Annem'i 3 senedir doktor doktor gezdiriyoruz, Annem için bir Fatiha'da olsa dua edermisiniz. Yüce Rabbim esirgemediğiniz dualar sayesinde şifa nasip eyler İnşaALLAH. Allah hepinizden razı olsun.
Annem İçin Dua
1.732 görüntülenme · 20 yanıt
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
Annem'i 3 senedir doktor doktor gezdiriyoruz, Annem için bir Fatiha'da olsa dua edermisiniz. Yüce Rabbim esirgemediğiniz dualar sayesinde şifa nasip eyler İnşaALLAH. Allah hepinizden razı olsun.
Allah şifalar Versin..
Allah şifalar Versin..
EsSelamuAleyküm Kardeşim..
Allah(CC) Şifalar ihsan eylesin..Anneniz ve tüm hasta kullarına inşaAllah.
Allah(CC) rızası için Fatiha-i Şerife okuyacağım anneniz için Kardeşim..
Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
Allah şifalar Versin..
EsSelamuAleyküm Kardeşim..
Allah(CC) Şifalar ihsan eylesin..Anneniz ve tüm hasta kullarına inşaAllah.
Allah(CC) rızası için Fatiha-i Şerife okuyacağım anneniz için Kardeşim..
Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
S.A.ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM.ALLAH CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL EDERDE ANNENİZİ SAĞLIĞINA KAVUŞTURUR İNŞALLAH.BENDE FATİHA-ŞERİFE OKUYORUM SELAM VE DUA İLE KALIN
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
selamualeyküm kardeşim..
mevlam şifalar ihsan eylesin..Anneniz ve tüm hasta kullarına inşaAllah.
mevlamın rızası için Fatiha-i Şerife okuyacağım anneniz ve tüm müslüman kardeşlerimiz için.
selam ve saygılarımla.
mevlam şifalar ihsan eylesin..Anneniz ve tüm hasta kullarına inşaAllah.
mevlamın rızası için Fatiha-i Şerife okuyacağım anneniz ve tüm müslüman kardeşlerimiz için.
selam ve saygılarımla.
hayırlı akşamlar kardeşim benimde annem çok hasta çok iyi anlıyorum sıkıntısını rabbim şifasını versin inş tez zamanda sağlığına kavuşsun inş derdi veren rabbim dermanı veren yine odur rabbim göndersin şifalarını allaha emanet olun ben 2 fatiha annemde 2 fatiha ve 11 yaşındaki kardeşimde şu an yanımda oda okumak istedi oda 2 tane okudu rabbim kabul etsin hastanıza acil şifa versin dua ile
Aleyküm Selam kardeşim Annenize RABBİMİN şafi ismi hürmeti acil şifa diliyorum dualarım sizinle ALLAH yâr ve yardımcınız olsun
SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
TurgayG, post: 584811, member: 44598SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
VeAleyküm Selam...
Rabbım (c.c) Annenıze ve tüm hastalarımıza tez zamanda acil şifalar versın inşaAllah..Allah'ım yar ve yardımcınız olsun.. bende Anneniz için özel duada buluncam inşaAllah...Fatıha-i Şerif de okudum..Rabbım kabul eder inşaAllah ettiğimiz duaları...selam ve dua ile hayırlı akşamlar...
EsSelamü Aleyküm...
Hayrunnisa_247 adlı üyeden alıntı -----hayırlı akşamlar kardeşim benimde annem çok hasta çok iyi anlıyorum sıkıntısını rabbim şifasını versin inş tez zamanda sağlığına kavuşsun inş derdi veren rabbim dermanı veren yine odur rabbim göndersin şifalarını allaha emanet olun ben 2 fatiha annemde 2 fatiha ve 11 yaşındaki kardeşimde şu an yanımda oda okumak istedi oda 2 tane okudu rabbim kabul etsin hastanıza acil şifa versin dua ile
Sizinde annenize Allah acil şifalar ve uzun ömürler versin.
Sizinde annenize Allah acil şifalar ve uzun ömürler versin.
selamun aleykum kardeşim.
öncelikle RABBİM şifa versin.annenize gösterdiginiz ilgi ve alaka benide çok memnun etti.benim annemde 78 yaşında.bu yaz benim yanıma geldi.gece aniden hastalandı.hemen yanına oturdum,bana bakaraktan OGLUM BANA OKU DEDİ. rengi bembeyaz olmuştu.o an hissettiklerimi anlatamam.meger ana ne kıymetliymiş.ANA GİBİ YAR OLMAZ demeleri boşa degilmiş.
bende senin gibi kıymetli bir evlat yetiştirdigi içinde annene müsadenle kendi dilimce dua edeyim.
RABBİM ANANA ŞİFALAR VERSİN.DERDİ VEREN MERHAMET SAHİBİ TEZ ZAMANDA DERMANINIDA VERSİN.AFİYETLER VERSİN.
SEHER VAKTİ HAKK AŞKI İLE GÖZ YAŞI DÖKEN O AK SAKALLI HAK AŞIKLARININ,GÖZÜ YAŞLI DERVİŞLERİN,AGZI BAGLI GÜNAHSIZ SABİLERİN,YÜZÜ GÖZÜ SUYU HÜRMETİNE ANNENE VE CÜMLE HASTALARA ACİL ŞİFALAR VERSİN.AMİN.AMİN.AMİN.selametle.
öncelikle RABBİM şifa versin.annenize gösterdiginiz ilgi ve alaka benide çok memnun etti.benim annemde 78 yaşında.bu yaz benim yanıma geldi.gece aniden hastalandı.hemen yanına oturdum,bana bakaraktan OGLUM BANA OKU DEDİ. rengi bembeyaz olmuştu.o an hissettiklerimi anlatamam.meger ana ne kıymetliymiş.ANA GİBİ YAR OLMAZ demeleri boşa degilmiş.
bende senin gibi kıymetli bir evlat yetiştirdigi içinde annene müsadenle kendi dilimce dua edeyim.
RABBİM ANANA ŞİFALAR VERSİN.DERDİ VEREN MERHAMET SAHİBİ TEZ ZAMANDA DERMANINIDA VERSİN.AFİYETLER VERSİN.
SEHER VAKTİ HAKK AŞKI İLE GÖZ YAŞI DÖKEN O AK SAKALLI HAK AŞIKLARININ,GÖZÜ YAŞLI DERVİŞLERİN,AGZI BAGLI GÜNAHSIZ SABİLERİN,YÜZÜ GÖZÜ SUYU HÜRMETİNE ANNENE VE CÜMLE HASTALARA ACİL ŞİFALAR VERSİN.AMİN.AMİN.AMİN.selametle.
S.a Ahhh Aaah Okuyunca çoook üzüldüm Allah Annenize Ve Hasta Kullarina Rahat Nefes Ihsan Etsin Inşallah..anne Gibi Var Mi??onun Kokusu Onun Pamukluğu...kimseye Vermemiş Yüce Rabbim Annenize Ve Tüm Hasta Annelere Hasta Kullara Bende Fatiha Okuyacağim Allahim Kabul Eyle Ya Rabbim ....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29585-annem-icin-dua · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.