vixy.net : Online FLV Converter : Download online videos direct to PC / iPod / PSP. It's free! sitesine girip url bölümüne videonun url sini girin altta istediğiniz kategoriyi seçin yanlız bu işlemleri yaparken video açık olmasın! sonra bekleyin eror derse baştan deneyin bazen hatlar karışık olduğundan o mesaj çıkıyor... hadi kolay gelsin ....
you tube den çokk kolay bir şekilde istediğiniz formatta video indirebilirsiniz...
1.168 görüntülenme · 2 yanıt
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
Selamün Aleyküm Kardesim Sunu Biraz Daha Etraflica Anlatirmisin Ben Pek Anlamam Cok Istiyorum Video Gibi Seyler Siteye Eklemek Ama Yapamiyorum
Değerli arkadaşım; yukarıda you tube nin işareti olan bir flaş göreceksin ona tıklayıp [yotube] gibi bir şey yazacak onun arasına you tube sitesinde ki videonun url sini gireceksin videonun sağ tarafında eğer yok sa sağ tarafta more linki var ona tıkla açılır onu alıp o iki kodun arasına yapıştırıyorsun olay bu hadi kolay gelsin ....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29479-you-tube-den-cokk-kolay-bir-sekilde-istediginiz-formatta-video-indirebilirsiniz · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İstediğiniz Her Siteden Video İndirin ! Bilgisayar Programları 4 cevap
- vuslata erdim çokk mutluyum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 92 cevap
- çokk özel.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- ikindi namazı vakti - mutlaka dinleyin (you tube) İlahiler ve Ezgiler 4 cevap
- you tube .com daki islami videolar Adnan şensoy İlahiler ve Ezgiler 1 cevap
- kolay börek gerçekten kolay vallahi bak:) Yemek Tarifleri 28 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.