kim nerede ?

5.857 görüntülenme · 64 yanıt

Paylaş:
hayatısev

hayatısev

Kıdemli Üye · 171 mesaj

Sevgili kardeşler bu siteye gireli henüz bir hafta oldu birkaçınıza cevap yazdım şimdi ben cevap bekliyorum :D
Nerede olduğunuzu ve mesleğinizi bilmek istiyorum
Şimdiden cevap yazanlara teşekkürler:)
Bu arada ben hatay da öğretmenim ve yarın oğlumun geniz eti alınacak ayrıca dualarınızı bekliyorum
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum oncelikle çook geçmis olsun insallah yavrunuz tez zamanda iyilesip sagligina kavusur... rabbim yar ve yardimciniz olsun . ben belçikada oturuyorum 3 sene olacak ama hala iyi fransizcam yok maalesef ki neyse, anestezi teknisyenligi lise mezunuyum selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

Geçmiş Olsun

Geçmiş Olsun

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin amin... ben istanbuldayım 21 senedir karadenziliyim ama:)...imamhatip mezunuyum lise bittinden sonra ilkdefa işe girdim daha çalışalı 2 gün oldu moda evinde(gelinlikçi) çalışıom hala alışamadımm:( hiç çalışasım yok:( neyse Allaha emanet olunn hayırlı akşamlarr....
hayatısev

hayatısev

Kıdemli Üye · 171 mesaj

aleykümselam ALLAH RAZI OLSUN kardeşliğinize çok memnun oldumB)B)B)
hayatısev

hayatısev

Kıdemli Üye · 171 mesaj

ozden kardeş cevabın için teşekkürler ben de ihl liyim RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI CVERRSİN B)
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

ozden-ihlgeçmiş olsun Allah acil şifalar versin amin... ben istanbuldayım 21 senedir karadenziliyim ama:)...imamhatip mezunuyum lise bittinden sonra ilkdefa işe girdim daha çalışalı 2 gün oldu moda evinde(gelinlikçi) çalışıom hala alışamadımm:( hiç çalışasım yok:( neyse Allaha emanet olunn hayırlı akşamlarr....

kardesim Allah yardimcin olsun ve isini sana sevdirsin insallah yani gelinlikçide çalismayi kim istemezki ne guzel butun gun boyunca guzel guzel gelinliklerin içindesiniz:K
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

inşallahh Allah razı olsunnn ya ablam 7 senedir orda çalışıodu şimdi yanlarına benide istediler annem zorladı ya orası rahat iş erkek yokk 3bayanız güsel geçio ama ne bilim alışamadımm ya evde oturmaya alışmışım evimi özlüyomm:D
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

sanki akşamları eve dönmüyom yatağımda yatmıom sanki benimkide laf işte ama özlüyom ne edim:D
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

ozden-ihlinşallahh Allah razı olsunnn ya ablam 7 senedir orda çalışıodu şimdi yanlarına benide istediler annem zorladı ya orası rahat iş erkek yokk 3bayanız güsel geçio ama ne bilim alışamadımm ya evde oturmaya alışmışım evimi özlüyomm:D

3 gun henuz alismak için çok az bir zaman bence biraz sabr etmen gerekir.çunki annen çok dogru soylemis orasi bayanlarin ugrak yeri erkek musteriler oldukça az rahat çalisirsin selam ve dua ile..:H
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

bu arada benimde abi ihl lidir selam ve dua ile..
MUDİR

MUDİR

Kıdemli Üye · 384 mesaj

Allah dan acil şifalar dilerim oğlunuza. İnşaallah hızır gibi iyileşir. Allah zorda kalanların, hastaların yardımcısıdır.
aishe

aishe

Yeni Üye · 6 mesaj

selamunaleykum
bende gecmis olsun dileklerimi iletiyorum
benimde ilk yazim bu olacak
ben almanyadadanim burda dogdum burda büyüdüm
modelistim
herkese selamlar
aishe

aishe

Yeni Üye · 6 mesaj

...

...

selamunaleykum
bende gecmis olsun dileklerimi iletiyorum
benim ilk yazim bu olacak
almanyadadanim burda dogdum burda büyüdüm
modelistim
herkese selamlar
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Geçmişolsun Kardeşim
Ben Izmirdeyim
Allaha Emanet Olun
islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

pardon ama ihl ne demek.selamlar
islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

tamam anladım imam hatip miş.bunu kısa yazacak ne vardı kardeşlerim.açıkça yazsaydınız gururlanırdık sizinle.saygılar.hayırlı cumalar
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

islam_güneşitamam anladım imam hatip miş.bunu kısa yazacak ne vardı kardeşlerim.açıkça yazsaydınız gururlanırdık sizinle.saygılar.hayırlı cumalar

ne oldu kardesim kisa yazilinca ne oluyor ki???? anlamadim ??
islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

anlaşılmıyorda o yüzden.
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

islam_güneşianlaşılmıyorda o yüzden.

tamam ozaman kusura bakma kardesim imam hatip lisesi oluyor ihl selam ve duaa ile..
islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

:) teşekkür ederim.selamet ile kalınız..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.