En Çok Neye Ihtiyacınız Var?

891 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

En Çok Neye Ihtiyacınız Var?

benim morale ihtiyacım var :gulegule
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

Hafize Ablaciğim Bugün Açtiğim Bir Konu Vardi Sanirim Görmedin O Konuya Rica Etsem Bir Bakarmisin Bize Ayiracak 5 Dakikaniz Var Mi Adli Formun Içinde Moralinizmi Bozuk Konunun Ismi Belki Moral Bulmana Bir Nebze Yardimci Olur Selam Ve Dua Ile
fuzgunm

fuzgunm

Aktif Üye · 94 mesaj

s.a.
benimde morele cooook ihtiyacim var. morele, güc kuvvete..
Yüce Rabbim bizi yalniz birakmaz. benim morelim bozuk olunca dini kitaplar dualar okuyup, morelim yine yerine gelmezi icin ugrasiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun, bizí darda birakmazsin ve hayirli isler yapmamisi nasip etsin ve dogru yoldan ayirmasin.. Amiin.
simdide bi tebbessüm :8;):D:] ve morelimiz insAllah yerine gelir
SAFİYE

SAFİYE

fuzgunms.a.
benimde morele cooook ihtiyacim var. morele, güc kuvvete..
Yüce Rabbim bizi yalniz birakmaz. benim morelim bozuk olunca dini kitaplar dualar okuyup, morelim yine yerine gelmezi icin ugrasiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun, bizí darda birakmazsin ve hayirli isler yapmamisi nasip etsin ve dogru yoldan ayirmasin.. Amiin.
simdide bi tebbessüm :8;):D:] ve morelimiz insAllah yerine gelir

KARDEŞİM SENDE O KONUYA BİR BAKARMISIN LÜTFEN BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN KONUYU BEN AÇTIĞIM İÇİN BU KADAR ISRARCI DEĞİLİM SADECE AZDA OLSA FAYDASI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM
KONUNUN ADI: MORALİNİZ Mİ BOZUK !!!
SELAM VE DUA İLE
fuzgunm

fuzgunm

Aktif Üye · 94 mesaj

SAFİYEKARDEŞİM SENDE O KONUYA BİR BAKARMISIN LÜTFEN BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN KONUYU BEN AÇTIĞIM İÇİN BU KADAR ISRARCI DEĞİLİM SADECE AZDA OLSA FAYDASI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM
KONUNUN ADI: MORALİNİZ Mİ BOZUK !!!
SELAM VE DUA İLE

s.a. canim kardesim baktim bile :) yazdimda biseyler. yok yanlis anlamadim, iyi yaptin. Allah senden bin kat razi olsun konuyu actigin ve bizimle bunu paylastigin icin, gercekten suan kendime geldim. Allah razi olsun, iki cihanda yüzünü güldürsün.
SAFİYE

SAFİYE

fuzgunms.a. canim kardesim baktim bile :) yazdimda biseyler. yok yanlis anlamadim, iyi yaptin. Allah senden bin kat razi olsun konuyu actigin ve bizimle bunu paylastigin icin, gercekten suan kendime geldim. Allah razi olsun, iki cihanda yüzünü güldürsün.

AMİN KARDEŞİM İNŞALLAH MORALİ BOZUK OLAN HERKESE OKUMASINI TAVSİYE EDİYORUM ÇÜNKÜ İŞE YARAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Huzur be anacım huzurum olsun Rabbimden tek isteğim huzur
tanem28

tanem28

Aktif Üye · 77 mesaj

huzur a ihtiyacım var
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj