gelin biz pepsi ye yasak koyalım

5.912 görüntülenme · 56 yanıt

Paylaş:
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

amin kardeşim herkes tanıdıgna anlatırsa duymayan kalmaz
recnut

recnut

Yeni Üye · 1 mesaj

selam aleyküm kardeşlerim bizler bu konularda birbirimizi uyarırsak ve nelerin ve kimlerin islama karşı oldugunu daha iyi öğrenmiş oluruz yeterki birbirimizi allah ve rasülü için sevelim niyet lerimizi allah rızası için yapalım . allaha emanet olun
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

Aleyküm Selam Kardeşim Inşallah Muhaffak Oluruz
ebe78

ebe78

Mübarek Üye · 530 mesaj

Cocola Yillardir Evime Girmiyordu.bu Konudaki Hassasiyetimi Farkinda Olan Oğlum Bile çok Sevmesine Ragmen Vaz Geçip Oda şimdi Içimiyor.restoranta Gittimizde Ne Alirdsini Denilde Oğlum Içeceklerden Ne Var Diye Sorar Cola Deyince Markasini Nedir Der Egerki Cola Varsa Yok Ben En Iyisi Gazozo Içeyim Der.ve Bir Ara Fransayi Boykot Etmiştik Danone Gibi Fransiz ürünleri Ve O Kadar Etkilenmiştiki Oğlum Bu Haberden çok Sevmesine Ragmen 2 Yildir O Sevdiği Yogurdu Ve çikolatayi Yemiyor.zav Geçebiliyor.şurda Aklima şu Geliyor çocuk Olmasina Ragmen Nefsine Dur Diyebiliyor Ve Bunu Hazmedemiyor. Ve Dur Diyor.çok Etkienmiştim Oğlumun Bu Tavrindan.inş Bende Bundan Sonra Pesiye Hayir
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

bizde zati şimdi onlara resmimizi çekip gönderioduk neymiş resimlerde türban olmasın pepsi zati girmiodu evime bundan sonra bakkala sölicem kapımdan bile geçirmesin:D:D aslında suç bizde bunları alanlarda yanı bunlara para kazandıranda bizlerdeee hala akıllarına sokamadı bu millet su coco colayı arieli felan off gene sinirlendim neyse hayırlı akşamlar..
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

ebe78Cocola Yillardir Evime Girmiyordu.bu Konudaki Hassasiyetimi Farkinda Olan Oğlum Bile çok Sevmesine Ragmen Vaz Geçip Oda şimdi Içimiyor.restoranta Gittimizde Ne Alirdsini Denilde Oğlum Içeceklerden Ne Var Diye Sorar Cola Deyince Markasini Nedir Der Egerki Cola Varsa Yok Ben En Iyisi Gazozo Içeyim Der.ve Bir Ara Fransayi Boykot Etmiştik Danone Gibi Fransiz ürünleri Ve O Kadar Etkilenmiştiki Oğlum Bu Haberden çok Sevmesine Ragmen 2 Yildir O Sevdiği Yogurdu Ve çikolatayi Yemiyor.zav Geçebiliyor.şurda Aklima şu Geliyor çocuk Olmasina Ragmen Nefsine Dur Diyebiliyor Ve Bunu Hazmedemiyor. Ve Dur Diyor.çok Etkienmiştim Oğlumun Bu Tavrindan.inş Bende Bundan Sonra Pesiye Hayir

ne güzel kardeşim oglunuzu ve sizi kutluyorum RABBİM bilincinde olmayı nasip etsin
PEPSİYE HAYI HAYIR
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

ozden-ihlbizde zati şimdi onlara resmimizi çekip gönderioduk neymiş resimlerde türban olmasın pepsi zati girmiodu evime bundan sonra bakkala sölicem kapımdan bile geçirmesin:D:D aslında suç bizde bunları alanlarda yanı bunlara para kazandıranda bizlerdeee hala akıllarına sokamadı bu millet su coco colayı arieli felan off gene sinirlendim neyse hayırlı akşamlar..

GÜZELBİ YAKLAŞIM ,MAKSAT DİKKAT ÇEKMEK YOKSA TÜRBANLILARIN NE İŞİ VAR ONLARIN YARIŞMASINDA DEMEK İSTERDİM AMA MALESEF KARDEŞİM BİR ÇOK ARKADAŞ BULMA SİTELERİNDE TÜRBANLILARIN RESMİNE RASLAMAK MÜMKÜM:(:(
sokrates_01

sokrates_01

Üye · 25 mesaj

bence bundan sonra daha fazla bile satar pepsi .........kimin umrundaki insanlar o kadar duyguzulaşıpğ tepkisizleştiki.bende bundan sonra evime pepsi ürünlerini almam .........umarım herkes bilinçleşir etrafımdaki herekese sölicem sizde öle yapın bi kişi bi kişidr.......
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

sokrates_01bence bundan sonra daha fazla bile satar pepsi .........kimin umrundaki insanlar o kadar duyguzulaşıpğ tepkisizleştiki.bende bundan sonra evime pepsi ürünlerini almam .........umarım herkes bilinçleşir etrafımdaki herekese sölicem sizde öle yapın bi kişi bi kişidr.......

bundan sonra daha fazla bile satar linşallah dedigniz gibi olmaz kardeşim
e.s.r.a

e.s.r.a

Üye · 18 mesaj

sanki türbanlılarda çok meraklıydı.ama gerçek yüzlerini en iyi şekilde görmüş olduk.
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

inşallah gördügmüzü untmayız
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

unutmayalım untturmayalım
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

boykota devam
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

boykota devamm:H
ahnef

ahnef

Kıdemli Üye · 191 mesaj

sa arkadaşlar yaptıınız çok güzel ama pepsinini yanında koka kolayıda almaamya dikkat edelim googleden coca colanın anlamı yazın bakın ne görceksiniz. koka koanın tersten okunuşun bulmuşlar anlamı mekke yok muhammed yok (haşa) zaten koka kolanın sahibi bütün geliri israile bağışlayazağınıda soledi inş aalış veriş yaparken bu gibi şeylere dikkat edelim ALLAHA EMANET OLUN İNŞ
evla

evla

Kıdemli Üye · 141 mesaj

ben zaten yılardır kolayı da pepsiyide içmiyorum
geç bile kalmışsınız kardeşler

(hakkını helal et kardeşim ben bunu başka sitede yayınlıyacam onlarda görsün)
gulden_90

gulden_90

Üye · 32 mesaj

allah nurunu tamamlayacaktır. istediklerini yapsınlar zaten başörtülü bayanlar o tür programlara katılmazlar onlar sadece reklam yapmaya çalışmışlar allah yar ve yardımcımız olsun er yada geç kazanan biz oluruz inşaallah
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

ahnefsa arkadaşlar yaptıınız çok güzel ama pepsinini yanında koka kolayıda almaamya dikkat edelim googleden coca colanın anlamı yazın bakın ne görceksiniz. koka koanın tersten okunuşun bulmuşlar anlamı mekke yok muhammed yok (haşa) zaten koka kolanın sahibi bütün geliri israile bağışlayazağınıda soledi inş aalış veriş yaparken bu gibi şeylere dikkat edelim ALLAHA EMANET OLUN İNŞ

koka kolanın zaten abası meydandaydı da pepside gerçek yüzünü gösterdi herşey bir tarafa bir sılayt geldi bana bilmem nasıl yayınlaya bilirim burda bütün siyah kolalara kolaturkada dahil rengini verenbir böcekmiş birtür keneymiş.dur bi ugraşayım şu sılayt için
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim inşaALLAH boykotu unatmadık ,
baş örtülerimize hakaret edenleri iftar sofralarımıza sokmuyoruz inşaALLAH
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

Pepsi, Yedigün, Fruko, Tamek

:a28: Yazdım bi kenara kardeşim saolasın haberdar ettiğin için...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.