Sensiz Ikinci Senemiz Canim Babaciğim
3.672 görüntülenme · 44 yanıt
ekremeeeselamun aleykum
20 fatiha okunmuştur allaha emanet olun
VE ALEYKÜM SELAM EKREMEE KARDEŞİM DUALARIMIZ TAMAMLANMIŞTIR ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OL SELAM VE DUA İLE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Kardeşim 3 Yasin-i Şerif alıyorum ..Rabbim affetsin mekanını cennet eylesin inşallah.
Selam ve dua ile
(cevdet kardeşim benden önce atmışınız tamamlandı mesajınızı ..olsun niyet ettim Allah cc rızası için okuycam sevabını başta Peygamber efendimiz (s.a.v) tüm enbiya evliya Allah dostları için , unutulmuş bir damla duaya muhtaç olanlar tüm ebediyete göçmüş mümin kardeşlerimizin ve kardeşimizin babasının ruhlarına hediye ediyorum ..Rabbim kabul eyleye inşallah amin)
Selam ve dua ile
(cevdet kardeşim benden önce atmışınız tamamlandı mesajınızı ..olsun niyet ettim Allah cc rızası için okuycam sevabını başta Peygamber efendimiz (s.a.v) tüm enbiya evliya Allah dostları için , unutulmuş bir damla duaya muhtaç olanlar tüm ebediyete göçmüş mümin kardeşlerimizin ve kardeşimizin babasının ruhlarına hediye ediyorum ..Rabbim kabul eyleye inşallah amin)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29570-sensiz-ikinci-senemiz-canim-babacigim · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.