ağladığımı kimseye söyleme...onlar hala bilmiyorlar...

3.984 görüntülenme · 18 yanıt

Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

~~~~~AĞLADIĞIMI KİMSEYE SÖYLEME ANNE~~~~~~~~~~~~~~~
Ağladığımı kimseye söyleme anne
onlar beni güçlü biliyor
onlar beni en zor günümde bıle ayakta biliyor
ben aslında gülerek her günün akşamı evde
Ağlarken,
onlar benim içimin sızladığını,yüreğimin yandığını
bilmiyor.......

onlar benı kral belliyor
onlar beni kızdımmı dünyayı yakacak insan biliyor...
ben aslında onların gözlerine bakmaya bile kıyamazken,
onlar benim bir ADAM uğruna üzüleceğimi tahmin bile
etmiyor...

Ağladığımı kimseye söyleme anne..
onlar beni ağlamaz biliyor..
onlar beni..üzüldüm mü bulunduğum şehri bulutlar kaplar
biliyor...
ben aslında odama kapanıp sitem dygusuyla bir köşeye
sinerken,
onlar beni hiç bir şeyin sarsacağını akıllarının ucundan bile
geçirmiyorlar...

Ağladığımı kimseye söyleme anne...
onlar bunu hiç bilmiyor..
onlar ben en sağlam köprülerden sıkı bağlıyımdır
hayata...
ben aslında ölümle yaşam arasındaki ince çizgide bir o yana
bir bu yana giderken,
onlar hala benim için hayatın büyük bir hayal kırıklığı
olduğunu bilmiyor....
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK COK GÜZEL BİR ŞİİR ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

selamünaleyküm tuba kardeşim.güzel paylaşım dokunaklı.haddim olmayarak sizi bir konuda uyarmak isterim.araştırabilir eyer ben yanılıyorsam bu vesile ile benide bilgilendirirsiniz.orada resimde gözüken bayanın saçlarıda ortada siz kendisini korumayan haramdan sakınmayan kişinin resminin sizinde vasıtanız ile herkes tarafından deşifre olmasına yardımcı oluyorsunuz.konu hakkında vebale,yük altına giriyorsunuz.paylaşımda bayana ait resmi görünmeyecek hale getirip bizlere sunabilirsiniz.

selam ve baki dua ile saygılarımla kardeşim.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mekarim-i Ahlak
selamünaleyküm tuba kardeşim.güzel paylaşım dokunaklı.haddim olmayarak sizi bir konuda uyarmak isterim.araştırabilir eyer ben yanılıyorsam bu vesile ile benide bilgilendirirsiniz.orada resimde gözüken bayanın saçlarıda ortada siz kendisini korumayan haramdan sakınmayan kişinin resminin sizinde vasıtanız ile herkes tarafından deşifre olmasına yardımcı oluyorsunuz.konu hakkında vebale,yük altına giriyorsunuz.paylaşımda bayana ait resmi görünmeyecek hale getirip bizlere sunabilirsiniz.

selam ve baki dua ile saygılarımla kardeşim.

vealeyküm selam Rabbimiz razı olsun uyarınızı dikkate aldım kardeşim Rabbimiz razı olsun Rabbimize emnaet olun inşaallah hayırllı günler diliyorum
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

mevlam razı olsun kardeşim.güzel mütevazi ve yerinde bir cevapla karşılık olarak yaklaşımda bulunduğundan dolayı teşekkür ederim.

selam ve baki dua ile saygılarımla.
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm Kardeşim Allah razı olsun paylaşımın için Duygulu Bir şiirdi .. Ağladığımı Kimseye söyleme anne onlar beni GÜÇLÜ biliyor :A Bu şiirin ardına birazda ümit dolu Bir yazı Göndereyim istedim İzninle ... Allaha emanet olasın selam ve dua ile....

Biliyor musun anne?

Sen dahil herkes beni güçlü sanıyor. Oysaki geceleri yorganımın altında dizlerimi göğsüme kadar çekerek, sessizce döktüğüm göz yaşlarımın seninleyken bile sensizlik için olduğunu kimse bilmiyor.

Elimde resmin... Gözümde yaşım... Sensizlik korkusuyla çektiğim sancılar hiç dinmiyor.

Sevinçlerim ve mutluluklarım var anne... En büyük mutluluk sensin.

Büyüdüm... Büyürken neler gördüm neler öğrendim senden anne…
Hayatla mücadele etmeyi, güçlü olmayı, kendi ayaklarımın üzerinde durabilmeyi, erdemli olmayı,azimli olmayı, çalışmayı, kazanmayı, tutumlu olmayı, insanları sevmeyi, dürüst olmayı, adaletli olmayı, güçsüzü ezmeden yeri geldiğinde güçlüye baş kaldırabilmeyi, büyüklere saygıyla, küçüklere sevgiyle yaklaşmayı, tatlı birkaç kelimenin yılanı bile deliğinden çıkartacak güce sahip olduğunu, acı bir sözünse sadece sahibine zarar verdiğini, İnsanları, hayvanları ve doğayı sevmenin aslında kendimizle barışık olduğumuzun en güzel ifadesi olduğunu ve tüm bunların bizleri insan yapan en güzel meziyetler olduğunu...

Zaman kötü. Kurtla kuzu artık yan yana... Ekmek aslanın midesinde her kes bin bir şekilde yaşamla mücadele içinde. Mertlik izinde, namertlik pek çoğunun gözlerinden okunuyor ve dünya iyiye kötüye bakmadan tüm hızıyla dönmeye devam ediyor.

Gün gelecek, yaşamımda çok sert rüzgârlar esecek, kasırgalar beni yerle bir etmeye çalışacak, üzüntüler, kederler, mutluluklar tarifi mümkün olmayan gel git ler yaşatacak. Çaresizlik, dikenli tellerden duvarlar örecek, gözlerimde ki yaşlar belki de uzun süreler dinmeyecek.

Ama sen sakın bu yazdıklarım için üzülme! Ağlama anne.

Ben bu kurtlar sofrasında, yaşamla yapacağım mücadeleden asla vazgeçmeyeceğim. Zorluklar beni hiçbir koşulda yıldıramayacak, ben her defasında bir kardelen misali yeniden doğarak gülümseyeceğim güneşe ve sana...

gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Allah Razi Olsun
Cok Guzel Ve Duygulu Bir Anlatim
Allaha Emanet Olun Dua Ile Kalin
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK COK GÜZEL BİR ŞİİR ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

ve aleykümselam cevdet abim Rabbimiz razı olsun inşaallah selam ve dua ile Rabbimize emanetsin inşaallah..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

gecekondu
selamun aleyküm Kardeşim Allah razı olsun paylaşımın için Duygulu Bir şiirdi .. Ağladığımı Kimseye söyleme anne onlar beni GÜÇLÜ biliyor :A Bu şiirin ardına birazda ümit dolu Bir yazı Göndereyim istedim İzninle ... Allaha emanet olasın selam ve dua ile....

Biliyor musun anne?

Sen dahil herkes beni güçlü sanıyor. Oysaki geceleri yorganımın altında dizlerimi göğsüme kadar çekerek, sessizce döktüğüm göz yaşlarımın seninleyken bile sensizlik için olduğunu kimse bilmiyor.

Elimde resmin... Gözümde yaşım... Sensizlik korkusuyla çektiğim sancılar hiç dinmiyor.

Hayatla mücadele etmeyi, güçlü olmayı, kendi ayaklarımın üzerinde durabilmeyi, erdemli olmayı,azimli olmayı, çalışmayı, kazanmayı, tutumlu olmayı, insanları sevmeyi, dürüst olmayı, adaletli olmayı, güçsüzü ezmeden yeri geldiğinde güçlüye baş kaldırabilmeyi, büyüklere saygıyla, küçüklere sevgiyle yaklaşmayı, tatlı birkaç kelimenin yılanı bile deliğinden çıkartacak güce sahip olduğunu, acı bir sözünse sadece sahibine zarar verdiğini, İnsanları, hayvanları ve doğayı sevmenin aslında kendimizle barışık olduğumuzun en güzel ifadesi olduğunu ve tüm bunların bizleri insan yapan en güzel meziyetler olduğunu...

Zaman kötü. Kurtla kuzu artık yan yana... Ekmek aslanın midesinde her kes bin bir şekilde yaşamla mücadele içinde. Mertlik izinde, namertlik pek çoğunun gözlerinden okunuyor ve dünya iyiye kötüye bakmadan tüm hızıyla dönmeye devam ediyor.

Gün gelecek, yaşamımda çok sert rüzgârlar esecek, kasırgalar beni yerle bir etmeye çalışacak, üzüntüler, kederler, mutluluklar tarifi mümkün olmayan gel git ler yaşatacak. Çaresizlik, dikenli tellerden duvarlar örecek, gözlerimde ki yaşlar belki de uzun süreler dinmeyecek.

Ben bu kurtlar sofrasında, yaşamla yapacağım mücadeleden asla vazgeçmeyeceğim. Zorluklar beni hiçbir koşulda yıldıramayacak, ben her defasında bir kardelen misali yeniden doğarak gülümseyeceğim güneşe ve sana...

ve aleykümselam kardeşim gözlerine sağlık hayırlı akşmalar inşaallah..
dünyaa

dünyaa

Kıdemli Üye · 155 mesaj

-Ammar Bin Yasir-
~~~~~AĞLADIĞIMI KİMSEYE SÖYLEME ANNE~~~~~~~~~~~~~~~
onlar beni güçlü biliyor
onlar beni en zor günümde bıle ayakta biliyor
ben aslında gülerek her günün akşamı evde
Ağlarken,
onlar benim içimin sızladığını,yüreğimin yandığını
bilmiyor.......

onlar benı kral belliyor
onlar beni kızdımmı dünyayı yakacak insan biliyor...
ben aslında onların gözlerine bakmaya bile kıyamazken,
onlar benim bir ADAM uğruna üzüleceğimi tahmin bile
etmiyor...

Ağladığımı kimseye söyleme anne..
onlar beni ağlamaz biliyor..
onlar beni..üzüldüm mü bulunduğum şehri bulutlar kaplar
biliyor...
ben aslında odama kapanıp sitem dygusuyla bir köşeye
sinerken,
onlar beni hiç bir şeyin sarsacağını akıllarının ucundan bile
geçirmiyorlar...

Ağladığımı kimseye söyleme anne...
onlar bunu hiç bilmiyor..
onlar ben en sağlam köprülerden sıkı bağlıyımdır
hayata...
ben aslında ölümle yaşam arasındaki ince çizgide bir o yana
bir bu yana giderken,
onlar hala benim için hayatın büyük bir hayal kırıklığı
olduğunu bilmiyor....

:a04::a04::a04:
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Allah razı olsun be kardeş!gerçekten çok duygulu bir yazı.İnsanın bazen ağlamaya bile ihtiyacı oluyor ama işte.
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

eline sağlık kardeşim kendimi okur gibi oldum. sen mi yazdın bu şiiri
zeynommm

zeynommm

Mübarek Üye · 1.565 mesaj

gecekondu

Biliyor musun anne?

seni çok özledim anne
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Kur'ana sevdalıAllah razı olsun be kardeş!gerçekten çok duygulu bir yazı.İnsanın bazen ağlamaya bile ihtiyacı oluyor ama işte.

selamun aleyküm Rabbimiz sizdende razı olsun kardeşim
Elifh

Elifh

Üye · 44 mesaj

selamün aleyküm ben bu siteye iki gündür üyeyim ilkin hep ziyaretçi olarak gelirdim AMİNENUR diye bi kardeşim var burda onun yazılarında hep kendimden bi şeyler bulup zevkle okurdum sizde onun kadar güzel yazıyorsunuz ben öyle yazı yazacak kadar maharetli değilim ama çok iyi bi okuyucu olabilirim inşallah ellerinize sağlık ben annemin agladığımı söylemesini isterdim ağlamak öyle güzel bi rahmetki beni ağlatanlar ne kadar ağlattıklarını bilseler ne yaparlardı acep sevinirlermiydi yoksa biz bu kadar zalimmiyiz diye sorarlarmıydı kendilerine bilmek isterdim aglamk sadece gözden dökülen yaşla olmuyor aynı anda yürekte yanıp kavruluyor öyle olmayınca göz yaşı denen güzellik çıkmazdı ortaya şiir beni anlatıyor desem yalncı çıkmam sanırım yüreğinize sağlık umarım elleriniz dert görmez selam ve dua ile kalın
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

bir_umut eline sağlık kardeşim kendimi okur gibi oldum. sen mi yazdın bu şiiri

hayır kardeşim yazan kardeşimizin gönlüne sağlık...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Elifh, post: 945521, member: 37970selamün aleyküm ben bu siteye iki gündür üyeyim ilkin hep ziyaretçi olarak gelirdim AMİNENUR diye bi kardeşim var burda onun yazılarında hep kendimden bi şeyler bulup zevkle okurdum sizde onun kadar güzel yazıyorsunuz ben öyle yazı yazacak kadar maharetli değilim ama çok iyi bi okuyucu olabilirim inşallah ellerinize sağlık ben annemin agladığımı söylemesini isterdim ağlamak öyle güzel bi rahmetki beni ağlatanlar ne kadar ağlattıklarını bilseler ne yaparlardı acep sevinirlermiydi yoksa biz bu kadar zalimmiyiz diye sorarlarmıydı kendilerine bilmek isterdim aglamk sadece gözden dökülen yaşla olmuyor aynı anda yürekte yanıp kavruluyor öyle olmayınca göz yaşı denen güzellik çıkmazdı ortaya şiir beni anlatıyor desem yalncı çıkmam sanırım yüreğinize sağlık umarım elleriniz dert görmez selam ve dua ile kalın

ve aleykümselam kardeşim yazan kardeşimizin gönlüne sağlık..
.HüsraN.

.HüsraN.

Üye · 11 mesaj

ALLAH razı olsun
güzel ve duygusal bir şiir.
emeğinize sağlık..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

.HüsraN.
ALLAH razı olsun

güzel ve duygusal bir şiir.

emeğinize sağlık..

yazan kardeşin yüreğine sağlık :) hayırlı günler kardeşim..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.