Gerçek olan nedir?
875 görüntülenme · 2 yanıt
s.a.
bu dört kelimeden oluşan cümlede ne demek istedigini kimse bilemez. bu durumda ya bilinmesini istemiyorsun yada anlam ifade eden bişeymiş gibi ilgi çekmek istiyorsun.
öncelikle gerçek kelimesi anlam olarak izafidir. insan duyu organları ile algıladıgı şeylere gerçek der. örnegin koklar tadar yada dokunur. oysa gerçek sadece bu kadar degil. tüm bunların yanında bilimsel olarak kanıtlanmış ki duyularımız bizi yanıltır. bu yüzden neyin gerçek oldugunu teknik olarak bilmene imkan yok. burda kesiyorum eger bişey yazarsan cevap veririm.
yüce ALLAH herkeze yardım etsin inş. amin.
bu dört kelimeden oluşan cümlede ne demek istedigini kimse bilemez. bu durumda ya bilinmesini istemiyorsun yada anlam ifade eden bişeymiş gibi ilgi çekmek istiyorsun.
öncelikle gerçek kelimesi anlam olarak izafidir. insan duyu organları ile algıladıgı şeylere gerçek der. örnegin koklar tadar yada dokunur. oysa gerçek sadece bu kadar degil. tüm bunların yanında bilimsel olarak kanıtlanmış ki duyularımız bizi yanıltır. bu yüzden neyin gerçek oldugunu teknik olarak bilmene imkan yok. burda kesiyorum eger bişey yazarsan cevap veririm.
yüce ALLAH herkeze yardım etsin inş. amin.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29483-gercek-olan-nedir · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Şeriat nedir? Tarikat nedir? Hakikat nedir? Dini Hikayeler 10 cevap
- GERÇEK ŞAİR DEN GERÇEK AŞK.. Şiirler 2 cevap
- Gerçek İbadet...Gerçek Aşk... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 28 cevap
- Dua Gerçeğine Nasıl Ulaşılır? Gerçek Dua Nedir? İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- Gerçek medeniyet nedir ? Asıl medeni kimdir ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- GERÇEK SEVGİ NEDİR????? Güzel Sözler 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.