Bu Resim Tanidik Geliyor "yalan Dünya" Lütfen Durup Biraz Düşünün
907 görüntülenme · 7 yanıt
gülderen özdemir
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selamün aleyküm sevgili din kardeşim bu resim dünyada binlerce çocuğun açlıktan öldüğünü ve kendimizin yüce mevlanın nasip ettiği binlerce nimet için ne kadar şükretmemiz gerektiğini hatırlatıyor allah c.c. emanet olun hayırlı akşamlar
gülnisaAllah Sen Yardim Et Bu Cocuklara
Ne Kadar şukretsek Azdir
Allaha Emanet Olun
ALLAH RAZI OLSUN. ÜZÜLEREK SÖYLEMELİYİM Kİ BU ÇOCUKLARIN DOĞDUĞU TOPRAKLAR FAKİR DEĞİL İÇİNDEN ELMAS FIŞKIRIYOR. AMA İŞTE AMASI VAR POLİTİK ÇIKARLARIN SONUCUNDA OLUŞMUŞ SAVAŞLAR ÇOCUKLARI BU HALE GETİRİYOR. YARDIM GİTMİYOR MU SANIYORSUNUZ. DÜNYA DA EN ÇOK YARDIM ALAN BÖLGELER BURALARI AMA ÇETELERİN ELİNDE ASKERLERİN MATARALARINI DOLDURMAKTADIR. HENÜZ İSLAMLA TANIŞMAMIŞ VE TANIŞMAYI REDDEDEN NESLİN RESMİDİR. AFRİKADA 5.5 MİLYON KİŞİ NASIL MÜSLÜMAN OLDU BAŞLIKLI FORMUMDA BİRAZ DETAY GÖRECEKSİNİZ. ALLAHA EMANET OLUN.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30204-bu-resim-tanidik-geliyor-yalan-dunya-lutfen-durup-biraz-dusunun · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yalan.yalan.yalan. Şiirler 22 cevap
- RAHATINIZ KAÇMASIN.ÖYLECE DURUP BAKIN OLUR MU..! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 143 cevap
- Biraz hüzün... biraz mutluluk...Sadelik icin gelen sadem... Tanışma Köşesi 3 cevap
- Biraz din biraz futbol... Dini Hikayeler 1 cevap
- Yalan üstüne Yalan Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Kur’an Ayı Geliyor, Peki ya Kur’an da Geliyor mu? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.