şaşiracaksiniz

1.182 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

inanamiyorum yaa yilan adammi yutmus yani??? gerçi Rabbim ol derse aninda olur ama gerçekten çok sasirtici selam ve dua ile..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Inanmiyorum
şok Oldum Bu Ne Oyle
Allah Bizleri Korusun Amin
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Selamun aleyküm kızma abla ama ben hiç şaşırmadım bunun gibi bir çok resime baktım video izledim bunlar olabilecek şeyler hatta bir yılan timsahı yutmaya çalışmıştı ve derisi yırtılmıştı. Hayırlı cumalar.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
NİLGÜN

NİLGÜN

Kıdemli Üye · 147 mesaj

ayy çok tuhaf inanamıyorum. rabbim ne büyüksün sen sonumuzu hayır eyle. aminn
zeymes

zeymes

Aktif Üye · 64 mesaj

çok ilginç veçok şaşırdım,duymuştum ama görmemiştim .ALLAH bizi bu tür hayvanlardan uzak tutsun hem bu dünyada hem öbür dünyada amin zeynep
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

allahu ekber
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

Selamun Aleküm kardeşlerim. Yılanın büyüklüğüne bakıcak olursak bu hiç de şaşırılacak bişeye benzemiyor(piton). Birde şu gerçek var ki en vahşi diye adlandırdığımız hayvanlar bile kendilerini tehdit unsuru yoksa saldırmaz, yutmaz. Diyelim ki bu insan bu hayvan için bir tehdit unsuru oluşturmuş ve hayvan kendisine ilham edilen savunma mekanizmasını kullanarak aç bedenini doyurmuş. O an yiyeceği aynı boyutlarda başka bir hayvan olsa idi yine aynı şeyi yapardı. Selametle kalın. Saygılarımla.
ebe78

ebe78

Mübarek Üye · 530 mesaj

çok ilğinç .yılan bedeni parçamadan bir tek parçada yutmuş buna benzer bir olayı bir belgesel proogramında izlemiştim..rabbim muhafa eylesin cümlemizi.rabbim ne kadarda iğrenç ve ürkütücüde gelse yılan ve sürüngen hayvanlardan hem tiksiniyor hemde korkuyoruum. bu bir solucan dahi olsa.rabbbim bir şeyi sebepsiz yaratmaz. emegine yüreğine sağlık. allah razı olsun.
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

dişi olsa idi eminim parçalardı ama ne yazıkkı sürüngenlerin dişi yok. :) İnsan böyle şeyleri görünce dehşete kapılmadan edemiyor. Selametle kalın.
bir mekke aşığı

bir mekke aşığı

Üye · 39 mesaj

çok korkutucu ALLAH C.C bizlere dünyada ve ahirette hayırlar versin. ALLAHU EKBER
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.