tatlı su kaplumbası ölmüş olabilirmi??

3.742 görüntülenme · 31 yanıt

Paylaş:
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

AFRA_NURs.a.efzairem kampluş nasıl merak ediyorum çok

aleyküm selam afranurcum bu arada bana elif de efza kızım
suyu 28 derece ,benim dışımda herkes öldügnü söylüyo kabullenmek istemedim galiba, hala kabında ama artık kış uykusunda olmadıgnı öldügnü düşünüyorum genede bir gün daha bekliycem
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

kursun kalem, post: 591304, member: 20924Efzairem kardeşim bende merak ettim. kaplumbağanız nasıl ? uyanmıştır inşaAllah..

malesef kardeşim galiba ölmüşş bidaha evde hayvan beslemiycem çocukken kuşum ölmüştü gene böyle kötü oldum :A ilgilendigniz için sogolun
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

efzairem, post: 591314, member: 25977aleyküm selam afranurcum bu arada bana elif de efza kızım
suyu 28 derece ,benim dışımda herkes öldügnü söylüyo kabullenmek istemedim galiba, hala kabında ama artık kış uykusunda olmadıgnı öldügnü düşünüyorum genede bir gün daha bekliycem

YAPMA ELİFCİM YAA ÇOK ÜZÜLDÜM AMA İNŞALLAH ÖLMEMİŞTİR.GERÇEKTEN BU YÜZDEN EVDE HAYVAN BESLEMEK İSTEMİYORUM İNSAN ÇOK BAĞLANIYO SONRADA ÇOK ÜZÜLÜYO.DUR BAKALIM 1 DAHA BEKLE NOLCAK.SELAMETLE KARDEŞİM.AEO
kursun kalem

kursun kalem

Kıdemli Üye · 143 mesaj

gerçekten üzüldüm efzairem. belki de bir süre sonra uyanır.. bence 1-2 gün daha bekleyin. kış uykusu bu. sabırlı olun ben inanıyorumki minik kapluş uyanacak.

Allah yardımcınız olsun
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

selamün aleyküm dostlarım malesef az önce onu elime aldım ve ters çevirdigimde şiştigni gördüm birazda sertleşmiş öldügü kesin yardımlarınız için hepinizden ALLAH razı olsun gündemi daha fazla meşgul etmiyim ALLAH a emanet olun
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

efzairem, post: 591407, member: 44598selamün aleyküm dostlarım malesef az önce onu elime aldım ve ters çevirdigimde şiştigni gördüm birazda sertleşmiş öldügü kesin yardımlarınız için hepinizden ALLAH razı olsun gündemi daha fazla meşgul etmiyim ALLAH a emanet olun

Aleyküm Selam
Kardeşim çok üzüldüm :A
kursun kalem

kursun kalem

Kıdemli Üye · 143 mesaj

Efzairem kardeşim çok üzüldüm..Maalesefki doğal ortamlarından alıp evlere koyduğumuz hayvanların ömürleri genelde kısa oluyor. Benimde 3 adet muhabbet kuşum var . büyük kusum 8 yaşında . birazda haylaz. Onunla uğraşacağız derken muhabbet kuşu uzmanı olduk . Yaşından ötürü her akşam eve korkuyla giriyorum ya bir şey olduysa diye. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Sen elinden geleni yaptın kardeşim gerisi takdiri İlahi.
Başın sağolsun.

Allaha emanet olun
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

:A çok üzüldüm yaa ben..yazık:A:A
selametle kardeşim AEO:A
yuyu

yuyu

Yeni Üye · 2 mesaj

cevap

cevap

efzairemselamün aleyküm arkadaşlar kardeşim kızıma 1 ay önce kırmızı yanaklı tatlı su kaplumbası hediye etti.
bazı araştırmalar sonucu hakkında bilgi edine bildigim kadarıyla onu beslemeye çalışıyodum ve iyiydi bu sabah baktım öyle hareketsiz duruyo elime aldım sanki uyuyo gibi ama hiç kıpırdamıyo çok üzüldüm :A:A internete girip biraz araştırdım bu hayvanlar kış uykusuna yatarmış sakın öldü sanıp gömmeyin yazıyo acaba uyuyo olabilirmi orda bilgiler kısıtlı bana yardımcı olabilecek biri varmı ??
ALLAH ım ne olur ölmemiş olsun:A

ölmemiştir üzülme sen benim kuşum hareketsiz yatıyor huyları aynı olabilir.:T
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

:Açok üzüldüm çok zor oluyor benimde muhabbet kuşum ölmüştü bir ay kadar oluyor.......:A
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

efzairem, post: 591310, member: 13352aleyküm selam kardeşim
suyu 28 derece ,benim dışımda herkes öldügnü söylüyo kabullenmek istemedim galiba, hala kabında ama artık kış uykusunda olmadıgnı öldügnü düşünüyorum :A genede bir gün daha bekliycem
kütahyada öğretmenlikmi yaptınız

evet kardeşım 6 sene kaldım ılcesınde....
allaha emanet ol
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum
üzülme
sen kendını de suçlu hısetme..olur mu?
kendıne cok ıyı bak allaha emanet ol
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.