Peygamber Efendimizin (s.a.v) In Sünnetlerinden

5.116 görüntülenme · 23 yanıt

Paylaş:
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğinize sağlık Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebede bir köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

ALLAHÜMME SALLİ ALLA SEYİDİNA MUHAMMMEDİN VE ALLA ALİ MUHAMMEDİN SONSUZ SALAT SELAM OLSUN KAİNATIN EFENDİSİNE sizdende ALLAH CC razı olsun selametle
ELFÜ ELFİ SALÂTİN VE ELFÜ ELFİ SELÂMİN ALEYKE YA RASULALLAH
ELFÜ ELFİ SALÂTİN VE ELFÜ ELFİ SELÂMİN ALEYKE YA HABİBALLAH
ELFÜ ELFİ SALÂTİN VE ELFÜ ELFİ SELÂMİN ALEYKE YA EMİNE VAHYİLLÂH
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

leyla-1Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğinize sağlık Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize en yüksek mertebede bir köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

ALLAHÜMME SALLİ ALLA SEYİDİNA MUHAMMMEDİN VE ALLA ALİ MUHAMMEDİN SONSUZ SALAT SELAM OLSUN KAİNATIN EFENDİSİNE sizdende ALLAH CC razı olsun selametle
ELFÜ ELFİ SALÂTİN VE ELFÜ ELFİ SELÂMİN ALEYKE YA RASULALLAH
ELFÜ ELFİ SALÂTİN VE ELFÜ ELFİ SELÂMİN ALEYKE YA HABİBALLAH
ELFÜ ELFİ SALÂTİN VE ELFÜ ELFİ SELÂMİN ALEYKE YA EMİNE VAHYİLLÂH

Ve Aleyküm Selam ve Rahmetullâhi ve Berakâtüh ebeden daima
Hayırlı akşamlar kardeşim yüreğine sağlık bu güzel içten duana bende bütüm samimiyetimle AMİN AMİN AMİN diyorum katkın ve ilgin için RABBİM razı olsun Gönlündekini hakkında hayırlı eylesin kapıların en güzelini açsın

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
nursümeyye

nursümeyye

Üye · 10 mesaj

bu sünnetlerin kaynaklarını da yazarsanız daha ıyı olur allah razı olsun bu arada hanı bazen arkadaşıma söylüyorum kaynak ıstıyo benden o açıdan
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

selamun aleykum,
Rabbim razı olsun,inşaAllah.
selam ve dua ile...
B) Allahümme salli ala seyyidina MuhammedB)
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.