Bu ADAMIN Yerinde OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ.?
2.477 görüntülenme · 19 yanıt
Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar ben o adamın yerinde olmak istemezdim eğer olsaydımda Hz İBRAHİMİN ateşe düştüğünde gösterdiği teslimiyetle RABBİME yönelir ve hakkımda ne diliyorsa her hükmüne boyun eğerdim
SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
o adam değil o resmi çeken adam bile olmak istemem :-)..............ALLAH KORUSUN ,ALLAH KORUSUN ,ALLAH KORUSUN
VAY ANAMMMMMMMMM.
BİSMİLLAH,BİSMİLLAH,BİSMİLLAH..........................
EŞHEDÜENNEİLAHEİLLALAH VE EŞHEDÜENNE MUHAMMEDUN RESULLULLAH.
BİSMİLLAH,BİSMİLLAH,BİSMİLLAH..........................
EŞHEDÜENNEİLAHEİLLALAH VE EŞHEDÜENNE MUHAMMEDUN RESULLULLAH.
afakisevdaSelamün Aleyküm hayırlı akşamlar ben o adamın yerinde olmak istemezdim eğer olsaydımda Hz İBRAHİMİN ateşe düştüğünde gösterdiği teslimiyetle RABBİME yönelir ve hakkımda ne diliyorsa her hükmüne boyun eğerdim
vay beee.. kardeşime bak.mangal gibi yürek dağ gibi iman..............
dua etmekten başka hiçbirşey yapamazdım...
şayet fotomontaj değilse, bu adamın da yaptığı gibi...
şayet fotomontaj değilse, bu adamın da yaptığı gibi...
◆İlgili Konular
- Böyle Bir Dua, Böyle Bir İman (Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?) Nasihatler 2 cevap
- SİZ OLSAYDINIZ HANGİSİNİ ALIRSINIZ?? Dini Hikayeler 41 cevap
- Bir Silgi Olsaydınız Neyi Silerdiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 174 cevap
- ...Bu konuda kos koca Ayet inmiş hemde kuranın birsürü yerinde tekrarlanmıştır. Kuran-ı Kerim meali 13 cevap
- tevhid hatmim varda duasını dua yerinde yapabilecek var mı ????? Hatim Listesi 1 cevap
- Secde Yerinde - Hakan Aykut İlahiler ve Ezgiler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.