Bu rüyanın yorumunu yapabilecek var mı

862 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
erhan1544

erhan1544

Yeni Üye · 3 mesaj

Rüyamda çok sayıda yıldız gördüm, hepsi gruplar halinde bi yöne kayıyodu, sonra baktıgımda çogunun beyaz bir ata dönüştüğünü gördüm, sonra bir at aşagı dogru indi adının burak oldugunu hissettim, ayakları birden kayboldu, ona sarılıp ağlamaya başladım, Peygamber efendimiz bana üzülme üzülme diye tekrarlayıp söyledi..
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Çok güzel bir rüya görmüşsün kardeş yorumunu bilemiyeceğim inşallah yorumuda güzeldir.

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

kardeşim yorum yapmak dogru degil ama şöyle söyliyeyim sana kuran da yusuf suresini oku rüyanı daha iyi anlıycaksın
evla

evla

Kıdemli Üye · 141 mesaj

rüyaların daim olsun inşaalah
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

kardeşim rüyan hayırlara çıksın inşallah
erhan1544

erhan1544

Yeni Üye · 3 mesaj

Yorum yapan kardeşlerime ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum
erhan1544

erhan1544

Yeni Üye · 3 mesaj

Sanirim Tabirini Buldum,

Ben Hakkari şemdinlide Askerliğimi Yapiyorum, Rüyayi Gördüğüm Gün Bizim Tabur K.irak'a Gitmişti 8 Gün Orda Kaldilar.dün Akşam Döndüler Maalesef Bir Askerimiz Boynundan Vurulup şehit Düşmüş, Rabbim Mekanini Cennet Eylesin. Rüya Tabirlerini Biraz Araştirdim Burak Atini Görmek şehit Düşmeye Işaret Imiş.
Gelenlerden çok şey Duydum, Insan Kendini Zor Tutuyor,duygulaniyor, Gerçekten Bizim Askerimiz Birer Kahraman,rabbim Hepsinden Razi Olsun......
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.