✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

..........................
...............
............
-Ne söyleyeyim..
-Ne giyeyim..
-Ne olacak?..
-Ne..
-Ne..
-Ne..
-Allâhuekber!

6.281 görüntülenme · 76 yanıt
✦ Mübarek Üye

✦ Mübarek Üye
SAFİYEselamünaleyküm aliye kardeşim yine güzel bir şiiri konuyu paylaşmışsın emeğine sağlık rabbim kendimizi sobelemekten hiç vazgeçirmesin inşallah dualarınızda yer almak ümidi ile
✦ Mübarek Üye
<DAMLA>selamun aleykum gül tanem muhteşem bir paylaşımdı her paylaşımın gibi buda süperdi ellerine yüreğine saglık ablacım rabbim razı olsun rabbim ecrini kat kat versin...(konundaki süsleri çok byenedim aldım:))
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
EFSUN-CSelamun Aleykum Aliye kardeşim .Allah razı olsun yine çok güzel paylaşım maşallah .Rabbim bizleri ibadetlerini hakkıyla yapan kullarından eylesin Selametle
aliye_aliye, post: 592562, member: 72916Ve aleyküm selam nur damlası..Beğendiğine sevindim, Rabbimiz c.c razı olsun senden de daimen inşallah..Teşekkür ederim yorumun için..Allah c.c cümlemizin ecrini en hayırlısıyla ve en güzeliyle versin inşallah..Amin..Süsleri alabilirsin tabi:).. Rabbimize emanetsin. Selam ve baki dua ile..B)
✦ Mübarek Üye
<DAMLA>, post: 592895, member: 31574gül tanem bu sana her zaman dualarımda ve kalbimdesin unutma
rabbimize emanet ol
selam ve dua ile kal inşallah
<<B)>>

✦ Mübarek Üye
keltepeselamun aleyküm aliyem...
çok güzel bir paylaşımdı..rabbim razı olsun senden inşaallah...
rabbime emanet ol dua ile.. hayırlı akşamlar..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30068-o-kendini-sobele-o · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.