Bence Okunmaya Değer Allahin Sevgili Kkulu
2.492 görüntülenme · 33 yanıt
Im_muslim, post: 610621, member: 20924ALLAH razı olsun akrdeşim çok güzel bir paylaşımdı...ellerine sağlık. ALLAHa emanet olunuz...selamünaleyküm...
inşallah hepimizden razı olur şikayetçi değil şefaatçi olsun inş. sizde yardana emanet olun hayırlı sabahla dualarınzda yer almak duası ile
yukarıda yazmıs oldugun enbastakı yazıyı nerden buldun kaynak göster lütfen?...ve kesinlikle etkileyici değil....o yüzden kaynak göster araştırmak istiyorum
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM
ELEŞTİRİMİ YOKSA YORUM MU TAM ANLAMADIM AMA YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM. ÜYE OLDUĞUM BAŞKA BİR SİTE DAHA VAR ORDAN ALINTI YAPTIM . DOĞRULUK DERECESİ NEDİR BİLMİYORUM AMA YAŞANILMASI İMKANSIZ BİR ŞEY DEĞİL. EN AZINDAN KISSDANA HİSSE OLARAKDA ALGILANABİLİR.. YAPTIĞIMIZ HERŞEYİN BİZİM İRADEMİZE BAĞLI OLDUĞUNU GÖSTERDİĞİ İÇİN BURADA PAYLAŞTIM. SELAM VE DUA İLE HAYIRLI GÜNLER
ELEŞTİRİMİ YOKSA YORUM MU TAM ANLAMADIM AMA YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM. ÜYE OLDUĞUM BAŞKA BİR SİTE DAHA VAR ORDAN ALINTI YAPTIM . DOĞRULUK DERECESİ NEDİR BİLMİYORUM AMA YAŞANILMASI İMKANSIZ BİR ŞEY DEĞİL. EN AZINDAN KISSDANA HİSSE OLARAKDA ALGILANABİLİR.. YAPTIĞIMIZ HERŞEYİN BİZİM İRADEMİZE BAĞLI OLDUĞUNU GÖSTERDİĞİ İÇİN BURADA PAYLAŞTIM. SELAM VE DUA İLE HAYIRLI GÜNLER
böyle birsey elbette yaşanabilir...fakat ALLAHIN hikayeye karıştıgı noktada ben kaynak olmadan yorumlayamam ve kaideye almam ....seni eleştirmiyorum en azından bu şekılde daha bağlayıcı olur ve önüne gelene inanıpta peşine gitmemiş oluruz....kaynak oldugu zaman dıdısına kadar araştırıp hakkı ortaya çıkartırız...yazmıs oldugun bu hikayeye tepkım sadece yuce ALLAHIN sözlerinin geçmesidir ve hafife asla alamam ...senden şimdi Fatıma olup bu konuyu madem yayınladın BANA YARDIMCI OLMANI BEKLIYORUM
ahsermiznasiböyle birsey elbette yaşanabilir...fakat ALLAHIN hikayeye karıştıgı noktada ben kaynak olmadan yorumlayamam ve kaideye almam ....seni eleştirmiyorum en azından bu şekılde daha bağlayıcı olur ve önüne gelene inanıpta peşine gitmemiş oluruz....kaynak oldugu zaman dıdısına kadar araştırıp hakkı ortaya çıkartırız...yazmıs oldugun bu hikayeye tepkım sadece yuce ALLAHIN sözlerinin geçmesidir ve hafife asla alamam ...senden şimdi Fatıma olup bu konuyu madem yayınladın BANA YARDIMCI OLMANI BEKLIYORUM
BEN SANA HAK VERİYORUM KARDEŞİM HAKLISIN ARAŞTIRMADAN YAYINLANMAMASI GEREKEN BİR KONU İDİ AMA ÖFKENİN ÖNÜNE BİR ŞEKİLDE GEÇİLEBİLECEĞİNİ SABRIN VE İYİLİĞİN SONUNDA SANA MÜKAFAT OLARAK GERİ DÖNECEĞİNİ BELİRTEN BİR YAZI OLDUĞU İÇİN YAYINLADIM. BENİM OKUDUĞUMDA HOŞUMA GİTTİ SABREDEREK ASLINDA ÇOK ŞEYİ BAŞARABİLECEĞİMİZİ GÖSTEREN BİR YAZI OLDUĞU İÇİN ALDIM KARDEŞİM HATA ETTİĞİMİ SANMIYORUM AMA SEN ÖYLKE DÜŞÜNÜYORSAN ÖZÜR DİLERİM HAKKINI HELAL ET
DUALARINIZDA YER ALMAK DUASI İLE
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29268-bence-okunmaya-deger-allahin-sevgili-kkulu · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- GÜL KIZ (okunmaya değer) Dini Hikayeler 11 cevap
- Bir inek ve bir insan..(okunmaya değer) Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 17 cevap
- İmam-i Azam Ebu Hanİfe Ve Dİnsİz (okunmaya DeĞer) Dini sohbet 2 cevap
- Sevgi sınavı!!! (okunmaya değer) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- YÜREĞİNİ YOKLA EY DOST! PAYLAŞ Kİ YÜREĞİN BÜYÜSÜN!!! (okumaya değer bence) Şiirler 7 cevap
- sabi(okunmaya deger) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 19 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.