Büşra Lena...çok güzel
2.884 görüntülenme · 17 yanıt
Selamunaleykum Allah c.c razı olsun kardeşim cok guzeldi okuyan zaten bir muhteşem birde orda D.Ali Erzincanlı ve Ömer hoca ikiside harika emeğine saglık Aydın hocam hayırlı aksamlar
Çoban Uveys, post: 593950, member: 17295Selamunaleykum Allah c.c razı olsun kardeşim cok guzeldi okuyan zaten bir muhteşem birde orda D.Ali Erzincanlı ve Ömer hoca ikiside harika emeğine saglık Aydın hocam hayırlı aksamlar
Aleykümselam Ahmet kardeşim ben çok beğenmiştim bu ilahiyi büyüleyici bir sesi var...insana huzur veriyor...ALLAH razı olsun hayırlı akşamlar...
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
RABBİM razı olsun.çok ama çok güzeldi.emegine saglık.ellerin dert görmesin.ALLAHIMA emanet ol.selametle.:H
RABBİM razı olsun.çok ama çok güzeldi.emegine saglık.ellerin dert görmesin.ALLAHIMA emanet ol.selametle.:H
kasım hadiSELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
aleykümselam Kasım abim beğendiğinize çok sevindim...ALLAH razı olsun...selametle kalınız...hayırlı geceler...
zerdaliSELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BENİ ÇOK MUTLU ETTİN RABBİM DE SENİ MUTLU ETSİN BU İLAHİYİ ARIYORDUM KARŞIMA ÇIKIVERDİ ALLAH(C.C.)RAZI OLSUN
Aleyküm selam kardeşimm...inanın bende çok mutlu oldum...AMİN cümlemizi inşaallah...ALLAHa emanet olunuz....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30157-busra-lena-cok-guzel · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- büşra'nın efendimiz(sav)'e mektubu Dini Hikayeler 6 cevap
- buşra lena İlahiler ve Ezgiler 2 cevap
- Aslında hepsi en güzel bir güzel ile güzel oldu Dini sohbet 3 cevap
- Güzel gören, güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır Dini Hikayeler 12 cevap
- Ne güzel bir hadis ne güzel bir lutuf... Hadis-i Şerif 2 cevap
- Bir güzel söz/Bir güzel resim Güzel Sözler 60 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.