abim için gönlünüzden geldigince dua edermisiniz

4.109 görüntülenme · 64 yanıt

Paylaş:
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

kasım hadiESSELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
mustafa abinin sıkıntısına çok üzüldüm.abine bende acizane bir dua edeyim.sende bizlere dua et olurmu güzel vefalı kardeşim.
-ey on sekiz bin alemi yoktan var eden rahmet ve merhamet sahibi güzel ALLAHIM.hayırda senden şerde senden.sana boynumuz kıldan ince.sen ne dilersen elbetteki onda bir hayr vardır.
YARAB!!! sen vefayı çok seversin.efendimiz MUHAMMED MUSTAFADA çok sever.YARAB !!! bir vefalı kardeşim var.onun o vefasının hatrına abisi MUSTAFANIN tüm sıkıntı ve kederlerini gider.rahatlık ve huzur ver.rahmet kapılarını onun da üzerine aç.AMİN.,AMİN,AMİN.selametle kal.

AMİİİİİİİİİİİN
son osm@nlı
orumceq

orumceq

Üye · 42 mesaj

selamun aleykum.Elimden geldiğince dua ederim inşALLAH sıkıntılarından bir an önce ve tabiki hayırlısıyla kurtulur.Burda devamlı olarak bu bölüme giriyorum çünkü hiç tanımadığım insanlar için ALLAH a yalvarmak kendi derdime de bir nebze olsun ilaç oluyor ALLAH a emanetsiniz.
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

sıla1Allah yardımcısı olsun sıkıntılarından feraha çıkarsın inşallah en kısa zamanda.

amin kardeşim ALLAH razı olsun
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

fatmanaRABBİM MUSTAFA KARDEŞİMİZN YARDIMCISI OLSUN.TEZ ZAMANDA SIKINTILARINDAN KURTARSIN.RABBİME EMANET OLUN.

amin fatma kardeşim ALLAH razı olsun
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

yasfaröncelıkle s.a

İnsan, maruz kaldığı sıkıntılı takdirlere nefsinin isyan etmeyip itaat etmesi için duâ etmeli, hakkında hayırlısını dilemelidir. Peygamberimiz (sav) böyle sıkıntı içinde kalan kimseye duâ tavsiye buyurmuştur. Onu okumalı, Allah'a teslim olmalıyız. Duâ şöyledir:

"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."

"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."
ALLAH (C.C.) yardımcısı olsun
ALLAH (C.C.) emanet olun

amin ,aleyküm selam kardeşim ALLAH razı olsun
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

orumceqselamun aleykum.Elimden geldiğince dua ederim inşALLAH sıkıntılarından bir an önce ve tabiki hayırlısıyla kurtulur.Burda devamlı olarak bu bölüme giriyorum çünkü hiç tanımadığım insanlar için ALLAH a yalvarmak kendi derdime de bir nebze olsun ilaç oluyor ALLAH a emanetsiniz.

amin kardeşim ve aleyküm selam ALLAH sizden razı olsun şüphesizki kişinin dinkardeşi için istedigi aslında kendinedir
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

kasım hadiESSELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
mustafa abinin sıkıntısına çok üzüldüm.abine bende acizane bir dua edeyim.sende bizlere dua et olurmu güzel vefalı kardeşim.
-ey on sekiz bin alemi yoktan var eden rahmet ve merhamet sahibi güzel ALLAHIM.hayırda senden şerde senden.sana boynumuz kıldan ince.sen ne dilersen elbetteki onda bir hayr vardır.
YARAB!!! sen vefayı çok seversin.efendimiz MUHAMMED MUSTAFADA çok sever.YARAB !!! bir vefalı kardeşim var.onun o vefasının hatrına abisi MUSTAFANIN tüm sıkıntı ve kederlerini gider.rahatlık ve huzur ver.rahmet kapılarını onun da üzerine aç.AMİN.,AMİN,AMİN.selametle kal.

amin amin

ALLAH sizden razı olsun abicim ama yapmam gerek bir davranıştan dolayı beni daha fazla övüp nefsimi uyundırmayın lütfen:) siz o davranışa deger bir insansınız hepsi bu :H
ALLAH a emanet olun selam ve duayla
meliha c.

meliha c.

Üye · 37 mesaj

efzairem, post: 584764, member: 33601[SIZE="4"]selamün aleyküm

sevgili kardeşlerim benim abim var malesef 6 aydır çok sıkıntılı durumlar yaşıyor ne olur onun sıkıntılarından kurtulması için dua edermisiniz ?
öyle şu duayı şukadar okuyalım demiyorum sadece samimi dualarınızı istiyorum herkes gönlünden geldigince bişeyler okursa sevinirim ALLAH sizin sıkıntılarınızı selamete erdirsin:H
[/SIZE
adı mustafa

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM;
Allah yardımcınız olsun,size bir tavsiyede bulunacam kardeşinize KENZÜL-ARŞ duasını okuyun .Gece kalkıp 2 rekat namazı var her rekatta fatihadan sonra 1 ihlas sonra niyetini söyleyip ihlaslı bir şekilde 3 kere oku. rabbimin izniyle kardeşinin sıkıntısı gidecek kardeşim a.e.o
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ABİNİZİN RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLUR İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜNDEKİNİ MURAT EDER İNŞALLAH SİZDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ABİNİZİN RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLUR İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜNDEKİNİ MURAT EDER İNŞALLAH SİZDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

amin
ve aleyküm selam kardeşim ALLAH sizlerden razı olsun
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

hepinizden ALLAH razı olsun dua larınızı bekliyorum
kulun biri

kulun biri

Aktif Üye · 99 mesaj

Yüce rabbim mustafa abinin yar ve yardımcısı olsun
Sıkıntılarından tez zamanda kurtarsın
amiiinnn...
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

amin kardeşim rabbim de sizin sıkıntılarınızı felah a erdirsin
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

Allah Im Ne Olur Abimi Içinde Bulundugu Zor Günlerden Kurtar Onu Felaha Erdir Amin
Dualarinizi Bekliyorum Kardeşlerim
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

6310

Aktif Üye · 77 mesaj

Selamun aleykum Allah sıkıntılarını en kısa zamanda gıdersın ıns bende bıldıgım duaları okuycam abın ıcın Allah kabul etsın ınsallah
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

Allah Abinin Sikintilarini En Kisa Zamanda Feraha çikarsin Ihşaallah Bende Abin Için 3 Ayetel Kürsi Ve 3 Kulhuvaalah 1 Elham Okudum Mevlam Kabul Etsin Ihşallah
nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

Selamunaleyküm kardesim..Insallah dua edecegim..Rabbim tüm dua edenlerin dualarini kabul eder insallah.Allaha emanet olun..selametle...
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

ve aleykümselam kardeşim...ALLAHım Mustafa abimize, sizlere ve cümle ümmeti Muhammede iki cihanda Afiyet ihsan eylesin...ALLAHım mustafa abimizi sıkıntılarından kurtarıp hayırlısıyla huzura kavuşmasına vesile kıl. ona hayır kapılarını aç YA RABBİM...

ALLAH yar ve yardımcınız olsun...selametle...
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Selamunaleykum
Allah Mustafa Kardeşimin Sikintilarini Yok Etsin
Hayir Kapilarini Acsin
Işlerinde Kolaylik Nasip Etsin
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.