Ezan Okunuyor..haydi Namaza..
7.357 görüntülenme · 107 yanıt
tek namazla bitmiyor ama zulume sessiz kalan o zulme ortak olmuş değilmi zulme ortak olan allaha hesabını verebilirmi ibadetleri değersiz değilml?
tek namazala bitmiyor ama?
dinimizde öğrenmenin ve ibadet etmenin sonu yok.ne ekerseniz onu biçersiniz karşılaştırması yerinde olur.
ibadetleri değersiz diyemeyiz bu bizlerin yersiz yorumlaması olmaz mı kardeşim.şüphesiz mevlam herşeyi bilendir.
tabiki sessiz kaldıklarımız,göz yumduklarımız,kulak tıkadıklarımızın hesabını bir bir vereceğiz.
selam ve baki dua ile saygılarımla kardeşim.
dinimizde öğrenmenin ve ibadet etmenin sonu yok.ne ekerseniz onu biçersiniz karşılaştırması yerinde olur.
ibadetleri değersiz diyemeyiz bu bizlerin yersiz yorumlaması olmaz mı kardeşim.şüphesiz mevlam herşeyi bilendir.
tabiki sessiz kaldıklarımız,göz yumduklarımız,kulak tıkadıklarımızın hesabını bir bir vereceğiz.
selam ve baki dua ile saygılarımla kardeşim.
halıkın kölesitek namazla bitmiyor ama zulume sessiz kalan o zulme ortak olmuş değilmi zulme ortak olan allaha hesabını verebilirmi ibadetleri değersiz değilml?
Allah In Izniyle Yardim Edin
Namazimi Kilmayi çok Istiyorum.erkeklerin Bulunduğu Bir Ortamda çalişiyorum Iş Yerin De Kilamiyorum.kazya Birakmak Ta Istemiyorum Ne Yapmam Gerekiyo Beni Aydinlatirsaniz çok Sevinirim Allah A Emaner Olun
Namazimi Kilmayi çok Istiyorum.erkeklerin Bulunduğu Bir Ortamda çalişiyorum Iş Yerin De Kilamiyorum.kazya Birakmak Ta Istemiyorum Ne Yapmam Gerekiyo Beni Aydinlatirsaniz çok Sevinirim Allah A Emaner Olun
anakuzusu, post: 590182, member: 33601Namazimi Kilmayi çok Istiyorum.erkeklerin Bulunduğu Bir Ortamda çalişiyorum Iş Yerin De Kilamiyorum.kazya Birakmak Ta Istemiyorum Ne Yapmam Gerekiyo Beni Aydinlatirsaniz çok Sevinirim Allah A Emaner Olun
Esselamü aleyküm kardeşim... öncelıkle Allah yardımcın olsun...çalıştıgın yerde namaz kılabılıcegın bır ortam varsa izin vermıyorlarsada lavaboya gıdıyorum dıye çık sünnetını kılamıyorsan en azından 4 rekat farzını kıl eğer kazaya bırakmak ıstemıyorum dıyorsan ama iş yerınde kılabılıcegın bır yer yoksa ozman mecburen kazaya bırakmak zorundasın güzel kardeşim..
Mekarim-i Ahlak
AKŞAM NAMAZI VAKTİ.
Maşallah,ne güzel bi forum bu..rabbim razı olsun bu forumu paylaşandan..
ben de şimdi akşam namazı için çıkıyorum..geç kalmamak lazım..
Rabbim bu forumu , okuyanların namaza hazırlanmaları için vesile eylesin..inşallah..namazları kabul olanlarla beraber haşrolunmak dualarımla..
selam ve dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29488-ezan-okunuyor-haydi-namaza · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.