TÜRKİYE OYLUYOR - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi
Türkiye Oyluyor
1.525 görüntülenme · 18 yanıt
AŞAĞIDAKİ ADRESTE TÜRBAN OYLAMASI YAPILIYOR.HABERTÜRK BUNU TÜRKİYENİN KARARI OLARAK DUYURUYOR.MADEM ÖYLE KENDİ DENİZLERİNDE BOĞALIM ONLARI... SAĞDUYUMUZLA BU OYLAMAYA KATILALIM VE ETRAFIMIZA DA DUYURALIM...
TÜRKİYE OYLUYOR - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm canım kardeşim. Oyladık inşallah:G.. Rabbimiz c.c, hak olanı elbet ortaya çıkaracaktır...Allah c.c razı olsun sizden ebeden, Rabbimize emanetsiniz canım kardeşim..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah...B)B)
aliye_aliye, post: 582948, member: 6779Selamün Aleyküm canım kardeşim. Oyladık inşallah:G.. Rabbimiz c.c, hak olanı elbet ortaya çıkaracaktır...Allah c.c razı olsun sizden ebeden, Rabbimize emanetsiniz canım kardeşim..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah...B)B)
Aleyküm selam canım kardeşim.Allah razı olsun.:B
Şüphesiz inşaallah güzel kardeşim.Sizde benim dualarımdasınız.
Allah a emanet olunuz.
Şüphesiz inşaallah güzel kardeşim.Sizde benim dualarımdasınız.
Allah a emanet olunuz.
selamünaleyküm kardeşim.
aslında burada yapılan ankete katılmak ne kadar doğru yada amaca ne kadar uygun çok şüphedeyim.yinede kullandım.
orada yazan yorumları okudum inanın ki çok yazık insanlar artık şaşırmış,gaflet içersinde küfürdeler yinede mevlam bilir her türlü azaları mühürlenmiş bunların.
bizler millet olarak azıp kudurdukça başımıza bir müsibet afet geliyor.mevlam yar ve yardımcımız olsun selam ve saygılarımla.
aslında burada yapılan ankete katılmak ne kadar doğru yada amaca ne kadar uygun çok şüphedeyim.yinede kullandım.
orada yazan yorumları okudum inanın ki çok yazık insanlar artık şaşırmış,gaflet içersinde küfürdeler yinede mevlam bilir her türlü azaları mühürlenmiş bunların.
bizler millet olarak azıp kudurdukça başımıza bir müsibet afet geliyor.mevlam yar ve yardımcımız olsun selam ve saygılarımla.
Mekarim-i Ahlakselamünaleyküm kardeşim.
Aleyküm selam kardeşim
Bende ilk baştan sizin gibi düşündüm acaba oyumu kullanmam doğrumu diye?
Ama Türkiyenin kararı olarak açıklayacakları için kullanmaya karar verdim.
Haberlerinde, Türkiyenin oyu türbana evet oylamasından düşüktür deme zevkini onlara vermek istemediğim için sizlerle paylaşmak istedim.
Onlara ki gerçekten çok yazık gerçeği göremezler ve anlayamazlar.
Biz iman edenler olarak Allah ın c.c. nurunu tamamlamasını bekliyoruz.
Allah razı olsun.Amin inşaallah kardeşim.
Selam ve dua ile...
Bende ilk baştan sizin gibi düşündüm acaba oyumu kullanmam doğrumu diye?
Ama Türkiyenin kararı olarak açıklayacakları için kullanmaya karar verdim.
Haberlerinde, Türkiyenin oyu türbana evet oylamasından düşüktür deme zevkini onlara vermek istemediğim için sizlerle paylaşmak istedim.
Onlara ki gerçekten çok yazık gerçeği göremezler ve anlayamazlar.
Biz iman edenler olarak Allah ın c.c. nurunu tamamlamasını bekliyoruz.
Allah razı olsun.Amin inşaallah kardeşim.
Selam ve dua ile...
bende oyumu kullandım ben bu alevli tartışmaların olduğu günlerde kapandım ama olup bitenlerden hiç haberim yoktu çünkü evde haber seyredemiyorum etraftan tepkiler aldım tabiki siyasi amaçlımı kapandın diye ama hiç bişey umrumda değil Allah tüm kapanmak isteyenlerin yardımcısı olsun
Essalamu alekum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardesim ; Rabbim (c.c.) razi olsun.Bizlere bunu sundugunuz için.Oymu kullandim insaAllah Rabbim hayirlisiyla su yasagi kaldirir.Kainatin efendisine emanet olun.Baki selam ve dua ile insaAllah.
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Selamün aleyküm
Oy kullandık kardeşim. Rabbim hidayet versim karşı çıkan kardeşlerimize
Rabbim hakkıyla örtünmeyi nasip etsin.
Ben Vatanını, milletini, bayrağını ve Mustafa Kemal Atatürkü seven bir insanım.
Örtünmek hiçbirini sevmeme ya da açık olmak hiçbirini sevmeme engel değil.
Lütfen örtüyü simge yapmasınlar. Başımızın üstündeki değil içindeki önemli
Allahım örtünmeyi isteyen herkese ve bana hakkıyla örtmeyi nasip et
AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN
selamun aleyküm arkadaşlar türban konusu benim canımı çok sıktı valla ama bunlar istediğigibi türbana karşı çıkamıyacaklar bundan eminim çünkü ALLAH onlara izin vermiyecek ve şunuda söyleyeyimki türbanlı ablamlara ve bacımlara vede annemlere onlardan ALLAH razı olsun ve onların günahlarını affetsin diyorum
evet arzu kardeşim ama örtülüpte ben inanıyorum deyipte münafıklık yapmaya gerek yoktur tabi açıklara sözüm şu inancın olduklarınıza inanıyorum ama kapalı yani türbanlı yani içinden ALLAH SEVGİSİ olanlara destek verelim lütfen onlar bizim kardeşimiz ve ablamız vede bacımızdır yine onlardan ALLAH RAZI OLSUN DİYORUM
su misali, post: 583751, member: 73855bende oyumu kullandım ben bu alevli tartışmaların olduğu günlerde kapandım ama olup bitenlerden hiç haberim yoktu çünkü evde haber seyredemiyorum etraftan tepkiler aldım tabiki siyasi amaçlımı kapandın diye ama hiç bişey umrumda değil Allah tüm kapanmak isteyenlerin yardımcısı olsun
Allah razı olsun kardeşim...B)
Gönlümün_gülüEssalamu alekum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardesim ; Rabbim (c.c.) razi olsun.Bizlere bunu sundugunuz için.Oymu kullandim insaAllah Rabbim hayirlisiyla su yasagi kaldirir.Kainatin efendisine emanet olun.Baki selam ve dua ile insaAllah.
Aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh.
Rabbim sizdende daima razı olsun kardeşim.İnşaalla kardeşim.Selam ve dua ile..B)
Arzu_76Selamün aleyküm
AMİN AMİN AMİN
Aleyküm selam kardeşim Allah razı olsun.
İnşaallah kardeşim sizde en kısa zamanda bu gönül huzuruna kavuşursunuz.
Selam ve dua ile...
SERKAN ÖZDEMİRselamun aleyküm arkadaşlar türban konusu benim canımı çok sıktı valla ama bunlar istediğigibi türbana karşı çıkamıyacaklar bundan eminim çünkü ALLAH onlara izin vermiyecek ve şunuda söyleyeyimki türbanlı ablamlara ve bacımlara vede annemlere onlardan ALLAH razı olsun ve onların günahlarını affetsin diyorum
Aleyküm selam kardeşim.Muhakkak Rabbim zulum edenlere sadece belli bir süre verdi.Kim zerre kadar iyilik yaparsa onu görür kimde zerre kadar kötülük yaparsa onu görür.
Amin inşaallah kardeşim selam ve dua ile...
ebe78Allah razı olsun arkadaşım.bende tıkladım.sonuçlar baktımda.iyi ve güzel gibi görünüyor.bu konuyu her dak ön safya yapalımki girn her arkadaşımız girip o anketi doldursun.
Ecmain olsun.İnşaallah kardeşim.Selam ve dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29489-turkiye-oyluyor · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Türkiye’nin Yeni Kanalı “A9” Hayata Bakışınızı Değiştirecek. Genel Konular 2 cevap
- Türkiye'nin DİN haritası Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Türkiye Ürünlerini Bulmanın Kolay Yolu Boykot 15 cevap
- MSI Wind Top AE2420 3D Türkiye'de Bilim ve Teknoloji Haberleri 2 cevap
- Haydi Türkiye Mitinge Boykot 11 cevap
- Youtube Türkiye'nin Üstünü Çizdi... Bilim ve Teknoloji Haberleri 16 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.