fırında kaşarlı karnabahar

9.259 görüntülenme · 56 yanıt

Paylaş:
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

huzunlu_gurbetyaa bu kasarli karnibahar yuzunden benim rejim gumburtuye gitti:K:K gittim geldim basina dikilip bitinceye kadar yedim bitince rahat ettim Allah razi olsun tekrar tarif için..:H

:Bafıet olsun tekrardan sevdırebıldımse ne mutlu bana
allaha emanet olun
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

gülnisa, post: 605233, member: 37970aleykum selam ne mutlu oldum netıceye ve sozlere
afıyet olsun
alıye kardeş sen de selam soyle ben tşk ederım
bır gun goruşmek ısterım tabıı havalarda ısındı
allaha emanet ol kardeşım
bıldığım ve bılmedığım tum hayırlar senın olsun amın

Ve aleyküm selam Gülnisa hocam. Onların da size selamları var.. :)Elhamdülillah hocam evet, birkaç gündür maşallah yazı aratmayacak günler oldu.. Ancak şu an yine fırtına var...Buraların özelliği olsa gerek hocam..Nisan sonları gibi arkadaşlarımla Çiğli ve Manavkuyu taraflarına işlerimiz var, oradan da nasipse Karşıyaka'yı düşünüyoruz..Size gün veremeyeceğim ama sürpriz olsun diyelim:D..Rabbimiz c.c sizi de hayır, güzellik ve keremiyle halk eylesin inşallah..Rabbimize emanetsiniz Gülnisa Hocam..Selam ve baki dua ile inşallah..B)
gülnisa

gülnisa

aliye_aliye
Ve aleyküm selam Gülnisa hocam. Onların da size selamları var.. :)Elhamdülillah hocam evet, birkaç gündür maşallah yazı aratmayacak günler oldu.. Ancak şu an yine fırtına var...Buraların özelliği olsa gerek hocam..Nisan sonları gibi arkadaşlarımla Çiğli ve Manavkuyu taraflarına işlerimiz var, oradan da nasipse Karşıyaka'yı düşünüyoruz..Size gün veremeyeceğim ama sürpriz olsun diyelim:D..Rabbimiz c.c sizi de hayır, güzellik ve keremiyle halk eylesin inşallah..Rabbimize emanetsiniz Gülnisa Hocam..Selam ve baki dua ile inşallah..B)

selamunaleykum
ben ciğlideyım
alıye sen ne zaman geleceğını haber ver karşıyaka da fark etmez
kımbılır belkı ben haber verırrım:)
ama goruşmek cok ısterım
seastar

seastar

Aktif Üye · 71 mesaj

ben yaptım bu yemeği harika bir lezzet eşimde çok beğendi sosu ile harika oluyor.. ama ben karnıbaharları çok haşlamışım birazcık mama gibi oldu unu ve yumurtayı arttırdım o mama gibi olma gitti harika oldu teşekkür ederim bilgileriniz için
gülnisa

gülnisa

seastarben yaptım bu yemeği harika bir lezzet eşimde çok beğendi sosu ile harika oluyor.. ama ben karnıbaharları çok haşlamışım birazcık mama gibi oldu unu ve yumurtayı arttırdım o mama gibi olma gitti harika oldu teşekkür ederim bilgileriniz için

afıyet olsun kardeşım
allaha emanet ol
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

gülnisaselamunaleykum
ben ciğlideyım
alıye sen ne zaman geleceğını haber ver karşıyaka da fark etmez
kımbılır belkı ben haber verırrım:)
ama goruşmek cok ısterım

Ve aleyküm selam Gülnisa Hocam.. Çok sevindim, Çiğli'desiniz demek. Karşıyaka da olabilir, mühim değil hocam.. Çiğli'ye Kutlu Doğum Gecesi için gelecektik.. Her yıl Nisan sonları gibi kutlamalarını yapıyoruz..İstişare için orda bulunmamız gerekiyor..Bu sebeple orada fazla kalamayacak olsam dahi, Karşıyaka da olabilir.. Tamam Gülnisa hocam;) Geleceğim zaman haber vereceğim size inşallah..Siz de Rabbimize emanetsiniz..Rabbimiz c.c yar ve yardımcınız olsun inşallah..Baki selam ve dua ile..B)
kulun biri

kulun biri

Aktif Üye · 99 mesaj

ne güzel bi tevafuk oldu. karnıbahar sevmem ama fırında karnıbahar tavsiye ettiler. bende nette bakacaktım tarife ama dost sitemde buldum. Dostum benim:B
gülnisa

gülnisa

kulun biri, post: 608058, member: 26071ne güzel bi tevafuk oldu. karnıbahar sevmem ama fırında karnıbahar tavsiye ettiler. bende nette bakacaktım tarife ama dost sitemde buldum. Dostum benim:B

afıyet olsun
şımdıden
allaha emanet olun
gülnisa

gülnisa

*********B)**********
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Buda sebzeli karnıbahar ama içinde kaşar yok...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
gülnisa

gülnisa

Peçeli-BülbülBuda sebzeli karnıbahar ama içinde kaşar yok...

selamunaleykum kardeşim
mmmmmm
harıka görünüyor
ellerınıze sağlık:)
imported_umut_can

imported_umut_can

Üye · 29 mesaj

tarifi okurken çok basitmiş gibi geliyor ama denesemmi acaba:a33:

mutfağın halini düşünemiyorum :)
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj