burası cumadan bu yana kar yağışının etkisi altında kaldı.bu yaşa kadar ilk defa böyle kar görmüş oldum.fazla resim çekmek için açılamadım evimin etrafından çekmeye çalıştım.çok ta uzaklara gitmek mümkün değildi.umarım hoş ve güzel görüntüler olmuştur.
ELim Ayağım Dondu Ama Güzel Oldu.
2.290 görüntülenme · 21 yanıt
Selamünaleyküm kardeşlerim.
burası cumadan bu yana kar yağışının etkisi altında kaldı.bu yaşa kadar ilk defa böyle kar görmüş oldum.fazla resim çekmek için açılamadım evimin etrafından çekmeye çalıştım.çok ta uzaklara gitmek mümkün değildi.umarım hoş ve güzel görüntüler olmuştur.
Esselamü Aleyküm
bizim buralarda böylee gerçi bizim ev biz biraz daha tepede kaldıgı için olduğumuz semt aynı uludağ gıbı oluyor..geçen senelerde belımıze kadar kar olduğunu bilirim:) ama çok güzel oluyor aynı bu resımlerdekı gıbı ağaçlar karla örtülü... manzara çok güzel oluyor anlıcağınız .. sizinde ellerinize sağlık resımler çok güzel gerçekten üşümenize değmiş..beğendığim bi kaç resım var izniniz olursa eklemek istiyorum selam ve dua ile.
buarada evlerde çok güzel tam istedığim gibi müstakıl hep rengarenk çok hoş...
bizim buralarda böylee gerçi bizim ev biz biraz daha tepede kaldıgı için olduğumuz semt aynı uludağ gıbı oluyor..geçen senelerde belımıze kadar kar olduğunu bilirim:) ama çok güzel oluyor aynı bu resımlerdekı gıbı ağaçlar karla örtülü... manzara çok güzel oluyor anlıcağınız .. sizinde ellerinize sağlık resımler çok güzel gerçekten üşümenize değmiş..beğendığim bi kaç resım var izniniz olursa eklemek istiyorum selam ve dua ile.
aleykümselam.
sağolun beyendiğinize sevindim.ekleye bilirsiniz.evet burada evler belirli bölgede böyledir.şehirden sıkılıp bunalanların tercih yerleri.
selam ve baki dua ile saygılarımla.
sağolun beyendiğinize sevindim.ekleye bilirsiniz.evet burada evler belirli bölgede böyledir.şehirden sıkılıp bunalanların tercih yerleri.
cennet_agaci, post: 590296, member: 33601Esselamü Aleyküm
Selamun Aleykum
Resimler gerçektende güzel. Ellerinize sağlık. Bu havada evde olmak güzel olsa gerek. :)
Resimler gerçektende güzel. Ellerinize sağlık. Bu havada evde olmak güzel olsa gerek. :)
bizim buralarda aynı böyle uludağa çıkmaya gerek kalmadı oğlum 11 den beri yeni eve girdi hayırlı akşamlar
aleykümselam.
isranurr, post: 590303, member: 69285Selamün Aleyküm Resimler çok Güzel.bizim Buralarda Yağmaz Kar Atiştirdi Biraz Ama Tutmadi çok Soğuk Ama çok
aleykümselam.
evet bu havada evde olmak güzel.
evet bu havada evde olmak güzel.
kursun kalem, post: 590305, member: 75086Selamun Aleykum
eli ayağı nasılda donmuştur.ama o hala tüm çocuklar gibi kara doymamış ve hala donmamıştır.bıraksanız sanırım yine çıkar dışarı:evet
cerennurum, post: 590312, member: 33601bizim buralarda aynı böyle uludağa çıkmaya gerek kalmadı oğlum 11 den beri yeni eve girdi hayırlı akşamlar
sizede hayırlı akşamlar.
evet burada oturduğumuz yer genelde böyle.şükürler mevlama.
konuya olan ilgi alaka ve yorum için teşekkür ederim.
evet burada oturduğumuz yer genelde böyle.şükürler mevlama.
konuya olan ilgi alaka ve yorum için teşekkür ederim.
gülnisa, post: 590430, member: 33601hayırlı AKŞAMLAR
HEPSI BIRBIRINDEN GUZEL
BENDE ISTERIM KAR AMA BURDA YOK SADECE SOĞUK HAVA VAR :(
DIKKATIMI CEKTI GENELDE MUSTAKIL EVLER
NE MUTLU SIZE
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAHA EMANET OLUN
:K sağ olasın kardeşim.
yağar inşALLAH.
Selam ve baki dua ile saygılarımla.
yağar inşALLAH.
Selam ve baki dua ile saygılarımla.
ekremeee, post: 590449, member: 69715R5esimler Güzel Olmuş
Antebe Bi Türlü Kar Yağmadi Babam Diyo Sanki Burasi Başka Bi ülke Gibi
Allaha Emanet Olun
:(kar çok güzel yağdı ve halada yağmaya devam ediyor.yalnız güzelim görüntü sonradan farklı bir görüntüye sebebiyet vermeye başladı.şu an dişarıdan kırılan agaçlar ve dalların sesleri geliyor.kar kütleleri soğuk havanında malum etkisiyle dahada ağırlaştı.özellikle çam ağaçları kırılmaya başladı.:(
aleykümselam.
gülnisaselamunaleykum
tekrar guzelım kara bakayım dedım
BURDA DEDIĞIM GIBI AYAZI VAR SADECE
RUZGAR COK FAZLA
AĞAÇLARA UZULDUM
BIZIM BURDAYSA PARMAKLA SAYARSIZINIZ AĞAÇLARI
ALLAHA EMANET OLUN
amin.amin.amin.
mevlam razı olsun kardeşim.
selam ve abki dua ile saygılarımla.
mevlam razı olsun kardeşim.
selam ve abki dua ile saygılarımla.
Genç MüslümanAllah (c.c)
hepinize uzun ömürler verisin
resimler güzel olmuş
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29934-elim-ayagim-dondu-ama-guzel-oldu · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.