Hz. Peygamber’le tartışan kadın!

2.306 görüntülenme · 25 yanıt

Paylaş:
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

arkadaşlar yine söylüyorum ki hepde söyledim nihat hatipoğlunun cd lerini alın programlarını dinleyin ...bunları yaparkende kendinizi hesaba çekin ... çünkü o büyük hesap günü çok yakın değilmidir...

rabbimin rızasıyla yaşarız inşallah
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

aysem06allah razı olsun hepinizden

rabbim sizlerin yokluğunu göstermesin ...sizin gibi duyarlı kardeşlerimizi başımızdan eksik etmesin ...

beni soran arkadaşlarım siteyle ilgili bazı problemlerim vardı girmek istemedim siteye ..........şimdi de bildiklerimi paylaşarak bilmediklerimide öğrenerek Rabbimin rızasını almak istiyorum ...gerisi boş ve umrumdada değil ....allah a emanet olun

ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN.HAH İŞTE ŞÖYLE TAKDİR ETTİM SENİ GELMENE SEVİNDİM SENİNLE BİRLİKTE ERCİYES KARDEŞİMİZDE GİTMİŞTİ O GÜN İNŞALLAH ODA DÖNER.BİLİYORUM BEN SİZLERİNİN NEDEN KIRILDIĞINI.UMRUNUZDA OLMASIN ZATEN.ALLAH EMANET OL
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

isranurrALLAH SENDENDE RAZI OLSUN.HAH İŞTE ŞÖYLE TAKDİR ETTİM SENİ GELMENE SEVİNDİM SENİNLE BİRLİKTE ERCİYES KARDEŞİMİZDE GİTMİŞTİ O GÜN İNŞALLAH ODA DÖNER.BİLİYORUM BEN SİZLERİNİN NEDEN KIRILDIĞINI.UMRUNUZDA OLMASIN ZATEN.ALLAH EMANET OL

canım kardeşim

inan konuşsam volkan gibi patlarım ama bana yakışmaz ...

allah rızası için burdayız ben bi an unutmuşum bunu

beraberiz kardeşim inşallah bundan sonrada
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

aysem06canım kardeşim

inan konuşsam volkan gibi patlarım ama bana yakışmaz ...

allah rızası için burdayız ben bi an unutmuşum bunu

beraberiz kardeşim inşallah bundan sonrada

İsranur kardeşim ayşe kardeşimiz gibi erciyes kardeşimiz de döndüler...ALLAHa emanet olunuz...tekrar hoşgeldiniz...
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

esselamun aleykum kardeşim...

Rahman razı olsun emeğinize sağlık dua ile..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

Allah Razi Olsun Hepimizden ....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.