leyla........................1.000
fatma yenge..............1.000
serap8191................50
hasret88..................20
KALAN: 7.930
Allah kabul etsin
363.892 görüntülenme · 4.722 yanıt
elifimbenimselamün aleyküm canım serapcığım nasılsın epeydir görüşemedik inş herşey gönlünçedir
ben yarın okur eklerım ALLAHA emanet ol ve herşey gönlünce olur inş
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
hasret88es selamın aleyküm LEYLA 1 kardeş
size yine bir ricam olacaktı ilgilenirsen sevinirim..
her haftaya bir ihlas hatmi adlı başlığı..
2012 kutlu doğum haftasına kadar peygamber efendimizin ruhlarına hediye edilmek üzere ihlası şerif okumaya varmısın??? diye değiştirirmisin
şimdiden ALLAH razı olsun güzel kardeşim..
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
serap8191selamün aleyküm güzeller güzeli ablam okumakm için 50 tane aldım ablam.şimdiden okundu yazacağım hemen okuyacağım çünkü.ALLAHA emanet olasın
elifimbenimselamün aleyküm canım serapcığım nasılsın epeydir görüşemedik inş herşey gönlünçedir
ben yarın okur eklerım ALLAHA emanet ol ve herşey gönlünce olur inş
hasret8820 adet okudum..
serap8191aleyküm selam güzeller güzeli can ablam.bir kaç yere daha yazdımama okumadıysan çok merak ettim seni ablam.o güzel yüreğini her zaman destekolmanı.sana hep dua ediyorum ablam.bir an önce iyi olman için.sen bu hayattaki tüm güzellikleri hak ediyorsun çünkü.senin gibi güzel gören ve güzel düşünen ve bu güzelliği hep yansıtan biri hep çok ama çok mutlu olmalı.ALLAHIM seni hep korusun hep yanında olsun .seni çok seviyorum ablacım .ALLAHA emanet ol
serap8191selamün aleyküm kardeşlerim.25 tane daha okudum.ALLAHA emanet olun
hasret8820 tane okudum ALLAH rızası için.
can kırıklarıLeyla abla benim okuduklarımı yazmamışsın :(
serap8191canım kaç tane okudun baktım ekleyeyim diye ama göremedimsen söyle ben yada leyla ablam ekleriz.ALLAHA emanet ol canım
serap8191okumak için 25tane aldım onlarıda ekliyorum hemen.okuyacağım hemen .ALLAHA emanet olun
hasret8810 adet okudum
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1Ve Aleyküm Selam kardeşim Allah sizden de razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık sitede bir sorun mu var başlığı değiştiremedim kardeşim mesaj yazdım değiştirilmesi için en kısa zamanda başlığı düzeltiriz inşallah.
Selam ve dua ile selametle kalınız.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30039-duaya-ihtiyaci-olan-butun-kardeslerimiz-icin-ihlas-hatmi · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.