Hoş Geldin Kasim Kardeşim

1.694 görüntülenme · 22 yanıt

Paylaş:
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

Sa Sevgili Kardeşim Nihayet Seni Gördüm Inan çok Sevindim Tekrardan Hoş Geldin Kardeşim....
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

aleyküm Selam Kardeşim...

Hoşgeldin Kasim Abi,sefalar Getirdin..seni çoooooooook özledik...

Bir Daha Bizleri Birakip Gitme Emi..

Rabbime Emanet Ol Dua Ile..

Hayirli Akşamlar..
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

mustafa11, post: 583292, member: 70468Sa Sevgili Kardeşim Nihayet Seni Gördüm Inan çok Sevindim Tekrardan Hoş Geldin Kardeşim....

aleyna ve aleykum selam abim.
RABBİM razı olsun.rahatsızlıgım nedeni ile ayrılmak zorunda kalmıştım.şükür şimdi iyiyim.ALLAH cümlemizi hastalık ve belalardan korusun.amin.selametle.
kasım hadi

kasım hadi

keltepe, post: 583297, member: 20924aleyküm Selam Kardeşim...

Hoşgeldin Kasim Abi,sefalar Getirdin..seni çoooooooook özledik...

Bir Daha Bizleri Birakip Gitme Emi..

Rabbime Emanet Ol Dua Ile..

Hayirli Akşamlar..

RABBİM senden gani gani razı olsun.arayıp soranın her daim çok olsun.sevenlerin ardınca yürüsün.RABBİM her işini ve bahtını açık etsin.selametle.
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

kasım hadialeyna ve aleykum selam abim.
RABBİM razı olsun.rahatsızlıgım nedeni ile ayrılmak zorunda kalmıştım.şükür şimdi iyiyim.ALLAH cümlemizi hastalık ve belalardan korusun.amin.selametle.

ÇOK ŞÜKÜR İYİ OLDUĞUNA ÇOK SEVİNDİK AMİN KARDEŞİM ŞİMDİLİK SELAMETLE KARDEŞİM....
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
kasım hadi

kasım hadi

mustafa11ÇOK ŞÜKÜR İYİ OLDUĞUNA ÇOK SEVİNDİK AMİN KARDEŞİM ŞİMDİLİK SELAMETLE KARDEŞİM....

RABBİM razı olsun.selametle abi.
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

Selamün Aleyküm Kasım abi hoş geldiniz inşaallah rahatsızlığınız ciddi değildir iyi olduğunuza çok sevindim RABBİM şifa versin bir daha göstermesim

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
kasım hadi

kasım hadi

afakisevda, post: 583337, member: 11764Selamün Aleyküm Kasım abi hoş geldiniz inşaallah rahatsızlığınız ciddi değildir iyi olduğunuza çok sevindim RABBİM şifa versin bir daha göstermesim

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

aleykum selam kardeşim.
RABBİM razı olsun.teşşekkür ederim.rahatsızlıgım astım hastalıgı.buda benim bir imtahanım.ALLAH yar ve yardımcımız olsun.ama şükür ALLAHA şimdi iyiyim.
ALLAHTA sizleri böyle merak edip hal ve hatrınızı her daim soran vefalı dostlar nasip etsin.amin.selametle.
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaallah hosgeldiniz abi. Rabbim daim etsin insaAllah.Ablacigima çok selam söyleyin..Kainatin efendisine emanet olun insaAllah.Baki selam ve dua ile insaAllah.
kasım hadi

kasım hadi

Gönlümün_gülü, post: 583350, member: 46822Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaallah hosgeldiniz abi. Rabbim daim etsin insaAllah.Ablacigima çok selam söyleyin..Kainatin efendisine emanet olun insaAllah.Baki selam ve dua ile insaAllah.

ve aleykum selamuve rahmetullahive berakatuhu daimen ve ebeden inşALLAH vefalı kardeşim.
hoş bulduk,sefalar bulduk.
seninle yazışmak ne güzel.şükür RABBİME. NEVCİHAN ABLANINDA SANA ÇOK SELAMI VAR.
ben yokken o idare etmeye çalıştı.ama yine elinden geldigince sizlerle birlikte olacak.inşALLAH.
ALLAH her daim yar ve yardımcın olsun.her sıkıntını rahatlıga çıkartsın.yüzüne nur kalbine iman doldursun.sende sıkıntıya girdiginde seninde soran ve arayanın eksik olmasın.hakiki ve vefalı dostlar dostun olsun.amin.amin.amin.
RABBİME emanet ol benim güzel kardeşim.:H:H:H
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

esselamun aleyküm Kasım Abi Hoşgeldin Seni tekrar görmek ne güzel ... Rabbim şifa Versin inşallah ... İyileşirsin :(

Allaha emanet olasın Kendine iyi bak inşallah Selam ve dua ile...

Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

aralardan bende sıkışayım mevlamın rızası için sevgi saygı muhabbetinize.

hoş geldiniz kasımhadi kardeşim.

selam ve saygılarımla.
kasım hadi

kasım hadi

gecekondu esselamun aleyküm Kasım Abi Hoşgeldin Seni tekrar görmek ne güzel ... Rabbim şifa Versin inşallah ... İyileşirsin :(

Allaha emanet olasın Kendine iyi bak inşallah Selam ve dua ile...

ve aleykum selam güzel kardeşim.
RABBİM razı olsun.sizleri görmekte çok güzel.RABBİMİN şifası cümlemizin üzerine osun.cümlemize afiyetler versin.RABBİM yar ve yardımcınız olsun.selametle.:H
kasım hadi

kasım hadi

Mekarim-i Ahlakaralardan bende sıkışayım mevlamın rızası için sevgi saygı muhabbetinize.

hoş geldiniz kasımhadi kardeşim.

selam ve saygılarımla.

ve aleykum selam kardeşim.
sıkışmak ne kelime,GÖNLÜMÜZÜN en güzel yerinde yeriniz vardır.RABBİM razı olsun.ben ayrılırken siz yeni gelmişsiniz galiba.sizde hoş geldiniz.SELAMETLE.:H
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

mevlam razı olsun.

hoş bulduk.

selam ve saygılarımla.

kasım hadive aleykum selam kardeşim.
sıkışmak ne kelime,GÖNLÜMÜZÜN en güzel yerinde yeriniz vardır.RABBİM razı olsun.ben ayrılırken siz yeni gelmişsiniz galiba.sizde hoş geldiniz.SELAMETLE.:H
kasım hadi

kasım hadi

Mekarim-i Ahlak, post: 583419, member: 59734mevlam razı olsun.

hoş bulduk.

selam ve saygılarımla.

selamun aleykum.
RABBİM sizdende razı olsun.selametle.
su misali

su misali

Kıdemli Üye · 154 mesaj

hoşgeldiniz
şükür kavuşturana
Rabbim şifalar versin
kasım hadi

kasım hadi

su misalihoşgeldiniz
şükür kavuşturana
Rabbim şifalar versin

hoş ve sefalar bulduk.RABBİME şükürler olsun.sizlerle yine kavuştuk.
RABBİMİN şifası cümle ümmeti muhammedin üzerine olsun.selametle.
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kasım abi sen mi geldin kendini çooooooook özlettin bi daha gitma inşaalah olur mu:evet:!:!
son osm@nlı
kasım hadi

kasım hadi

hafizkizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kasım abi sen mi geldin kendini çooooooook özlettin bi daha gitma inşaalah olur mu:evet:!:!

selamun aleykum kardeşim.
RABBİME şükürler olsun.şimdi daha iyiyim.ve aranızdayım.şükür.bende sizleri çok özledim.ardımdan yazdıgın yorumu okudum.inan çok duygulandım.teşekkür ederim.RABBİMDE sana hayırlı eş ve dostlar nasip etsin kardeşim.ALLAHA emanet ol.:H
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.