Bence Okunmaya Değer Allahin Sevgili Kkulu

2.492 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
Canan38

Canan38

Kıdemli Üye · 346 mesaj

Allah razi olsun eline emegine saglik cok guzel yazi hazirlamisin.saygilar selam ve dua ile
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

Canan38Allah razi olsun eline emegine saglik cok guzel yazi hazirlamisin.saygilar selam ve dua ile

SAOLASIN KARDEŞİM YARADAN İNŞALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLUR
DULARINIZDA YER ALMAK DUASI İLE
nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

Allah razi olsun kardesim..cok anlamli bir paylasim..Allaha emanet olun insallah,,selamunaleyküm..
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

ALLAH razı olsun akrdeşim çok güzel bir paylaşımdı...ellerine sağlık. ALLAHa emanet olunuz...selamünaleyküm...
SAFİYE

SAFİYE

nurus, post: 610606, member: 65536Allah razi olsun kardesim..cok anlamli bir paylasim..Allaha emanet olun insallah,,selamunaleyküm..

aleykümselam yaradan hepimizden razı olsun inş. hayırlı günler
SAFİYE

SAFİYE

Im_muslim, post: 610621, member: 20924ALLAH razı olsun akrdeşim çok güzel bir paylaşımdı...ellerine sağlık. ALLAHa emanet olunuz...selamünaleyküm...

inşallah hepimizden razı olur şikayetçi değil şefaatçi olsun inş. sizde yardana emanet olun hayırlı sabahla dualarınzda yer almak duası ile
hüzünlüköprü

hüzünlüköprü

Kıdemli Üye · 342 mesaj

s.a. kardeş ALLAH razı olsun a.e.o.
SAFİYE

SAFİYE

hüzünlüköprüs.a. kardeş ALLAH razı olsun a.e.o.

aleyna ve aleykümselam kardeşim allah hepimizden razı olsun inş.
ahsarmıznası

ahsarmıznası

Aktif Üye · 63 mesaj

yukarıda yazmıs oldugun enbastakı yazıyı nerden buldun kaynak göster lütfen?...ve kesinlikle etkileyici değil....o yüzden kaynak göster araştırmak istiyorum
SAFİYE

SAFİYE

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM
ELEŞTİRİMİ YOKSA YORUM MU TAM ANLAMADIM AMA YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM. ÜYE OLDUĞUM BAŞKA BİR SİTE DAHA VAR ORDAN ALINTI YAPTIM . DOĞRULUK DERECESİ NEDİR BİLMİYORUM AMA YAŞANILMASI İMKANSIZ BİR ŞEY DEĞİL. EN AZINDAN KISSDANA HİSSE OLARAKDA ALGILANABİLİR.. YAPTIĞIMIZ HERŞEYİN BİZİM İRADEMİZE BAĞLI OLDUĞUNU GÖSTERDİĞİ İÇİN BURADA PAYLAŞTIM. SELAM VE DUA İLE HAYIRLI GÜNLER
ahsarmıznası

ahsarmıznası

Aktif Üye · 63 mesaj

böyle birsey elbette yaşanabilir...fakat ALLAHIN hikayeye karıştıgı noktada ben kaynak olmadan yorumlayamam ve kaideye almam ....seni eleştirmiyorum en azından bu şekılde daha bağlayıcı olur ve önüne gelene inanıpta peşine gitmemiş oluruz....kaynak oldugu zaman dıdısına kadar araştırıp hakkı ortaya çıkartırız...yazmıs oldugun bu hikayeye tepkım sadece yuce ALLAHIN sözlerinin geçmesidir ve hafife asla alamam ...senden şimdi Fatıma olup bu konuyu madem yayınladın BANA YARDIMCI OLMANI BEKLIYORUM
SAFİYE

SAFİYE

ahsermiznasiböyle birsey elbette yaşanabilir...fakat ALLAHIN hikayeye karıştıgı noktada ben kaynak olmadan yorumlayamam ve kaideye almam ....seni eleştirmiyorum en azından bu şekılde daha bağlayıcı olur ve önüne gelene inanıpta peşine gitmemiş oluruz....kaynak oldugu zaman dıdısına kadar araştırıp hakkı ortaya çıkartırız...yazmıs oldugun bu hikayeye tepkım sadece yuce ALLAHIN sözlerinin geçmesidir ve hafife asla alamam ...senden şimdi Fatıma olup bu konuyu madem yayınladın BANA YARDIMCI OLMANI BEKLIYORUM

BEN SANA HAK VERİYORUM KARDEŞİM HAKLISIN ARAŞTIRMADAN YAYINLANMAMASI GEREKEN BİR KONU İDİ AMA ÖFKENİN ÖNÜNE BİR ŞEKİLDE GEÇİLEBİLECEĞİNİ SABRIN VE İYİLİĞİN SONUNDA SANA MÜKAFAT OLARAK GERİ DÖNECEĞİNİ BELİRTEN BİR YAZI OLDUĞU İÇİN YAYINLADIM. BENİM OKUDUĞUMDA HOŞUMA GİTTİ SABREDEREK ASLINDA ÇOK ŞEYİ BAŞARABİLECEĞİMİZİ GÖSTEREN BİR YAZI OLDUĞU İÇİN ALDIM KARDEŞİM HATA ETTİĞİMİ SANMIYORUM AMA SEN ÖYLKE DÜŞÜNÜYORSAN ÖZÜR DİLERİM HAKKINI HELAL ET
DUALARINIZDA YER ALMAK DUASI İLE
ahsarmıznası

ahsarmıznası

Aktif Üye · 63 mesaj

Helal ediyorum ama mutlaka kaynagı bul bana ilet :-)
SAFİYE

SAFİYE

ahsermiznasiHelal ediyorum ama mutlaka kaynagı bul bana ilet :-)

tamam kardeşim araştırmaya devam edeceğim selam ve dua ile hoşca kal
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.