun dokgöz kardeşim.
fatma ergün kardeşim.
aşka mecnun kardeşim
ravza-nur kardeşim

selamünaleyküm.hepinize.
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

CEVDET-71ve aleyküm selam kardeşim burada olduğuna cok sevindim ferir kardeşimide cok özledim selamımı iletin rabbime emanet olun ve hep burada kalın

aleyküm selam saol abi inşallah.ferit kardeşime de ileticem inşallah selamınızı a.s. selametle
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cennet_agaciEsselamü Aleküm abıcım hamd olsun bizler burdayız... bırakmayada nıyetım yok:)

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HEP BURADA OLUN SİZ BİZİ SİZSİZ BURAKMAYIM BURADA HEPİMİZ KARDEŞİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

s a canım kardeşim ben gelsem olurmu acaba
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
ebe78

ebe78

Mübarek Üye · 530 mesaj

Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yokyorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok yorum

Ismim Yok Yorum Yok

Hayirli Geceler
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ebe78Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yokyorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok yorum

Ismim Yok Yorum Yok

Hayirli Geceler

selamün aleyküm kardeşim böyle neden yazdınız anlamadım bu listeyi ben yapmadım baş tarafı okuyun bu listeyi zehra melek kardeşim yapmıştı bir zamanlar ben kim var yok diye bakmadan alıntı yaptım sizin isminizin olmadığınada üzüldüm ve sizde bana böyle yazmakla cok üzdünüz rabbime emanet olun

salih_43

salih_43

Kıdemli Üye · 366 mesaj

Bizde burdayiz.... Soranlara Duyurulur...
İnsan Böle biYerden Ayrilamaz....
İnşaALLAH bidahaki lisetede bizlerde oluruz
ALLAHA EMANET OLUN
Selametle....
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Selamun aleyküm listede ismimin olmadığına üzüldüm ama napalım bizim yokluğumuz farkedilmiyor demekki. Bu liste sizin listeniz değilse o zaman kullanmamanız daha iyiydi çünkü ben de dahil olmak üzere listede ismi bulunmayan kişiler kırılıyorlar. Tepkilerden de farkettiniz sanırım amca. Hayırlı günler.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

listende adım yok diye cevab yazmak isteniyorum :)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim benim anlatmak istediğim başkaydı bu kardeşlerimizden bazıları eski üy idi ve şu an nerede niye girmiyorlar amacım onları öğrenmekti madem tepki olacak bende bu formu kapatıyorum eğer rahatsızlık verdimsede hepinizden cok özür dilerim rabbim emanet olun

-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

T.Nurlistende adım yok diye cevab yazmak isteniyorum :)

Siz benimle dalgamı geçiyorsunuz aklınız sıra lütfen rica ederim böyle münakaşalarda bulunacak bir şahsiyet değilim öyle olan biri varsa şayet yazsın kendi kendine ben orada kendi adıma değil bütün üyeler adına yazdım . Sizi de tanımıyordum ama tanımış oldum çok sağolun.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.